- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 39
- Konu Sahibi delimelek2170
üstte
en yakın arkadaşım abd de hukuk yüksek lisansı yapıyor, bakın bu kız avukat, gözlükçüde, emlakçıda 2 işte birden çalışıyor yaz tatilinde. ki çok şanslısınız abd türkiyeden çok daha esnek, yarı zamanlı iş bulup belli zamanlarda çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.
üzgünüm ama kimse sizi durduk yerde kursa yazdırmayacak, bir ihtiyacın var mı diye sormayacak. köleyi bulmuşlar, sizi eve tıkıp kendileri hayatını yaşamaya devam edecek.
yapmayın allah aşkına. ingilterede eğitim alırken öğretmenim yarı zamanlı satış danışmanlığı yapıyordu. bu tarz yok öğretmenin çalışamam yok kocam mühendis çalışamam kafaları biz ortadoğulularda var.Ben ogretmenlik okuyordum, esimin yuzunden yarim kaldi bitiremedim, yurtdisinda kaldigimiz icin yollamadi bitirmeye. Simdi esimin iyi bir isi var, maddi durmumuz cok sukur yerinde, yanlis anlama ama boyle bir evde oturup gidip magazada satici calismak ta zoruma gidiyor, kursa falan yazdirsa okurum, ama orali degil. Sakin yanlis anlamayin, magazada calisan bayanlari kesinlikle hor gormuyorum, maddi durumum kotu olursa severek calisirim.
Onlarla konusulmuyor ki canim, egoistler, kesinlikl ekendilerinde suc gormuyorlar. Ama bu is konusunu yine dusunucem. Tesekkurler yorumun icin.
en yakın arkadaşım abd de hukuk yüksek lisansı yapıyor, bakın bu kız avukat, gözlükçüde, emlakçıda 2 işte birden çalışıyor yaz tatilinde. ki çok şanslısınız abd türkiyeden çok daha esnek, yarı zamanlı iş bulup belli zamanlarda çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.
üzgünüm ama kimse sizi durduk yerde kursa yazdırmayacak, bir ihtiyacın var mı diye sormayacak. köleyi bulmuşlar, sizi eve tıkıp kendileri hayatını yaşamaya devam edecek.