Esimin annesiyle asiri ilgisi ve beni umursamamasi

Çünkü yalnızlık korkusu var bence. Oğluma iyice yaranayım da ne olursa olsın terk etmesin beni diyor. Başka çocuğu yok mu ya. Yaşlı insanlar memleket hasreti çekerken onun sizin yanınıza yanaşması ilginç gerçekten
Kizi var. O gelemedi, firsat bulursa gelicek. ANnesi geldi. Yok ya umrunda degil memleket.Korku da degil valla, oglu onu disarda birakicak karakterde biri degilki. Egoist sadece. Paylasamiyor oglunu.

Boylesine resti cekiceksin.Duzelmedi mi ? Ben boyle bir omur geciremem deyip fak sepeti koluna herkes kendi yoluna.Bu yasadiginiz evlilik degil cunku.
Aklimdan gecmiyor degil.Ama dogru mu olur yanlis mi bilmiyorum. O kadar soyluyorki abarttigimi, bazen ben bile kendimi sucluyorum. Ama olanlar anlattigim sekilde. Siz de onlari sucllu buluyorsunuz. Demekki abartmiyorum.

Rest cekin bence. Ya annen ya ben deyin. Eğer annesini seçerse ayrılın zaten eviniz arabanız varmış bi işte bulup çok rahat geçinirsiniz ve simdiki halinizden daha mutlu olacaginiz da kesin ☺😏
Evimiz kredi, parasini odeyemem ,kiraya cikarim bosanirsam. O gecmiste bir kavgamizda soylemisti, benim isim bu evin parasini odemeye yeter, ama seninki yetmezz. kirada kalirsin anca diye.

Bir cinnet zamanı gelmiş de geçiyor
Kendinizi tutmayın
Kırın dökün sayın
Burda bir üye de aynı sizin dertten muzdaripti
Ona da bu tavsiyeyi vermişlerdi
Evini ayırmaya çalışıyordu başaramıyordu
“ son hatırladığım plazmayı yerinden sökmüşüm kocam yalvarıyor kayınpeder yalvarıyordu ne dersen o olacak diye” demişti 😂
Bu denli ezdirmeyin kendinizi
Bir cinnet herseyi paklar diyorum ben 😉

Evimiz kredi, parasini odeyemem ,kiraya cikarim bosanirsam. O gecmiste bir kavgamizda soylemisti, benim isim bu evin parasini odemeye yeter, ama seninki yetmezz. kirada kalirsin anca diye.
Eşiniz ne iş yapıyor orda? Kesin lokantası yada steak turu şeyler yapıp satıyordur restoranda yada temizlik sirketi vardır? Orda boşanırsanız size hak tanınacaktır abd de araştırdınız mı?

Bir cinnet zamanı gelmiş de geçiyor
Kendinizi tutmayın
Kırın dökün sayın
Burda bir üye de aynı sizin dertten muzdaripti
Ona da bu tavsiyeyi vermişlerdi
Evini ayırmaya çalışıyordu başaramıyordu
“ son hatırladığım plazmayı yerinden sökmüşüm kocam yalvarıyor kayınpeder yalvarıyordu ne dersen o olacak diye” demişti 😂
Bu denli ezdirmeyin kendinizi
Bir cinnet herseyi paklar diyorum ben 😉
Benim esim yalvarmaz, kredi kartimi arabamin anahtarini direk elimden alir. Hatta annesi doldurur, bosar daha ileri gidersem.

Eşiniz ne iş yapıyor orda? Kesin lokantası yada steak turu şeyler yapıp satıyordur restoranda yada temizlik sirketi vardır? Orda boşanırsanız size hak tanınacaktır abd de araştırdınız mı?
Bilgisayar muhendisi.Iyi bir isi ve geliri var. Bosanirsam cocuklarla yabanci memlekette yalniz kalirim diye kotu oluyorum. Aylik gelirinin yuzde on besi kadar para odeyecek bosanirsak aylik, cocuklar icin, oda minimum asgari ucret eder.

Bakın sindirilmiş gördüm sizi
Tamam yalvarmasın
Ama sizden ve çocuklardan alıştığı düzenden de ayrılmaz galiba değil mi
Bi kere direndim oyle yapti cunki. Evin telefonun internetini kapatti, kredi kartimi kapatti. Annemlerle konusamadim. Bosanmaz belkide hemen ama mutlaka karsiliginda yine interneti kapatir,annemlerle konusamam merak ederler,kartimi alir. Bide bence oyle bisey yapsam durdurmak icin iter falan beni. El kaldirmadi simdiye kadar bana ama biraz ayiligi var yani.Yaparmi yapar. Maksat annesine kendisini gostermek olsun.

