- 3 Aralık 2024
- 5
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi kkmavidenizz
-
Zaten artık görüşmüyoruz. Ben rahatsız hissediyorumBakışını yakaladın, evinde kaldın, kadının geceliğini giydin, şimdi de bu soruyu mu sordun. Hepsi hata. Yorum yok.
Bu kırdı beni neden ya her yerde sevişilmez mi isteyince sonuçta kim bilecekAynen kadın kendi geceliğinde sizin görünmenizi isteyip adamın kendisini arzulayıp ama karısıyla birlikte olmasını istemiş. Ay ayrıca misafir olduğunuz evde niye sevişiyorsunuz??
Ben şahsen bu ihtimalden dolayı misafire ayrı nevresim kullanıyorumBu kırdı beni neden ya her yerde sevişilmez mi isteyince sonuçta kim bilecek
Belki gizli kamera kurup sonradan izliyorlarYa kadının kocanızda gözü olsa neden sevişmenize vesile olsun
Arkadaş film izleyip onun etkisiyle gelmiş benceBelki gizli kamera kurup sonradan izliyorlar
Kocasının çocukluk arkadaşına gitmişler. Gece geç olunca kal diye ısrar etmişler. Kadından pijama istemiş konu sahibi. Kadında fantezi gecelik vermiş. Kocası çok hoşlanmış kadının geceliğiyle sevişmişler kocasıyla. Yoksa kadın kocama mı göz koydu zaten akşam da çok baktı kocama diyor
sizin bakış açınıza da hak verdim ama hiç yapmadık diyemeyeceğim şu an kafamda yaptığımız misafirlikler canlandıBen şahsen bu ihtimalden dolayı misafire ayrı nevresim kullanıyorum
Kendi nevresimlerimde yapmalarını tercih etmem. Hoş gelmiyor bana. Bir de misafir olduğun yerde sesten çekinmeden rahat rahat sevişene de hayret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?