• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesiyle bitmeyen telefon görüşmeleri:(((

soyunmaya başla dikkatini dağıt dermişim:1::1:

napalım yani erkeklerin dikkati en kestirme böyle dağılıyo:1::1:

Bu tarz durumlarda,dizginleri eline almak istiyorsan karsindakinin silahi ile oynayacaksin canim.
Umursamayacaksin.
Agzini sapirtada sapirtada yemegini yiyeceksin,tv ye bakip guleceksin.

Annesi ile telefonda konustugunda asla surat asmayacak-tavir yapmayacaksin. ''Selam sole anniseeee''gibi giciklik yapacaksin.

Bazi sinif erkekler kendilerini ailelerine kabul ettirmek icin ''aha iste bak ben erkek oldum,eve geldim,istersem gozum hanim gormez,heyt''gibi davranislar ile yeni sunnet olan ve erkeklige ilk gecis yapan cocuk edasi ile davranir.Aslinda kendisini annesine ispatlamaya calismasidir bu.

Bu sinir savasini 1,2 yap,bak gor nasil o telefona eli gitmeyecek artik.Ama bu taaaa ki seni sinir edecek baska bir sey bulana kadar boyle gidecek.
Cunku esin sanirim kendisini senden asagida goruyor.Bunu silmek de senin elinde olacak.Esinin kendine guvenini kazanmasi icin ustune cok vazife dusecek...

ya canım inan uğraşacak dermanım kalmadı ki dediğin yolu denemiştim umursamıyordum falan ters etki yaptı daha beter oldu ki ailesiyle iyi değiliz geçmiş konularımdan arkadaşlar bilir isimleri bile geçince beynime kan sıçrıyor bide saatlerce aynı şeyler çok merak ediyorum annesi ölünce kimi arayacak

haklısın bak hatta telı alıp elıne konusucaksın bırsey sorucam anneme deyıp telı kap elınden :52: her zaman degıl ama

telı almadıgın zamanlarda ıse esını gormemızlıkten gel umurunda olmasın hatta muzık ac dınle senın dıkkatını cekemedıgı ıcın gıcık olsun senı bu sekılde yenemeyınce telden vazgecer

bu yolu bidaha deneyecem kızlar dedikelrinizi yapcam ben bugün tam tersini yaptım az önce konuyu açmak için nete girdim son seste müzik açtım kulaklığımı da taktım:32::32::32:

bu yolu bidaha deneyecem kızlar dedikelrinizi yapcam ben bugün tam tersini yaptım az önce konuyu açmak için nete girdim son seste müzik açtım kulaklığımı da taktım:32::32::32:

canım nereye kadar konusucak elbet bıkıcaklar bır gun,hatta cok sınırlenırsen arada amma dedıkoducu aılesınız ana ogul hıc vazgecmıyorsunuz de ne dedıkodusu felan duymuyormusun konustugumu derse kendı hakkında bukadar ayrıntıyı konusan baskasınıda konusur hayatım kendımden bılıyorum de kızlarla cok yapardık de kendınıde kat,ben olsam yaparım sen esının tepkısını bılırsın tabı ters tepıcekse bu yorumu unut

Okurken sinirlerim zıpladı yemin ederim
Hadi her şeyden geçtim eşin sana çok büyük bir saygısızlık yapmış
Sen güzelce hazırlan güzel bir masa hazırla
Sonrası fıss.Bizimkide böyleydi başlarda
Ayy faturalarımıza kadar sorardı ne alakaysa:37:
Bende dayanamıyodum şikayetleniyodum hep
Afedersin tuvalette yaptığımızıda söyle bari derdim
Daha beter gıcığıma yapmaya başladı
Ne zamanki ben bu konuda yorum yapmamaya başladım
Bakıtm eskisi gibi değil oda
Yani üstüne gittikçe bir halt var sanıyorlar
Bu yolu deneyebilirsin sende belki fayda eder sana

ayy yok normal değil eşiniz...yine ohaa dicem kusura bakmayın....

bnm bi akrabam var onun eşi o kadar annesine düşkünmüşkii annesiyle birlikte yaşıyorlarmış zaten..gece kadın bi kalkarmışki kocası yanında yok nerde bil bakalım?? annesiyle yatıyormuş....kadının ayaklarını koltuk altlarını öpermiş hergün adam...

umarım böyle olmaz eşiniz....anne önemlidir ama sizin önünüze geçmemeli....denge şart...

ya canım inan uğraşacak dermanım kalmadı ki dediğin yolu denemiştim umursamıyordum falan ters etki yaptı daha beter oldu ki ailesiyle iyi değiliz geçmiş konularımdan arkadaşlar bilir isimleri bile geçince beynime kan sıçrıyor bide saatlerce aynı şeyler çok merak ediyorum annesi ölünce kimi arayacak

Anladim simdi durumu canim.Bu geriden gelen bir problem...Senin ailesi ile aran ne kadar kotu olursa esin o tarafa o kadar cok meyilli olur.

