- 8 Ağustos 2011
- 10.987
- 5.218
- 448
- Konu Sahibi kkmavidenizz
-
Olabilir kimsenin evinde sevişmemek lazım işin kötüsü nasıl teslim etti o geceliği sevişipteBelki gizli kamera kurup sonradan izliyorlar
Benim de nevresimlerim ayrıdır ama ne bileyim nasıl sevişiyorlar nereye elliyorlar. Fantezi mi kalmadıBen şahsen bu ihtimalden dolayı misafire ayrı nevresim kullanıyorum
Kendi nevresimlerimde yapmalarını tercih etmem. Hoş gelmiyor bana. Bir de misafir olduğun yerde sesten çekinmeden rahat rahat sevişene de hayret ederim
Aynen klasik türk adetidir zaten, benim anneannem falan her eve gelen yatılı misafire fantazi gecelik, yenilebilir don falan ikram eder.Kocasının çocukluk arkadaşına gitmişler. Gece geç olunca kal diye ısrar etmişler. Kadından pijama istemiş konu sahibi. Kadında fantezi gecelik vermiş. Kocası çok hoşlanmış kadının geceliğiyle sevişmişler kocasıyla. Yoksa kadın kocama mı göz koydu zaten akşam da çok baktı kocama diyor
Konuyu silmiş
Alıntı yapın arkadaşlar diye hep söylüyoruz ama bu seferlik kaçmışBiriniz de alıntı yapmamışsınız.
@Mune konuyu silmiş arkadaş geri gelse sevinirim shsdhsfjhgsfsf
Aaaa tabiii ben de misafirlerim için kırbaç ve kelepçe bulunduruyorum evimde güzel güzel cima eylesinler diye shshsdfgfhfAynen klasik türk adetidir zaten, benim anneannem falan her eve gelen yatılı misafire fantazi gecelik, yenilebilir don falan ikram eder.
Başka senaryo yazmaya gitmiş olabilirAaa üyelik iptali yapmış konu sahibi. Nereye gittin daha eğlenecektik ama ya
Bu üyeler seçmece mi geliyor yaKonuyu silmişgeri yüklenir herhalde
Canı sıkılan fantezili uyduruk konular açıp geliyorBu üyeler seçmece mi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?