Eşimin babaannesi ile yaşıyorum? Artik dayanamiyorum.

Babaannenin evi var degil mi? Kayinvalideniz babaanneyide alsin, orada yasasinlar beraber. 2+1 amerikan mutfak evde 4 kisi beraber yasanmaz. Biz 2 yetiskin bir bebekle zor sigiyorduk
Evet oraya gitsin istemiyorum ben gitmiyorlar kayinvalideminde evi var babaannesinin evi var

Ev eşimin tapu onun üzerine

Yatak odamda yiyorum bazen

Yatak odamda yiyorum bazen
Yuh yani! İnanmak istemiyorum artık. Beni bu duruma sokacak insanı çoktan kapının önüne koymuştum, boşanmasanız da evden gidin bir süre bir yerlere. Napıyorlarsa yapsınlar. Eşiniz de pavyona falan gidiyormuş sanırım, çekilecek çile değiller.

İkisininde evi var ve sizin 2+1 evinize sıkışıyorlar, bunun tek bir açıklaması olabilir sizi kullanmak. Üzgünüm ama iyi niyetinizi suistimal ediyorlar ve eşinizde sizi ciddiye almıyor maalesef.

Boşanmak için olmasa bile ailemi özledim çok bunaldım kendimi ifade edemiyorum artık biraz dinlenmek istiyorum diyerek ailenizin yanına gidin ve ayrı ev tutulmadan da dönmeyin bence. İki kocaman ev boş duracak sizin mütevazı evinize kapağı atıp hizmet görecekler.. olmaz öyle..

Nasıl kabul edebildiniz böyle bir şeyi?

Ev sizin eviniz. Kayınvalidenin ve babaannenin de kendi evleri varmış. Küçücük eve sıkışmışsınız. Kayınvalideniz çok istiyorsa götürsün kendi evinde baksın. Babaannenin bakımıyla ilgilenmeniz hata.

Bence bir dakika daha durmayın. Eşinize çekin resti. Olmuyorsa çıkın ailenizin evine gidin. En azından kendi anne babanızla yaşar onlara yardım edersiniz.

bence kayınvalidesinin evi yok.
sadece babaannesinin ve bunların evi var

Ev eşimin tapu onun üzerine
İnandırıcı gelmedi üzgünüm. Eşinizin köyde evi var ve kvnizle yaşıyorsunuz? Ev eşinizin olsa kvnizle aynı evde kalmazsınız zaten.

İlk söylediğimi tekrar söylüyorum,eşinizle ayrı eve çıkın kurtulun. Kimseye bakma zorunluluğunuz yok.

Hem kv hem de babaanne ile birlikte yaşamak neden bunu kabul ediyorsunuz kendinize hiç mi saygınız sevginiz yok , bence babannenin maaşından medet ummuşsunuz ama o da koklatmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…