Esinle tartismissin gelip o gönlünü alsin sonra kv pek muattap olma o yokmus gibi davran arada lafini sok artik huzurumuz kalmadi oglunla niyeyse falan de bos ver saygi bir yere kadar baska birinde kalsin fena kadin :sinirli: sonra eşine gelincede herdedigine tmm de biraz idare et ama hep mutsuz takıl eninde sonunda anliycak eşin merak etme bu böyle gitmez ama sen sakin kalirsan vucdanen rahatsiz olcak eşin diye düşünüyorum yanlisim varsa düzeltin kizlar

Esinle tartismissin gelip o gönlünü alsin sonra kv pek muattap olma o yokmus gibi davran arada lafini sok artik huzurumuz kalmadi oglunla niyeyse falan de bos ver saygi bir yere kadar baska birinde kalsin fena kadin :sinirli: sonra eşine gelincede herdedigine tmm de biraz idare et ama hep mutsuz takıl eninde sonunda anliycak eşin merak etme bu böyle gitmez ama sen sakin kalirsan vucdanen rahatsiz olcak eşin diye düşünüyorum yanlisim varsa düzeltin kizlar
O sadece cani seks isterse yaklasir, istedigini alir, gider ayni takilir. Umrunda olmaz benim uzuldugum. Ona gore abartiyorum. Benim canimi taken yakan da bu zaten, umursamiyor beni, uzulmemi.
Annesiyle konusmuyoruz.

O sadece cani seks isterse yaklasir, istedigini alir, gider ayni takilir. Umrunda olmaz benim uzuldugum. Ona gore abartiyorum. Benim canimi taken yakan da bu zaten, umursamiyor beni, uzulmemi.
Annesiyle konusmuyoruz.
Eninde sonunda umursayacak umarim gec kalmaz esiniz yokse evlilik böyle zor gider üzülerek söylüyorum özür dilerim :KK43: ama eşiniz size karsi cok saygisizlik yapiyo :KK43:

Selam herkese. Ilk once tavsiyede bulunucak arkadaslara tesekkur ederim. Sizin tavsiyeleriniz benim icin degerli.
Ben 10 yillik evli 3 cocuk annesiyim. Amerikada yasiyorum. Merak edenler onceden actigim konulari inceleyebilir, bazi kv sorunlari yasadim onceden. SImdi kv bize Amerikaya tasindi. Bizimle kaliyor istemesemde. Sorun bu degil ama. Sorun annesinin ogluna surekli yalakalik yaparak onun gozunde beni kotu dusurmeye calismasi. Cocuklarim bana duskunler mesela, oglunu dolduruyor anneleri oyle ogretiyor diye, senin degerin yok evde falan. Bana da soyledi,sen bu evde ondesin,cocuklar sana sevgi gosterisinde bulunuyor surekli, babalarina degil, ne yapabilrim anne dedim,cocuklar beni seviyorsa sevgi gosterisinde bulunuyorsa benim sucummu? Arkadaslar esim cocuklarla ilgilenmiyor o yuzden cocuklar bana daha bagli. Neyse, konusa konusa esime artik etki etmeye baslamis. Annem hakli diyor. Bir yana cikmak istesem cikmiyor benimle. Ama annesini her gittigi yere goturuyor, annem gelmek istiyor diyor. Bende istiyorum ama umrunda degil. Cocuklari annene birakalim 2 3 saat dolasalim diyorum, annem senin bakicin degil diyor, annesi durduk yere konusmuyor gunlerle benimle, ama esime sorsaniz ben kotuyum.Ama annen neden konusmuyor diyorum, bilmiyorum diyor.Boyle sacmalik olurmu.HAftalik erzaq alisverisine annesiyle gider.Hergun disari dolasmaya annesiyle cikar.Arabanin yagini degistirmeye annesini goturur. Evde bir saatten fazla annesinin odasinda oturur konusurlar. Ona toz kondurmuyor.Kadin onun bana saygisini goturemedi, kendisi evde onde olmak istedi, basardida. Benim onemsenilmeyen hizmetci gibi bisey olmami istiyor, oglu bir sey soylese tamam dememi istiyor, kendi fikrimi soylememi kaldirmiyor. Oglunu boyle boyle dolduruyor. Ben evde sadece hizmetciyim sanki. Evim var arabam var, ama mutlu degilim, esim benimle ilgilenmiyor. Zaten hickimsem yok burda ondan baska. Annesine hic bir saygisizlik yapmadim,ama kadin her firsatta oglunu dolduruyor bana karsi, duydum kac kez.Esimle konusamiyorum, dinlemiyor. Yaz tatil pilanimizi iptal etti, annesi durduk yere benimle konusmadi diye, dogum gunumu gecirmedi. Boyle bi suru seyler. Arkadaslar ben boyle sacma sapan anne ogul iliskisi gormedim. Sanki esim degil kayinpederim var. Benden cok annesiyle zaman geciriyor. Annesini ogluna yalakaligini gorseniz mideniz kalkar yeminle. Simdi konusmuyorum esimle.Tartisdik. Ben ne yapicam? Lutfen sen de esine yalakalan demeyin, denedim abartmadan ama etki etmiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben bu kadar şeye katlanamazdım sizi doldurmak istemem ama eşiniz size değer vermiyor.Çocuklarınızı alıp bir süreliğine annenize gitseniz belki kıymetinizi anlar.Çünkü eşinizin gözü sizi görmüyo bence

