Eşimin asistanı

Sizin egitim durumunuz ve kaliteniz nedir acaba merak ettim
Önlisans çocuk gelişimi mezunu ama DGS yapmaya veya alanında kendini geliştirmeye zahmet etmemiş biri. Buradaki insanların kelime dağarcığını eleştirecek en son kişi olduğunu düşünüyorum

Öğretmenler bilir, özel okullarda kayıtlar ve düzenlemeler ilk günlerde biraz karışık olur. Yeri geldi okul müdürünü gece 10'da aramak zorunda kaldım. Yeri geldi o arayıp öğrenciler veya müfredat ile ilgili sorular yöneltti. Ben çok mu meraklıyım elin adamını aramaya, ama bazen maalesef ki işin içinden çıkamıyorsunuz, sistemden bir onay veya bir imza, ya da izlenmesi gereken yol, bu tüm meslek grupları için geçerli.
Bir gün çalışmak zorunda kalırsanız, ancak o zaman anlarsınız, evden konuşmak çok kolay geldi belki ama iş hayatı hiç kolay değil, herkes geçinmeye çalışıyor.

Ama eşinize güvenmediğinizi yada eşinizin karakteriyle ilgili bir şey yazmamışsınızki. Kızmayın ama biraz kendi egonuzu tatmin etmek içinmiş gibi geldi okuyunca. Eksik olmuş yazınız. Eşinizin aldatma eğilimi varsa eğer iş dışında da birini bulabilir o yüzden bu sorunu onunla çözmelisiniz. Başkalarını etrafından uzaklaştırarak olmaz.

Ekmeğinin derdinde muhtemelen genç olan asistan, iş yerinde tutunabilmek için elinden geleni yapıyor, ama patronun eşi onun emeğini başka yöne çekiyor. Yazık, gerçekten üzüldüm. Hem ekmeğinden olmak üzere hem de hakarete maruz kalıyor. Evli adamların peşinde sırtlan gibi dolaşan kadınlar olduğu gibi tek derdi işi, kazanacağı para olan kadınlar da var lütfen bunu unutmayın. Her bekar, çalışan kadın da milletin kocasına hayran değil.

Ya birde anlamadiğim birsey var bu tip düsüncedeki kadınlara göre herkesin şeyi dişarda ,herkes birbirine sarkıyor,herkesin gözü birbirinin kocasında veya karısında. bir kadınla erkek yanyana geldimi tek düsülmesi gereken sex .namus sadece onlara ait. Millet geçim derdinde yag tenekesi olmus 70tl kadın kocama yavsadı kafaaında

Yaw biz haftasonu sahaya gidiyoruz ek mseaiye müdür 19 da arıyor acil iş olunca. WhatsApp grupları gece bile aktif...

Özetle hepimiz aranıyoruz

Önlisans çocuk gelişimi mezunu ama DGS yapmaya veya alanında kendini geliştirmeye zahmet etmemiş biri. Buradaki insanların kelime dağarcığını eleştirecek en son kişi olduğunu düşünüyorum
Zaten belli eğitim durumu yoksa bir kadına bu kadar çirkin bir uslup kullanan birine destek vermek akıl mantık isi degil

İlk mesajı okuduğumda fake olduğunu düşündüm. Sonraki sayfalarda konu sahibinin mesajlarını okuyunca Allah o işyerinde çalışan Kadınlara sabır versin dedim . Kesin habersiz aniden işyerine gidip orada kocasına aşırı abartı sevgi gösterileri yapıp bu benim mesajı da veriyordur konu sahibi. Gerçekten Buraya bunları yazan gerçekte neler yapıyordur çok üzüldüm

Benim eşim asker şimdi acil görev cıktı diye gidebilir gitti de bazen ulasamadigim günler saatler oluyor bende düşünebilirim ya başka bi yere gidiyorsa diye güven boyle bisi işte o şüphe bi kere girdimi aklına kemirir durur yer bitirir seni eşin aldatmaya meyilliyse bu iş yerinden biri olmayabilir ayrıca sen bu kadar arasındayken adam zaten iş yerinden birini bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…