Esimin annesiyle asiri ilgisi ve beni umursamamasi

sanırım kendınızı kurslara falan vuracaksınız yogun olacaksınız ancak oyle gecer ömür,

siz de onlara soğuk yapın bi müddet. Takmayın , çocuklarınızla program yapın eşiniz ve kv nizi program dışı bırakın. Eşiniz tabiki ne yapıyorsun diye soracaktır. O zaman ilgisiz bir eş ve baba olduğunu bu yüzden kendi düzeninizi kurmaya çalıştığınızı söyleyin. Temelli kalacaksa ayrı bi eve çıksın bu hastalıklı kaynanalar nedir ya
Yapiyorum umrunda degil esimin. Zaten bizimle ilgilenmiyor. Canina minnet onun. Esimin annesi temelli bizde kalicak evet. Beni bosar onu yollamaz.

Benim okulumu biraktirmasina musade etmek zorunda kaldim, cunki yurtdisinda bizim oranin (Azerbaycanliyim) diplomasi pek gecerli degildir., bir kac yil ilave kurs egitimi almam gerekiyor diye. Bide o zamanlar cok beyefendiydi, aklimi celdi tatli diliyle. Ben burda kursa gitmek istiyorum ama beyefendi yollamiyor, hangi parayla gidicem? Siz soyleyin o zaman?
Iste o zaman kocam para kazanıyor ihtiyacım yok demiyeceksiniz.
O para sizin değil çünkü adam sizi kısıtlıyor. Kursa hangi parayla gideyim diye soruyorsunuz bakın!

Sizi hizmetci yerine koymuş.
Pes peşe de 3 tane çocuk olmuş sosyal bi hayatınız kalmamış ki sizin .
Ben olsam 5 yılda 3 çocuk yerine kendimi geliştirir ekmeğimi elime alırdım.
Amerika da yaşamanın tüm avantajlarını kullanırdım.

Iste o zaman kocam para kazanıyor ihtiyacım yok demiyeceksiniz.
O para sizin değil çünkü adam sizi kısıtlıyor. Kursa hangi parayla gideyim diye soruyorsunuz bakın!

Sizi hizmetci yerine koymuş.
Pes peşe de 3 tane çocuk olmuş sosyal bi hayatınız kalmamış ki sizin .
Ben olsam 5 yılda 3 çocuk yerine kendimi geliştirir ekmeğimi elime alırdım.
Amerika da yaşamanın tüm avantajlarını kullanırdım.
Ben 11 yillik evliyim. 5 yildir sadece Amerikaya tasindigimiz.

Aynı durumun bi iki tık fazlasını ben yaşadım ve şuan boşanma aşamasındayım. Ama çok şükür benim çocuğum yok o yüzden de daha kolay ve ciddi kararlar verebiliyorum. Eğer sıkıntımı merak ederseniz açtığım konudan okuyabilirsiniz.

Yapiyorum umrunda degil esimin. Zaten bizimle ilgilenmiyor. Canina minnet onun. Esimin annesi temelli bizde kalicak evet. Beni bosar onu yollamaz.
[/QUOTE

Çalışıyor Musunuz? Allah korusun bi ayrılık olsa ayrı yaşayabilecek maddi ve manevi güce sahip misiniz? İnşallah durum oralara varmaz ama evliliğinizde mutsuzsunuz ve kv nize katlanmak zorunda değilsiniz. Kendi hasta olduğu gibi eşinizinde düşüncelerini hastalıklı hale getirmeye başlamış. Önceliğiniz kendi mutluluğunuz ve çocuklarınız olsun. Ve dilerim her şey gönlünüzce olsun 🙏🏻

Keske BÖYLE BIR EVDE OTURUP MAGAZADA CALISMAK ZORUMA GİDİYOR diyip bos gurur yapacagınıza, KOCAM BENİ İNSAN YERİNE KOYMUYOR TEKMEYI BASMALIYIM diye dusunup kırılsa o gururunuz... Ama nerde? 3 cocugunuz var ve o evı bırakıp bosanamazsınız dımı?