Ben bu kadar şeye katlanamazdım sizi doldurmak istemem ama eşiniz size değer vermiyor.Çocuklarınızı alıp bir süreliğine annenize gitseniz belki kıymetinizi anlar.Çünkü eşinizin gözü sizi görmüyo bence
Annemler memlekette. Esimin izni olmadan cocuklari ulkeden cikaramam malesef

Ama çözüm istiyorsanız bir şekilde birşeyler yapmanız lazım.İkna etmeye çalışın.Hiç mi söz sahibi değilsiniz.Bu ne böyle paralı ev işçisi gibi.Bence size sunduğu hayatı bırakmak zor geliyor.Siz bence karar verin.Ekonomik özgürlük mü,mutluluk mu?

Öyle bir ders veririmki yüzümü göremez.

Şu güne kadar kimseye boşan dememiştim.Bence en iyisi bu sizin için.Amerikada yaşıyorsun ve o hic bir işe yaramayan ana kuzusu adama ihtiyacın yok.Ayril al çocuklarını yanına,çatır çatır nafakani al.Hayat çok kısa.Omrunu bu insan musvetteleri icin bitirme.

Gerçekten hayat çok garip.
Güya özgürlükler ülkesinde yaşıyorsunuz ama kendinize reva gördüğünüz şeylere bakın.
Kocam okulumu bıraktirdı kursa yazdırmadi yok kartımı kapattı vs.
Siz niye bu kadar edilgen bu kadar pasifsiniz?
Onca yıldır yabancı ülkede niye gözünüzü açmadınız kendinizi geliştirmediniz?

Yok bilgisayar muhendisiymiste iyi kazaniyormusta ay isterse aya çıksın astronot olsun tipik orta-doğu kafasında anasının koynundan çıkamamış bi erkek !
Şunun parasına puluna minnet edeceğime anasının kahrını çekeceğime gider okulumu tamamlarım garsonluk yaparım mağazada da çalışırım.
Hayır anası yokken de zaten size bi faydası yokmuş siz köle misiniz ?
O çocukları tek başına mi yaptınız?
Böyle bir hayatı ne diye kendinize layık görüyorsunuz?
Siz annesiniz kimseye muhtac olmayin lütfen kendi ayaklarınızın üstünde durun.

Ben Türkiye de yobaz denilen bir ilde büyüdüm hep kapalı bi çevrem vardı ailem hep kısıtladı.
Evlendim bi dönem calsimadim issizdim o aralar.
Eşimle sorunlarım vardı ama o dönem bile boyun eğmedim asla kendimi ezdirmedim.
Aman param yok işim yok demedim hep bi yolunu bulurum dedim.
Eşimde bunu çok iyi bilir ve asla bana saygısızlık yapamaz göze alamaz ezdirmem çünkü kendimi.

Gerçekten bu konu beni şok etti.

Ayyy allah kolaylık versin okurken ben şiştim. kv devamlı mı kalacak yanınızda? türkiyeye dönmeyecek mi?
yerleşmiş, evin hanımı da olmuş gibi görünüyor. siz de çocukların bakıcı ablasısınız.

siz abd de çalışıyor musunuz? yani çocukları alıp tatil gibi bi süre türkiyeye gelme şansınız var mı?
veya abd de farklı bir şehirde eyalette tanıdığınız var mı? kocanıza 2-3 gün kafamı dinleyeceğim diyip gidip kalabileceğiniz?

X