Bu durumda esini karsina alip diyeceksin ki '' kimse kimseyi sevmek zorunda degil,ne senin ailen beni nede ben aileni,ama SAYGI duymak zorunda.Beni ailen ile yuzgoz etmemek,beni ezdirmemek,beni korumak-kollamak senin erkek olarak vazifen olmali.

''Aile meclisinizde hakkimda konusulan negatif durumlarda ise masaya yumrugunu vurup - o benim esim,kimsenin hakkinda konusmaya hakki yok,buna musaade etmiyorum-demeni bekliyorum'' diye esine soylemelisin.

''Sen eger bu tarz bir adam olursan benim ailen ile aram neden bozuk olsun?'' diyeceksin.

Ve aklinca sen boyle annenle saatlerce konusarak benim onlar ile aramin duzelecegi hayalini kurma,onlarla aramin duzelmesi sadece ve sadece senin bu yukarda dediklerim ile anca olur''diyeceksin...

canım nereye kadar konusucak elbet bıkıcaklar bır gun,hatta cok sınırlenırsen arada amma dedıkoducu aılesınız ana ogul hıc vazgecmıyorsunuz de ne dedıkodusu felan duymuyormusun konustugumu derse kendı hakkında bukadar ayrıntıyı konusan baskasınıda konusur hayatım kendımden bılıyorum de kızlarla cok yapardık de kendınıde kat,ben olsam yaparım sen esının tepkısını bılırsın tabı ters tepıcekse bu yorumu unut

ya bazen laf vuruyorum ama sinirli olmadığı zamanlarda sinirliyse yorgunsa laf vursam yine açılcak bir yığın eski olay sinirlenip annesini yine arayacak dırdır konuşcak umursamıyorum ama kendim üzülüyorum işte....

Anladim simdi durumu canim.Bu geriden gelen bir problem...Senin ailesi ile aran ne kadar kotu olursa esin o tarafa o kadar cok meyilli olur.

Bu durumda esini karsina alip diyeceksin ki '' kimse kimseyi sevmek zorunda degil,ne senin ailen beni nede ben aileni,ama SAYGI duymak zorunda.Beni ailen ile yuzgoz etmemek,beni ezdirmemek,beni korumak-kollamak senin erkek olarak vazifen olmali.

''Aile meclisinizde hakkimda konusulan negatif durumlarda ise masaya yumrugunu vurup - o benim esim,kimsenin hakkinda konusmaya hakki yok,buna musaade etmiyorum-demeni bekliyorum'' diye esine soylemelisin.

''Sen eger bu tarz bir adam olursan benim ailen ile aram neden bozuk olsun?'' diyeceksin.

Ve aklinca sen boyle annenle saatlerce konusarak benim onlar ile aramin duzelecegi hayalini kurma,onlarla aramin duzelmesi sadece ve sadece senin bu yukarda dediklerim ile anca olur''diyeceksin...

bunları soylıyebılıcegını sanmıyorum malesef ıns yanlıs dusunuyorumdur

Nerdee böyle bir erkekk:31:
Bizim Türk erkekleri bu cümleyi kurabilir mi ailelerine karşı?
Varsa böyle bir erkek ohh ne ala
O kadın ne şanslı bir kadın:)

Okurken sinirlerim zıpladı yemin ederim
Hadi her şeyden geçtim eşin sana çok büyük bir saygısızlık yapmış
Sen güzelce hazırlan güzel bir masa hazırla
Sonrası fıss.Bizimkide böyleydi başlarda
Ayy faturalarımıza kadar sorardı ne alakaysa:37:
Bende dayanamıyodum şikayetleniyodum hep
Afedersin tuvalette yaptığımızıda söyle bari derdim
Daha beter gıcığıma yapmaya başladı
Ne zamanki ben bu konuda yorum yapmamaya başladım
Bakıtm eskisi gibi değil oda
Yani üstüne gittikçe bir halt var sanıyorlar
Bu yolu deneyebilirsin sende belki fayda eder sana

ahhh işte o umursama işini başaramıyorum canım hemen suratım asılıyor hele bu akşam tam fiyaskoydu yaa nasıl sinirlendimmm ama deneyecem bu yolu başaracam o nezamn teli alsa eline nete gircm müzik açacam kulaklığımı da takcam duymayacam işte:21::21::21::21::21:

ayy yok normal değil eşiniz...yine ohaa dicem kusura bakmayın....