Keske BÖYLE BIR EVDE OTURUP MAGAZADA CALISMAK ZORUMA GİDİYOR diyip bos gurur yapacagınıza, KOCAM BENİ İNSAN YERİNE KOYMUYOR TEKMEYI BASMALIYIM diye dusunup kırılsa o gururunuz... Ama nerde? 3 cocugunuz var ve o evı bırakıp bosanamazsınız dımı?
Ben yalniz olsam kocama tekmegi coktan basarim. Biz esimle 11 yildir evliyiz. Evimiz 3 senedir var. Bu asamaya gelmek icin baya bekledik. Simdi herseyi yolunu koymusken cocuklari kirada yasatmak istemiyorum. Babalarinin onlara sundugu hayati ben onlara sunamam, bu icimi sıkıyor. Kendim icin degil cocuklar icin tahammul ediyorum. Calisma konusuna gelirsek, ben evet gurur meselesi yapiyorum cunki calisirsam esimin huyu degismiycek, ben fazla yorulmus olucam yalnizca. O yine annesiyle karisiymis gibi ilgilenmeye devam edicek. Ha yok, calis parani Kazan bosan diyorsaniz, ben bosandiktan sonra da calisa bilirim. Bosanma karari alirsam mahkeme parasi sorun degil benim icin. Benim dusunduyum niye calisayimki? Dogru duzgun bir isim olsa amenna da saatlerce ayakta durup yorulmama ne gerek var? Bizimkiler evde daha rahat zaman gecirsinler diyemi? Benim annem senin bakicin degil dedi gecenlerde,2 saatligine buyuk cocuklari birakip kucuyuyle disari cikalim dedigimde. Simdi calismak istiyorum desem razi gelmez. Kres parasini ben veriyorum desem kasiyer maasimin yaridan fazlasi ona gider. Burda Kresler cok pahali.

Calismiyorum simdilik. Bosanirsam bir is bulup calisirim.

O zaman kafanızı dağıtmak için çalışmayı deneyin boşanmadan önce. Hem evde olmaz sinir bozucu kv nize katlanmak zorunda kalmazsınız, hem para kazanırsınız, hem de yorgun olacağınız için bunları düşünmek bile istemezsiniz. Hangi eyalettesiniz , yaşadığınız eyalette eğlence parkı var mı? Tavsiyem o tarz yerlerde çalışın. Hem çok eğlenir kafa dağıtırsınız, hem çevrenizi genişletirsiniz, hem para kazanırsınız, hem de belirli şeyleri konuştuğunuz için İngilizcenizin süper olması gerekmez. Ben 2008 de Virginia Williamsburg Water Country de çalıştım yazın 3 ay. İnanılmaz güzeldi tavsiye ederim bu tarz bi işi. Sıkılmadan çalışırsınız.

Kv niz jocasta sendromu hatta ileri seviyesi sizi kocasını elinden almış bir metres gibi görüyor adeta. Bu hastalıkla ilgili Türkçe kaynak çok az ve hep çeviri. Ancak Amerika’da bu toplumda bir hastalık olarak görülüyor tedaviye yönlendiriliyor. Kendi eşiyle yaşayamadıklarını sizin kocanızla yaşamanızı istemiyor. Bu durum Türkiye’de sanki olması gerekenmiş gibi karşılandığı için tedavi edilmiyor.

Annesiyle dışarı dolaşmaya gidince siz nerde oluyorsunuz ?

Küstüğünüz için sizin ailenizle konuşmuyor ? Peki siz annesiyle konuşuyor musunuz?

Kiz kardeşi de mi gelince sizde kalcak kalıcı?

Adam annesi gelene kadar cok fazla ilgili degildi, mesela cocuklarin okul etkinliklerine kesinlikle gitmezdi, ben yalniz giderdim hep, disari benle yine cikmazdi. Ama annesi gelince onu her yere goturuyor. Ilgisiz yerlere bile. Ben annesi geldi, torunlariyla oturur bizde birlikte biraz zaman geciririz diye hayal etmisdim ama yanilmisim. Annemler memlekette onlarla konusmuyor , nedeni de cok sacma. Annesi benimle kavga etmisdi, kustuk,oda onun karsiligi olarak bizimkilerle konusmamaya basladi. annesiyle baristik ama esim konusmamaya devam etti

Bi kere direndim oyle yapti cunki. Evin telefonun internetini kapatti, kredi kartimi kapatti. Annemlerle konusamadim. Bosanmaz belkide hemen ama mutlaka karsiliginda yine interneti kapatir,annemlerle konusamam merak ederler,kartimi alir. Bide bence oyle bisey yapsam durdurmak icin iter falan beni. El kaldirmadi simdiye kadar bana ama biraz ayiligi var yani.Yaparmi yapar. Maksat annesine kendisini gostermek olsun.

