- Konu Sahibi sedef_80
ben ilk baştada dedim bu adam x ten rahatsız olsaydı kendi çalıştığı şubeye aldırmazdı aldırdı çünkü sevgilisinin yanında olmasını istedi diğer şubedeyken görüşemiyolardı bu kadar ama aynı yerde olunca heran birliktelerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yapmayın lütfen şaşkınlıkla okudum yorumunuzu nasıl aldatılmayı kabul edebiliyorsunuz hiç anlamadım iyi 5yılımı verdim diye yada çok sevdim diye aldatılmayı kabul edicem ha yok artık o insanın nasıl elini tutucan nasıl öpüceksin vs yani bunlar bir kadın için kolay kabullenicek şey değil tabi bu benim fikrim (alışmış kudurmuştan beterdir)her zaman söylerim[/QUO
aynen katılıyorum harfi harfine bir kadın bunu kendine nasıl yakıştırırki ya zaten erkeklerin aldatmalarının nedeninin çoğu butip düşünceler yüzünden biz aldatırız karılarımızda evde yine durur benim hizmetimi yaapar.ne olsa gidemez ne olsa bırakmaz .ikinci kez aldattıklarındada bi kere daha yaptım kabul etti oturdu oturduğu yerde şimdi de oturuz bişeycik olmaz.işte böyle.
Ya yapmayın lütfen şaşkınlıkla okudum yorumunuzu nasıl aldatılmayı kabul edebiliyorsunuz hiç anlamadım iyi 5yılımı verdim diye yada çok sevdim diye aldatılmayı kabul edicem ha yok artık o insanın nasıl elini tutucan nasıl öpüceksin vs yani bunlar bir kadın için kolay kabullenicek şey değil tabi bu benim fikrim (alışmış kudurmuştan beterdir)her zaman söylerim
sedef su an asil hersey yapabilir yapmali bence.
yapamaz diyerek nereye kadar sineye cekecek.
tamamiyle bosanmalara karsiyim bende .
yuva kurtarmak isterim ama ne yazikki sedefin su an bir yuvasi yok.
pembe dizi gibi uyutuluyor.bir yalan yumaiginin icinde sedef.
oyle bir ag orulmus ki etrafina mecburen birseyler yapmak zorunda sedef.
biraz kendine guvenmeli sedef.
sedef canim ac kalsanda bu adami sineye cekmemelisin.
seni oyle boyle degil cok adi bir sekilde aldatti. aldatiyro belki aldatmaya devam edicek
suphe cok korkunctur eskiden oldugu gibi yuzune bakarak seni seviyorum diyebilecekmisin?ayni yataga girdiginde aklina neler gelecek??baska kadina dokundugu hissi seni depresyona bile itebilir.
bu dunyada herseyin cefasini ne yazikki kadinlar cekiyor.
ama cekmek zorunda degilizz.
birseyler yapabilirsin sedef.
cekmek zorunda olmadigini dusunuyorum
yaniliyromuyum???
Hayir canim yanilmiyorsun tamamen haklisin ama su lafa ben herzaman kulak veririm.
"Öfke ile oturan zarar ile kalkar"
Ben gitsin hemen affetsin,yatagina alsin hatta hic birsey ollamis gibi polyanacilik oynasin demiyorum.
Sadece biraz düsünmeye ve olaylari tartmaya ihtiyaci var sedefin..Yoksa tabiri caiz ise Bekara kadin bosamak kolay derler(bekarlar üstüne alinmasin)..Burdaki lafin amaci disardan hersey kolay gözükür.Ama insan isin icinde olunca,basina gelmisse ve birde gücü yoksa,hepsini kestirip atamaz..
Sana en basit örnek,cok sevdigim arkadasim,in babasi 30 yil sonra karisini aldatti,
Annesinin haberi olunca adam yalvardi yakardi hatta kalp krizi gecirdi.1 haftayi geckin hastanede yatti..Sonunda ne oldu o kadin yine o adamla beraber..
Ne annesi var gidecek nede babasi var elini tutacak..Kardes desen herkesin bir düzeni var,insan eti kadar agir birseymi vardi canim?
Evine gelene birgün bilemedin 1 ay bakarsin ya sonra?
Iste bende Sedefin bazi seyleri iyice düsünüp sonra adim atmasi taraftariyim..
Yoksa hic bir kadin aldatilmayi hak etmiyor..Bu olayi sindirmek zaman alacaktir..Durun bakalim Sedef kendini bir toplasin...
arkadaşlar
bırakın bekar yada evli herkes düşüncesini yazsın. lütfen bu ayırımı burada yapmayalım. bakın evli arkadaşlarımız arasındada boşan diyenler var. yani bu, kişinin değerlerine ,hayata bakış açısına,,güçlü ve cesaretli, olup olmamasına,göre değişiyor. bu kişilikle, alakalı bir şey. bu konuyu, burada bırakalım ve konunun kilitlenmesine sebep olmayalım..
Evet mesela ben evliyim ve sedefin boşanması taraftarıyım. Affedilen erkek yine yapar buna da eminim. Ben olsam midem almazdı kesinlikle tiksinirdim ve her attığı adımdan şüphelenirdim. Tabi benim çocuğum yok ve iyi bir işim var, ayrıca ailem de çok şükür hayatta. Bütün bunları göz önünde bulundurursak sedefi de anlayabiliyorum. Bence "boşan", "boşanma" yorumlarının evli yada bekar olmakla pek bir ilgisi yok. İmkanlarla alakalı bir karar bu.
Sedefin bir evi var bu arada evinde bir iş bulur pekala da yasayabilir ama tek eksik aldatan üzen bir eşse o zaman tabi ki kendisi bilir..büyük konuşmayın diye bana yazanlar olmuş bunun büyük konuşmakla degil kendine güvenle alakası var ..aynı pozisyonda bulunsam şimdi gitmiştim..sedef affedecekse de affeder kendisi bilir ama benim bildiğim bir şey var o evde sedef hiçbir zaman mutlu olamaz eşi de nasılsa kabul etti yine eder mantığına devam eder ki adamın yalanlarından onda o potansiyelin oldugunu görüyorum..
neyse bu konuda artık yorum yok benden...saglıcakla kalın ama su bekarlar anlamaz muhabbetine de girmeyin..
Sedef eşini affedebilir, ama bundan sonrası onun için daha zor olacak. Çünkü adam eve 5 dakika geç gelse Sedef'in aklına yığınla sorular gelecek, doğruyu söylese bile eşine inanmayacak. Yani bundan sonraki ömrü hep kuşkularla geçecek.
Tabiki gene kendisi için en doğru kararı Sedef verecek.