Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar; beni merak edenler olmuş hepinize çok çok teşekkür ediyorum,çok sağolun..gelemedim bi kaç gündür,bursadaydım.çok büyük kavga ettik eşimle, evden kovdum bi gece gelmedi eve ,nereye gittiği umrumda değildi o derece bi kavgaydı yani..bende bursaya teyzemin kızına gittim dün geldim eve .aslında kalıcaktım ama eşim gelip aldı.yarın yazarım ayrıntıları herkese iyi geceler..
merhaba arkadaşlar; beni merak edenler olmuş hepinize çok çok teşekkür ediyorum,çok sağolun..gelemedim bi kaç gündür,bursadaydım.çok büyük kavga ettik eşimle, evden kovdum bi gece gelmedi eve ,nereye gittiği umrumda değildi o derece bi kavgaydı yani..bende bursaya teyzemin kızına gittim dün geldim eve .aslında kalıcaktım ama eşim gelip aldı.yarın yazarım ayrıntıları herkese iyi geceler..
aynen katılıyorum :1closedeyes:kadının evi birbirine girmiş herkes meraklandı tamam da evde nasıl bir hava var bi düşünsenize saatlerce oturup bize yazmasını mı bekleyeceğiz biraz anlayış bence...
sedef çok sevindim yazını görünce canım kaç gündür çok merak ettim seni biraz daha iyisindir inş canım ben seni ilk yazdığından beri takip ediyorum o yüzden seni çok merak ettim fırsat bulunca tekrar yaz ona göre yorum yapalım kendine çok iyi bak:Saruboceq:merhaba arkadaşlar; beni merak edenler olmuş hepinize çok çok teşekkür ediyorum,çok sağolun..gelemedim bi kaç gündür,bursadaydım.çok büyük kavga ettik eşimle, evden kovdum bi gece gelmedi eve ,nereye gittiği umrumda değildi o derece bi kavgaydı yani..bende bursaya teyzemin kızına gittim dün geldim eve .aslında kalıcaktım ama eşim gelip aldı.yarın yazarım ayrıntıları herkese iyi geceler..