Gerçekten size çok üzüldüm . Amerika da yaşadığınız hayata bak..

Selam herkese. Ilk once tavsiyede bulunucak arkadaslara tesekkur ederim. Sizin tavsiyeleriniz benim icin degerli.
Ben 10 yillik evli 3 cocuk annesiyim. Amerikada yasiyorum. Merak edenler onceden actigim konulari inceleyebilir, bazi kv sorunlari yasadim onceden. SImdi kv bize Amerikaya tasindi. Bizimle kaliyor istemesemde. Sorun bu degil ama. Sorun annesinin ogluna surekli yalakalik yaparak onun gozunde beni kotu dusurmeye calismasi. Cocuklarim bana duskunler mesela, oglunu dolduruyor anneleri oyle ogretiyor diye, senin degerin yok evde falan. Bana da soyledi,sen bu evde ondesin,cocuklar sana sevgi gosterisinde bulunuyor surekli, babalarina degil, ne yapabilrim anne dedim,cocuklar beni seviyorsa sevgi gosterisinde bulunuyorsa benim sucummu? Arkadaslar esim cocuklarla ilgilenmiyor o yuzden cocuklar bana daha bagli. Neyse, konusa konusa esime artik etki etmeye baslamis. Annem hakli diyor. Bir yana cikmak istesem cikmiyor benimle. Ama annesini her gittigi yere goturuyor, annem gelmek istiyor diyor. Bende istiyorum ama umrunda degil. Cocuklari annene birakalim 2 3 saat dolasalim diyorum, annem senin bakicin degil diyor, annesi durduk yere konusmuyor gunlerle benimle, ama esime sorsaniz ben kotuyum.Ama annen neden konusmuyor diyorum, bilmiyorum diyor.Boyle sacmalik olurmu.HAftalik erzaq alisverisine annesiyle gider.Hergun disari dolasmaya annesiyle cikar.Arabanin yagini degistirmeye annesini goturur. Evde bir saatten fazla annesinin odasinda oturur konusurlar. Ona toz kondurmuyor.Kadin onun bana saygisini goturemedi, kendisi evde onde olmak istedi, basardida. Benim onemsenilmeyen hizmetci gibi bisey olmami istiyor, oglu bir sey soylese tamam dememi istiyor, kendi fikrimi soylememi kaldirmiyor. Oglunu boyle boyle dolduruyor. Ben evde sadece hizmetciyim sanki. Evim var arabam var, ama mutlu degilim, esim benimle ilgilenmiyor. Zaten hickimsem yok burda ondan baska. Annesine hic bir saygisizlik yapmadim,ama kadin her firsatta oglunu dolduruyor bana karsi, duydum kac kez.Esimle konusamiyorum, dinlemiyor. Yaz tatil pilanimizi iptal etti, annesi durduk yere benimle konusmadi diye, dogum gunumu gecirmedi. Boyle bi suru seyler. Arkadaslar ben boyle sacma sapan anne ogul iliskisi gormedim. Sanki esim degil kayinpederim var. Benden cok annesiyle zaman geciriyor. Annesini ogluna yalakaligini gorseniz mideniz kalkar yeminle. Simdi konusmuyorum esimle.Tartisdik. Ben ne yapicam? Lutfen sen de esine yalakalan demeyin, denedim abartmadan ama etki etmiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Isiniz cok zor gercekten. Anneniz (kv) ve eşiniz çok iticiler. Esinizle aranizda karı koca iliskisi kalmamış. Size ve cocuklariniza kadsi ilgisiz. Ilgisi sadeve tek vir kisi uzerinde toplanmis; o kisi de annesi.

