Esimin asiri tepkileri, evdeki kaynana ile birlesince

Yalnız bizim ülkede kültürümüzden dolayı boşanmanın daha kolay olmasına şaşırdım. Boşanma oranı daha yüksek değil mi Avrupa’da, demek ki insanlar bu yüzden evlenmek istemiyorlar.

E bunlar ruh hastası.

Yalnız bizim ülkede kültürümüzden dolayı boşanmanın daha kolay olmasına şaşırdım. Boşanma oranı daha yüksek değil mi Avrupa’da, demek ki insanlar bu yüzden evlenmek istemiyorlar.
sanırım bizde asıl zor olan mahkeme gitmek. el alem töre namıs konuları, gidecek yerim yok durumu vs.

evet, boşanma ciddi bir külfet. en azından almanya için ama boşanma oranı yine de yüksek bize göre.

Yorumları okudum da göremedim. Kv kaza senin yüzünden oldu derken ne demek istedi?

Şu an ortamınız nasıl? Tavrınızın ve düşüncelerinizin farkındalar mı? Eşinizle ya da Kv ile bu konuyu tekrar konuşmadınız mı?

Yani iyi güzel ama yinede bisey yaptigin yok ki. Avukatla görüstün pasa pasa Eve dönüp yine ses etmedi

K. Validemiz neden sizle kalıyor?

Üç aylık ne diye kalirki bir insan n kadar saçma önemli bir durum olmadığı sürece bir hafta bir insana yeterli Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…