- Konu Sahibi kalbimdurur
Canım eşinin görgü kurallarından da haberi yok galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski günlerimi hatirladim fena oldum, arkadasim ya kaynanayla "yasamayi" kabul edeceksin yada bosanacaksiniz.
Biliyorum agir oldu biraz ama isin özü bu. Benim eski esim de günde 20 kere anasini arardi, ben onu arayinca da beni bunaltiorsun arama derdi. Bunlar ruh hastasi, analarina laf söyleme de ne yaparsan yap canim.
Tek diyebilecegim, iyilikle dene. Ama sonuc alman ya cok zaman alir yada hicbir ise yaramaz.
Allah yardimcin olsun canim.
eşinin arama zamanı saçma olmuş... yemekte yemek yenir, telefonla konuşulmaz. acil olur açarsın kısa kesersin de.. öle saatlerce konuşulmaz.
ama normal zamanda ailesini aramasını eleştirmeniz saçma geldi doğrusunu söylemek gerekirse... özlüyordur vs... gün içinde şu kadar görüşmüş, görüşsün ne olacak ki.... zaten eşinizi doldurmak için yapıyorsa her şekilde başarır bunu... bunları dert etmenizde eşinizle aranızdaki sorunlara bağladım ben....
bende, eşimde, annesini, yada kardeşini neden çok aradın demeyiz... istediği kadar konuşsun... zamanını doğru seçtikten sonra fark etmez....
Bazı kadınlar erkeklerin ailesiyle görüşmesini büyütür sorun haline getirir ya başlığınızı okuduğumda bunlardan biri sandım.
Eşiniz fazlasıyla abarmış, hatta saygı sınırını zorlamış.
..
Eşinizle bu konuda mutlaka konuşmuşsunuzdur. Cevabı ne oluyor size ?
Her zaman mı böyleydi, yoksa son zamanlarda mı böyle olmaya başladı ?
Bu tarz durumlarda,dizginleri eline almak istiyorsan karsindakinin silahi ile oynayacaksin canim.
Umursamayacaksin.
Agzini sapirtada sapirtada yemegini yiyeceksin,tv ye bakip guleceksin.
Annesi ile telefonda konustugunda asla surat asmayacak-tavir yapmayacaksin. ''Selam sole anniseeee''gibi giciklik yapacaksin.
Bazi sinif erkekler kendilerini ailelerine kabul ettirmek icin ''aha iste bak ben erkek oldum,eve geldim,istersem gozum hanim gormez,heyt''gibi davranislar ile yeni sunnet olan ve erkeklige ilk gecis yapan cocuk edasi ile davranir.Aslinda kendisini annesine ispatlamaya calismasidir bu.
Bu sinir savasini 1,2 yap,bak gor nasil o telefona eli gitmeyecek artik.Ama bu taaaa ki seni sinir edecek baska bir sey bulana kadar boyle gidecek.
Cunku esin sanirim kendisini senden asagida goruyor.Bunu silmek de senin elinde olacak.Esinin kendine guvenini kazanmasi icin ustune cok vazife dusecek...