Bu hareketlerine rağmen esinizi seviyor musunuz? Yoksa soğudunuz mu? Onlarla aynı evde yasiyor olmak size ne hissettiriyor? Aslinda ne yapmaniz gerektigini, tüm bu sorulara olan yanıtlariniz belirleyecektir.

Ben yalniz olsam kocama tekmegi coktan basarim. Biz esimle 11 yildir evliyiz. Evimiz 3 senedir var. Bu asamaya gelmek icin baya bekledik. Simdi herseyi yolunu koymusken cocuklari kirada yasatmak istemiyorum. Babalarinin onlara sundugu hayati ben onlara sunamam, bu icimi sıkıyor. Kendim icin degil cocuklar icin tahammul ediyorum. Calisma konusuna gelirsek, ben evet gurur meselesi yapiyorum cunki calisirsam esimin huyu degismiycek, ben fazla yorulmus olucam yalnizca. O yine annesiyle karisiymis gibi ilgilenmeye devam edicek. Ha yok, calis parani Kazan bosan diyorsaniz, ben bosandiktan sonra da calisa bilirim. Bosanma karari alirsam mahkeme parasi sorun degil benim icin. Benim dusunduyum niye calisayimki? Dogru duzgun bir isim olsa amenna da saatlerce ayakta durup yorulmama ne gerek var? Bizimkiler evde daha rahat zaman gecirsinler diyemi? Benim annem senin bakicin degil dedi gecenlerde,2 saatligine buyuk cocuklari birakip kucuyuyle disari cikalim dedigimde. Simdi calismak istiyorum desem razi gelmez. Kres parasini ben veriyorum desem kasiyer maasimin yaridan fazlasi ona gider. Burda Kresler cok pahali.
Yazdıklarınız hepsi bahane. 1 kere cıldırıp yeter deseniz ayrılalım dıyetehdıt etseniz, el pence olacaklar belki onunuzde ama malesef korkudan yalandan bile yeter diyemiyorsunuz.

Böylesinde cinnet de işe yaramaz. Annesine erkek olduğunu ispat için karısını da boşar. Türkiyedeki erkeklerin yarısı malesef bundan. Size boğanın ya da çalışın tavsiyesi veremem.çocuklarınızın bakımı dışında eve el sürmeyin. Yemekleri kendinize kadar yapın. Kocanızla da, annesine de yemek yapmayın, madem hizmet olarak görüyorlar her şeyi, siz de hizmetçi olmayın. Böyle kadınlara azrailin erken gelmesini diliyorum ben. Bir bitmediler, aileyi yılında boyları mı uzuyor noluyor, okurken bile sinirlendim. bir meslek edinseniz ne güzel olur, adamdan bağımsız hayata kavuşmak belki birşeyleri düzene koyar, sizi kaybetme korkusu gelir ona bilemedim. Allah yardımcınız olsun

Böylesinde cinnet de işe yaramaz. Annesine erkek olduğunu ispat için karısını da boşar. Türkiyedeki erkeklerin yarısı malesef bundan. Size boğanın ya da çalışın tavsiyesi veremem.çocuklarınızın bakımı dışında eve el sürmeyin. Yemekleri kendinize kadar yapın. Kocanızla da, annesine de yemek yapmayın, madem hizmet olarak görüyorlar her şeyi, siz de hizmetçi olmayın. Böyle kadınlara azrailin erken gelmesini diliyorum ben. Bir bitmediler, aileyi yılında boyları mı uzuyor noluyor, okurken bile sinirlendim. bir meslek edinseniz ne güzel olur, adamdan bağımsız hayata kavuşmak belki birşeyleri düzene koyar, sizi kaybetme korkusu gelir ona bilemedim. Allah yardımcınız olsun
Denemeden cinnet ise yarar mı yaramaz mı bilemez.

Denemeden cinnet ise yarar mı yaramaz mı bilemez.
Eşinin bu davranışları konu sahibini hala sakin bırakıyorsa cinneti işe yaramaz gibi. Bir de arada sanki böyle misilleme yaptığında eşinin kredi kartlarını kapattığını, harcamalarını gidermediğini yazmış konu sahibi. Bu adamlar anneye memeyle bağlı mübarek. Keşke bir cinnetlik işleri olsa

X