Yalniz bu cok komik oldu gercekte. Bari siz demeyin böyleYa bu nasıl cevap allah aşkına kadının düşmanı kadın gerçekten ben burda normal bişey soruyorum normal cevap verebilirsiniz
Bu kafa yapısı spor salonu ve estetikle düzelmez bence hemşire. Zor ihtimal. Koca aynı koca olacak çünkü.Burda harcayacağı vakti spor salonunda ya da bir estetisyende geçirse bir derdi kalmamıştı aslında...
Neden bu kadar. Öz güvensizsiniz ?evet benımde guven sorunum var zaten ısten cıkartmak tabıkı cocuk oyuncagı degıl ben burda benı anlamalarını beklerdım cok fevrı bı sekılde olay anlatıyorum ama burdakıler sadece ekmegıyle oynamayın yazıyo ya ben allahsızmıyım ekmegıyle oynıcam bırının,kımse bısey dınlemıyo ya sadece saldırılıyo
Şimdi anlaşıldı. E hanımefendi her türlü acizsiniz kusura bakmayın. Kocaya sert çıkınca düzen bozulacak tabi. Umarım ekmeğinden ettiğiniz garibanın ahı tez vakitte bulur.Esımle ortak sırketımız bısey bılmeden atlamayın:)
İş atmak derkenbu mesajları yazanlar heralde sizin kocanıza bi kız iş atsa iştem çıkart demiceksiniz
Benim kocam kıllı değil kıskanabilir miyimSenin kıllı kocanı kim napsın, sanki kocan bulunmaz nimet.
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Bir daha girmeyeceğim zaten. Kelime dağarcığı 3-5'i geçmeyen insanlar konu sahibesini aklınca linc etmeye çalışıyor. Gideyim de ekşi sözlüğe bir yazı da ben paylaşayım buraya dair SS'li şekilde.
Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendinceSorun kocası değil aslında. Sorun konu sahibinin özgüveninin paspas altında olmasından kaynaklanıyor...
Çünkü problem direk karşıdaki kadınlar. Koca falan değil. Kadının düşmanı kadın diyen biri vardı burda yahu kimdi o
Ay inanmıyorum ekşide yazar mısınız? Ay bana da selam gönderir misiniz entryde lütfen. Elim ayağım boşaldı ilk kez ekşi yazarı görüyorum. Keşke bi imza falan alabilseydim sizden.
Yalnız ekşide genelde kocasını bulunmaz hint kumaşı sanan, hiçbir vasfı ve uğraşı olmadığı için kocasına saran kezbanlarla dalga geçiyorlar ama yine de siz bilirsiniz.
Yollasa nolçek ortalık çıtır pane harcına kaplı piliç dolu biri gider öbürü gelir ama konu sahibinin özgüveni gelmez...Kızımız atırcam onu işten demiş kocişide olur gibisinden konuşmuş ya şimdi bunun özgüveni tavandır ben istedim yollatacam onu diyordur kendince
Geçenlerde eşimi kalfa usta Seyfullah aradı saat 23 gibiydi,eşim onunla konuştu kapattıktan sonra olay çıkarttım derhal işten çıkacak ya o ya ben işte....öyle yani Ama eksik konuşmuşum...çıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?