Esimin arkadaslari

Çocuk evlenmeden önce. Yani tamamiyle tam tersi

Almanyadan geliyos. Senin derdini anlamiyos

Evini kiskanman gayet dogal, senin yasam alanin orasi.
Cekinmeden, uzmekten korkmadan gerekli kisilere sitemini dile getir. Ya mesajla, ya arayarak, ya da yuzyuze.
Evim burasi benim, siz gelin diye mi yasiyorum burda? :/

Konu sahibi ogrenci,bir ogrenciyle de evli , cocuklari var, ogrenci evinde baska ogrencilerle birlikte yasiyorlardi para yok is yok diye
Konu sahibi okulu dondurdu bebek bakiyor, simdi kv evinde cunku yemek var orada mecbur
Esi de hala okuyor
Bir şeyi unuttun sevgili darkmore,
Konu sahibi okurken hamile kalmış ve Allah razı olsun beni ortada bırakmadı diyordu.
Üzülüyorum böyle gençlere hayatları mahfoluyor maalesef..

Bir şeyi unuttun sevgili darkmore,
Konu sahibi okurken hamile kalmış ve Allah razı olsun beni ortada bırakmadı diyordu.
Üzülüyorum böyle gençlere hayatları mahfoluyor maalesef..
Ben çok kızıyorum.gönder okula bebekle geri gelsin...

Ben çok kızıyorum.gönder okula bebekle geri gelsin...
Erkek tarafındanda kötü bişey aslında. Kız annesi olarak tek taraflı bakıyorum ama düşünsene gencecik erkek daha olgunlaşmamış iş tutturamamış ama baba olmuş bianda.
Allah çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın..

Kadınlara bu dünyada eğitim,meslek,iş lazım yoksa bir ömür erkeğe kölelik.ama erkek her şekilde aslında rahat denilebilir...

Kadınlara bu dünyada eğitim,meslek,iş lazım yoksa bir ömür erkeğe kölelik.ama erkek her şekilde aslında rahat denilebilir...
Aynen öyle. İnşallah iyi anne babalar oluruzda çocuklarımıza hayatı için yapması gerekenleri aşılarız zeminini iyi hazırlarız.
Yoksa 100 yılda geçse ezik duran kadını eziyorlar Allah korkuları yoksa..

Valla bende anlamadım. Benim evde ben yokum hastayım arkadaşın evinde yatıyorum. Benim evimde iki sevgili olan arkadaşım kalıyor. Üzerine 2 sevgili daha anahtarı alıyor. Bide iki sevgili de ayrı nedenlerden evi terk ediyor. Doğru anladın dimi. Ben şok

Biri bana neler oldugunu anlatabilirmi?
Hic bisey anlamadim.
El insaf ya, bi nokta koy biyerlere!

Ogrencide olsa sevismeleri icin esinin arkadasina anahtar vermesi tuhaf. Ogrenci evini begenmeyen sevisgen ciftte tuhaf. Eşinin bunlari sana anlatmasida tuhaf. Normalde buradaki konularda ciftlerden birinde kusur olur ben ikinizdede kusur buldum ilk defa bi konuya yapacak yorum bulamadim

Siz evlisiniz ve hala öğrenci evinde mi kalıyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…