Esimin annesiyle asiri ilgisi ve beni umursamamasi

Calismiyorum simdilik. Bosanirsam bir is bulup calisirim.
Calismak icin bosanmayi bekleme, once calis ne olursa amerikda bos kalmazssin illaki bi is bulursun, paran olursa esin kredi kartini internetini kapattiginda bunlari kendin halledersin. esinin gudumunde yasamaktan kurtulursun. Birikim yapman sart! ikincisi amerikada bosanirsan tabiri caizsse donuna kadar alirsin, evin fiyati neyse ikiye bolunur, buyuk ihtimal cocuklarin oldugu icin evde kalma yetkisi sana cerilir evi ve nafakayi odemek zorunda, ayrica nafaka oyle onun gelirinin yuzde inbesi degil canim be kadar yuksek gelir o jadar nafaka! Bunu sakin unutma hele uc cocuk icin sen calismasan bile nafakayla gecinirsin. Amerikada kanunlar kadindan hala hic endisen olmasin, ama once is bulup calisman biraz kendini gelistirmen lazim. Korkmadan bir yerden basla canim, inan pisman olmazssin su anki durumundan daha iyi olursun, zaten esinde evi maasininnyarisi kaybedecegini anlayinca ayagimi denk alir..

Eşinin bu davranışları konu sahibini hala sakin bırakıyorsa cinneti işe yaramaz gibi. Bir de arada sanki böyle misilleme yaptığında eşinin kredi kartlarını kapattığını, harcamalarını gidermediğini yazmış konu sahibi. Bu adamlar anneye memeyle bağlı mübarek. Keşke bir cinnetlik işleri olsa
Kredi kartı muhabbetinı okumamıstım
Tam bosamalık tip.

Isiniz cok zor gercekten. Anneniz (kv) ve eşiniz çok iticiler. Esinizle aranizda karı koca iliskisi kalmamış. Size ve cocuklariniza kadsi ilgisiz. Ilgisi sadeve tek vir kisi uzerinde toplanmis; o kisi de annesi.

Bu hareketlerine rağmen esinizi seviyor musunuz? Yoksa soğudunuz mu? Onlarla aynı evde yasiyor olmak size ne hissettiriyor? Aslinda ne yapmaniz gerektigini, tüm bu sorulara olan yanıtlariniz belirleyecektir.
Esimi seviyormuyum artik bilmiyorum. Yillarin aliskanligi da kalmis ola bilir, belkide o yuzden birakip gidemiyorum, ozlerim diye korkuyorum.Onunla ayni evde yasamak sıkıcı ama sakin bir hayat, annesiyle yasamak stresli bir hayat hissettiriyor.

Konu sahibi diyorsunuz ki “maddi gücümüz yerinde neden çalışayım onlar evde keyif çatsınlar ben niye çalışayım”

Sırf onlara hizmet etmemek yüzlerini daha az görmek için çevre arkadaş edinin tamam maddiyatınız var ama size faydası varmı? Sizi zaten yok sayıyorlar sizde evden uzaklaşın sabah çıkıp akşam eve dönün ana oğul ne yaparsa yapsınlar ilgilenmeyin işe girerseniz bedeniniz yorulur ama kafa dinlemiş olursunuz daha farklı bakarsınız

Zaten Kaynanada temelli gelmiş görümce de eli kulağında geldi gelecek
ya boşanacaksınız oda imkansız gibi yada durumu kabullenip bu evliliği sürdüreceksiniz

evim de evim. derdiniz ev ve esinizin maddi imkanlari..onu yapamam bunu yapamam. iyi otturun o vaz gecemeyeceginiz evinizin hizmetcisi kocanizin gece eglencesi olmaya devam edin....

