Erkek arkadaşımın beğendiği video

Unutamadığı biri var muhakkak😢 sizce ne yapmaliyim
Ya da dümdüz öylesine beğenmiştir ya da beğendiğinin farkında bile değildir? Sevgilinize güvenmiyorsanız o başka ama sırf instagramda bi video beğendi diye kendinizi bu kadar yıpratmanız üstelik 5 aylık bir ilişki için biraz şey...

Valla videoya girdim baktım evli olan kız arkadaşımda beğenmiş gayet mutlu bir evliliği var videonun haklılığını düşünerek beğenmiş olabilir bence çok takılmamak lazım . Pireyi deve yapmayın . Havadan nem kapıyorsunuz gerçekten ne kadar güvensiz bir millet olduk biz

Bu kafa yapısı hiç iyi değil ya bende bazen böyle güzel anlamlı vıdeo yazı paylaşıyorum wp da

hemen noldu kocanla mı sorun var kime kızdın yahu yok cahil miyim kocamla sorunum olsa birine kızsam watshapta nie yayınlayım 😀

Birisi beni bu kadar stalklasa ben sogurdum buz gibi o insandan
Ya instagram kesfetinden de onune dusmus olabilir. Cunku oyle sacma bir algoritmasi var ki artik, esimle benim kesfetlerimize hemen hemen ayni videolar dusuyor. Cok etkilesim icinde oldugun kisilerin begendigi videolar direkt onune dusuyor artik. Yani en azindan benim gozlemledigim bu

Fikirlerimiz;

1000048817.png

Takıntılı insanlar boğucu. Güven hissetmiyorsanız, ayrılın. Regl vesaire bahane. Regl olmasanız da, aynı tepkiyi verirdiniz yüksek ihtimalle. Sosyal medyada beğenilen her postun tek tek hesabını mı verecek insanlar?

önceden baskasınıda sevmiş olabilir neden senden gizliyor o şüphe katıyor demek ki hala seviyor platonik gibi geldi biraz uzaklaş yapacaklarını gör derim

5 aydır devam eden güzel bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Sevildigimi her daim hissettiriyor. Uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Her neyse erkek arkadaşım bana daha önce bir ilişkisi olmadığını ciddi birisiyle görüşmediğini söylemişti. Instagram da gezerken bu videoyu beğendiğini gördüm. neden bu videoyu beğendiğini sorduğumda hatırlamadığını o niyetle beğenmediğini ilki olduğumu söyledi ama halihazır bir ilişki içindeyken bu videonun beğenilmesi beni mahvetti. Regl dönemindeyim ayrıca kulak zarı ameliyatı oldum yataktan çıkamıyorum bu sebeplerden dolayı mı duygusal davrandım bilemiyorum. Kendimi çok kötü hissettim. Fikirlerinizi alabilir miyim. Ben bu videoda birisine aşık olduğunu ve unutamadığını sezdim ( daha önce de buna benzer bir video begenmisti ilk aşklar unutulmaz diye sorduğumda ilk aşkım sensin demişti )

Öylesine olamaz kesinlikle haklısın canım. Öylesine bir video hiçbir zaman beğenilmez bu arada

Back