bnm bi akrabam var onun eşi o kadar annesine düşkünmüşkii annesiyle birlikte yaşıyorlarmış zaten..gece kadın bi kalkarmışki kocası yanında yok nerde bil bakalım?? annesiyle yatıyormuş....kadının ayaklarını koltuk altlarını öpermiş hergün adam...

umarım böyle olmaz eşiniz....anne önemlidir ama sizin önünüze geçmemeli....denge şart...

eşim hangi konuda denge kurabildi ki bu konuda kurabilsin!!!

ya bazen laf vuruyorum ama sinirli olmadığı zamanlarda sinirliyse yorgunsa laf vursam yine açılcak bir yığın eski olay sinirlenip annesini yine arayacak dırdır konuşcak umursamıyorum ama kendim üzülüyorum işte....

ozaman pc den en sevdıgın fılmı ac ızle muzık dınle kulaklarını ana ogula tıka :9::9::9:

ahhh işte o umursama işini başaramıyorum canım hemen suratım asılıyor hele bu akşam tam fiyaskoydu yaa nasıl sinirlendimmm ama deneyecem bu yolu başaracam o nezamn teli alsa eline nete gircm müzik açacam kulaklığımı da takcam duymayacam işte:21::21::21::21::21:
Canım gerçektende bizler ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
Kayınvalidenin afedersin bir yeri bile duymuyodur
Vay senin yuvanda huzursuzluk çıkmış evinde mutsuzsun tınlamaz bile bence
Ynai en azından benim k.validem böyle
Şu bir ay içinde kötü şeyler yaşadım eşim ve ailesiyle ilgili
O kadar yoruldumki canım duygularım çok yorgun
Hiç uğraşmamaya karar verdim onların davranışlarını ciddiye alıp niye kendimi üzecekmişim:63:
Değil mi ama buna eşimde dahil.Şimdi çok mutluyum ve hafifim:)
Hayat bunları kafamıza takacak kadar uzun değil
Boşverr canım hayatını yaşa

okadar güzel anlatmışsın ki canım nerdeeee dedim içimden burdan da demk istedim....bazı konularda hakkını yemem yani telde konuşurken dışarda beni çekiştiriyolardır eminim ilk evlilik aylarımızda konuşuyolardı kaynanam beni çekiştiriyordu eşimde yanım da falan sonra konuşalım diyodu utanmadan!!!allahtan zorlu tartışmalardan sonra onu yapmıyor ona babam evden çıkarken beni eşime teslim ettiğin de senin aynı cümlelrini söyledi kızımı ailene ezfirmeyeceksin gerektiği yerde masaya yumruğunu vuracaksın diye karşında beni bulursun kızımın gözyaşına aileni kurban ederim demişti hiç unutmuyorum!!!!ahh babacım aile sözü dinlemessemm böyle olurum işte:5::5::5::5:

Nerdee böyle bir erkekk:31:
Bizim Türk erkekleri bu cümleyi kurabilir mi ailelerine karşı?
Varsa böyle bir erkek ohh ne ala
O kadın ne şanslı bir kadın:)

Evet bazi tarz adamlar,hanimi ne derse tersini yapar.Bu tip durumlarda bir rol model lazim.
Sevdigi saydigi bir abisi ''bu tekneyi yurutmek istiyorsan kural bu bu,su su''demeli.2 seans beyin yikama.....

Evet bazi tarz adamlar,hanimi ne derse tersini yapar.Bu tip durumlarda bir rol model lazim.
Sevdigi saydigi bir abisi ''bu tekneyi yurutmek istiyorsan kural bu bu,su su''demeli.2 seans beyin yikama.....

2 Seansta iş biter diyorsun yani:1:
İşte o tarz erkekler kimsenin aklına ihtiyacım yok havasında oluyor pehh:63:
En iyisi bu erkeklerden çok bi beklenti içine girmemek lazım
Eşimden Silleyi yemişim valla aklım başıma geldi(mecazi anlamda sille tabi)

Back