Madem bu kadar ımkanınız var ozaman sızde dıs gorunusunuze extra ozen gosterın kendı kendınıze fılm acın gulun yıyın ıcın onum gozune soka soka bı sure sonra noluyo sana dıye gerı doner ama sız sureklı ılgılen benımle havasına gırersenız ters teper test edıldı onaylandı. Yanı onsuzda cok mutlu ve eglencelı zaman gecırdıgınızı ona gosterın. Suslenın puslenın kendınıze bı yemek ısmarlayın kahveye gıdın masaja gıdın bunlar bı adamın dıkkatını cekmeyen seylerse adamı bırakın ama once deneyın ya pes etmek yok. Bı kıtapta once kadın kokusu dıyordu gercekten dogru. Saclarınıza gıyımınıze ozen gosterın evın ıcınde de olsanız. Valla o kadar ımkanınız varsa nımetlerını de fırsata cevırebılırsınız dıye dusunuyorum

evim de evim. derdiniz ev ve esinizin maddi imkanlari..onu yapamam bunu yapamam. iyi otturun o vaz gecemeyeceginiz evinizin hizmetcisi kocanizin gece eglencesi olmaya devam edin....
Sizin kaba cevaplarinizi dinlemek icin acmadim konuyu. Once konusmayi ogren sonra yaz. Ben kimsenin gece eglencesi degilim, o benim esim. Benim birakip gidemedigim evim degil 10 yillik bir duzenim,aile hayatim. Sen istedigin gibi anlamissin.

Madem bu kadar ımkanınız var ozaman sızde dıs gorunusunuze extra ozen gosterın kendı kendınıze fılm acın gulun yıyın ıcın onum gozune soka soka bı sure sonra noluyo sana dıye gerı doner ama sız sureklı ılgılen benımle havasına gırersenız ters teper test edıldı onaylandı. Yanı onsuzda cok mutlu ve eglencelı zaman gecırdıgınızı ona gosterın. Suslenın puslenın kendınıze bı yemek ısmarlayın kahveye gıdın masaja gıdın bunlar bı adamın dıkkatını cekmeyen seylerse adamı bırakın ama once deneyın ya pes etmek yok. Bı kıtapta once kadın kokusu dıyordu gercekten dogru. Saclarınıza gıyımınıze ozen gosterın evın ıcınde de olsanız. Valla o kadar ımkanınız varsa nımetlerını de fırsata cevırebılırsınız dıye dusunuyorum
Ben zaten bakimli bir bayanim. Fazla bir sey yapmam onun gozunde beni ancak Israfci yapar. Kendisi pinti biraz.

Calismak icin bosanmayi bekleme, once calis ne olursa amerikda bos kalmazssin illaki bi is bulursun, paran olursa esin kredi kartini internetini kapattiginda bunlari kendin halledersin. esinin gudumunde yasamaktan kurtulursun. Birikim yapman sart! ikincisi amerikada bosanirsan tabiri caizsse donuna kadar alirsin, evin fiyati neyse ikiye bolunur, buyuk ihtimal cocuklarin oldugu icin evde kalma yetkisi sana cerilir evi ve nafakayi odemek zorunda, ayrica nafaka oyle onun gelirinin yuzde inbesi degil canim be kadar yuksek gelir o jadar nafaka! Bunu sakin unutma hele uc cocuk icin sen calismasan bile nafakayla gecinirsin. Amerikada kanunlar kadindan hala hic endisen olmasin, ama once is bulup calisman biraz kendini gelistirmen lazim. Korkmadan bir yerden basla canim, inan pisman olmazssin su anki durumundan daha iyi olursun, zaten esinde evi maasininnyarisi kaybedecegini anlayinca ayagimi denk alir..
Canim evi bir kac yil once krediyle yeni aldik. Parasinin kucuk bir kismini odedik sadeceBosanirsam evin parasini odeyemem,calisacagim isin geliri buna yetmez. Ama sorunum ev de degil. 11 yillik duzenimi bozmak ve yurtdisinda hayatima yalniz devam etmek beni korkutuyor. Ya cocuklarima yetemezsem diye korkuyorum.

İçinizi dökmüş oldunuz. Sorununuz belki kayinvalideniz öldüğü zaman çözülmüş olur.
Bu arada antidepresan kullanıyor musunuz ?

Yapiyorum umrunda degil esimin. Zaten bizimle ilgilenmiyor. Canina minnet onun. Esimin annesi temelli bizde kalicak evet. Beni bosar onu yollamaz.
Temelli kalacaksa bu iş zor. Önce ayrılmanız gerek kayınvalideden. Neden birlikte yaşamayı kabul ettiniz ki? Ben pek geleceğini göremiyorum bu evliliğin. Fiilen bir evlilik yok ortada.

X