Eşimin asistanı

Burda harcayacağı vakti spor salonunda ya da bir estetisyende geçirse bir derdi kalmamıştı aslında...
Bu kafa yapısı spor salonu ve estetikle düzelmez bence hemşire. Zor ihtimal. Koca aynı koca olacak çünkü.

Neden bu kadar. Öz güvensizsiniz ?

Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
Şimdi anlaşıldı. E hanımefendi her türlü acizsiniz kusura bakmayın. Kocaya sert çıkınca düzen bozulacak tabi. Umarım ekmeğinden ettiğiniz garibanın ahı tez vakitte bulur.

Gönderdim. Gönderirim. Çok acayip.
Sen hangi sıfatla bir çalışanı gönderebiliyorsun. Hangi gerekçeyle neye istinaden?
Elin değmişsen en iyisi kocanı gönder.
Kapıyı açan olmazsa giren de olmazdı yani.
Beni istediğin saatte arayabilirsin demiş ki kız arıyor.
Arama dese aramazdı değil mi.
Karısının lafıyla çalışanlarını işten çıkaran adama da bu kadar güvenme

Ay inanmıyorum ekşide yazar mısınız? Ay bana da selam gönderir misiniz entryde lütfen. Elim ayağım boşaldı ilk kez ekşi yazarı görüyorum. Keşke bi imza falan alabilseydim sizden.

Yalnız ekşide genelde kocasını bulunmaz hint kumaşı sanan, hiçbir vasfı ve uğraşı olmadığı için kocasına saran kezbanlarla dalga geçiyorlar ama yine de siz bilirsiniz.

Paylaş paylaş ama konu sahibinin mesajları paylaş da linç etsinler kezban diye.

Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendince

Aynısını yazdım, yanlış sularda yüzüyor şapşik.

Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendince
Yollasa nolçek ortalık çıtır pane harcına kaplı piliç dolu biri gider öbürü gelir ama konu sahibinin özgüveni gelmez...

Kadın kuaförü olan erkeklerin eşleri ne yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…