N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
sedef dağ başında yaşamıyo.madur durumunda olduğu için hakları var.bir çoğunuz ortada yavru var demişsiniz bir kere sedef o yavruyu babasının evinden getirmedi eşiyle beraber yaptı ve eşi o çocuğa ve sedefe bakmakla hükümlü boşansa bile.çocuğun psikolojik durumuna gelirsek annesinin en yakın arkadaşına göz koyup ilişkiye giren bir babayla aynı evde ne yaşaması ne kadar doğru.eğer barışırlarsa anne ve baba, sürekli bir tartışma bir güvensizlik ortamında büyüyecek bir çocuk olacak.o çocuğunda ilerdeki kararlarını artık tahmin edersiniz.gelelim sedefe sedef barışırsa bundan sonraki dönemleri nasıl geçirecek sürekli şüphe sürekli kıskançlık ve en önemlisi kendine güvensizlikle.eşine hiç bişey olmayacak ve bu hep böyle aldatarak devam edecek.şimdi diyeceksinizki nerden biliyosun yine aldatacağını.adam karısını en yakın arkadaşıyla aldatıyor ve karısıda affediyor.ee bundan sonra adam ne düşünecek yahu ben onu arkadaşıyla aldattım beni affetti demekki bana mecbur.ozaman istediğimi yaparım ama bu kadar yakın insanlarla aldatmam der ve devam eder.ve bundan sonra daha dikkatli olur.neyse demem o ki aldatılan bir kadın işsizim eşime mecburum evladım var gibi lafların ardına saklanırsa daha çok aldatılır ve evlatlarına aynı şeyi aşılayacağı için onlarda ilerde böyle bir olaya maruz kaldıklarında aynı şeyi düşünüp yapar çünkü anneside aynı şeyi yapmıştır. sedefin ve tüm kadınların hakları vardır kullanmasını bilelim.çocuklarada tek başımıza bakmakla hükümlü değiliz çünkü o çocuklar yerden bitmiyo.umarım sedef en akııllıca kararı verir.ilerleyen zamanlarda keşke dememesi ümidiyle Allah yardımcısı olsun.yada barışırsa eğer kocası bir daha asla böyle bişey yapmaz inşallah.
her kelimene katılıyorum canım..çok doğru bi mantık..a.s.