Esimin arkadaslari

Ne enteresan bir durum bu
Sana normal gelmesi ayrı enteresan
Kocan ayrı enteresan
Sen ayrı enteresan
Eve gelen çiftlerde enteresan
Bu böyle uzar gider
Sinir sistemim yıprandı
Heralde evi ticarete acmissiniz hayirli isler

Bence eşin ve kaynın eve hatun atıp alem yapmışlar. Sen eve dönünce kıllanma herhangi bir şeyden diye anahtarı sevgili bir çifte verdik diyor...

Evlendikten sonra başka bir çiftle aynı evde mi kalmaya devam ettiniz. Nasıl bir dünya gorusunuz var çok merak ettim.

Bence eşiniz ve kardeşi eve sevgililerini getirdi bunu gören diğer çift de sizin kocaya ne biçim adamsın evlısin hem de eve sevgili getiriyorsun daha da bu evde yasamayiz diyerek evi terk etti
ev Resmen garsoniyer olmuş haberiniz yok
size çok üzülüyorum bir yandan da mustehak diyorum da cocugunuza yazık

Doğru söylüyorsun yoksa sevişecek çiftler yatak mı beğenmez. Eşi kendi yatağında kaynı arkadaşın yatağında.

Başka bir kızı da evlilik dışı hamile bırakmasa bari.

Bir şeyi unuttun sevgili darkmore,
Konu sahibi okurken hamile kalmış ve Allah razı olsun beni ortada bırakmadı diyordu.
Üzülüyorum böyle gençlere hayatları mahfoluyor maalesef..
Dilim varmadi be turnam, kibar olmaya calistim yoksa soyleyecek cok seyim vardi

Çocuk idealist bir baba olacak.hem okurum hem çocuk yaparım diyor...
Konu sahibinin de gozu iyice korlesmis hala bu adamin okulu bitirip meslek sahibi olacagini saniyor, para pul maas zaten gokten yagacak ani da, atamasi olacak veya hemen is bulacak da
Ölme esegim hesabi
Hayal dunyasinda yasayan cocuklar bunlar diyecem de
Cocuktan tek farklari sevisebilmeleri
Yani sevis de onlemini al, korunmak diye birsey var,kendi zevkinin derdine dusmus,cefasini da bebege cektiriyorlar

Kocası olacak öğrenci kişi!!! bari rahat dursa. okulu bitirmeden başka kızlardan başka çocuklar doğmasa.en başta çocuklarımıza ve diğer kızlara Allah akıl versin de diploma yerine bebek almasınlar ellerine...

Babanın okulunun bitmesine ne kadar varmış?
Bu arada konusahibi nolur okul askerlik bitene kadar ya ailenizde kalın ya kayınvalidenizde..
O bebeği rezil etmeyin böcekli, ne idüğü belli olmayan insanların girip çıktı evlerde..
Hadi siz kendinize layık görüyorsunuz bu yaşamı..
Çocuğunuzu bari iyi şartlarda yetiştirin..

Nasil bir hayat tarziniz var ya...

Esiniz evli barkli adam degil mi millete seks yapsin diye anahtar niye veriyor?

Bocek ne alaka?

Ya cidden tuhafsiniz.
Eşi hala öğrenci kafasında çünkü. Kağıt üstünde evli olabilir ama evli bir erkek değil henüz. Eşini de annesine yolladı tam öğrenci hayatına döndü şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…