- Konu Sahibi delimelek2170
Green card başvurularını kazanmak kolay değil nasıl kazanabildi?Hayir malesef yok. Green Card kazandi. Oyle geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Green card başvurularını kazanmak kolay değil nasıl kazanabildi?Hayir malesef yok. Green Card kazandi. Oyle geldi
Piyango iste. Bizede cikti biz de oyle geldik yillar onceGreen card başvurularını kazanmak kolay değil nasıl kazanabildi?
kıta değiştirmek bile yetmiyor demek kiöfff amerikayada gitsek kurtulamıyoruz kaynanalardan. Allah yardımcın olsun canım
aile hayati = asla sizinle veya cocuklarla bir sey yapmayan ilgilenmeye, sadece cinsellik icin yaniniza yaklasa istedigini alinca giden, kizdigi zaman kartlara telefonlara internete el koyan bi es. vayyy beeeSizin kaba cevaplarinizi dinlemek icin acmadim konuyu. Once konusmayi ogren sonra yaz. Ben kimsenin gece eglencesi degilim, o benim esim. Benim birakip gidemedigim evim degil 10 yillik bir duzenim,aile hayatim. Sen istedigin gibi anlamissin.
Yetmediğini gördük, peşinden yine de geliyorlarkıta değiştirmek bile yetmiyor demek ki
Yani...Bir vidyo oyun oynamayi sevdigi icin birlikte vidyo oyun oynariz ara sira, bir de film izlemeyi sever diye ailecek film izleriz bazen. Ama birlikte hafta sonlari disari cikmak, cocuklarla zaman gecirmek, esle bas basa disari birak dolasmayi , magazaya bile cikmak yok malesef. Anneyle var sadece.aile hayati = asla sizinle veya cocuklarla bir sey yapmayan ilgilenmeye, sadece cinsellik icin yaniniza yaklasa istedigini alinca giden, kizdigi zaman kartlara telefonlara internete el koyan bi es. vayyy beee
Annesi gobek bagini kesmediyse artik , oglu nereye giderse anne de oraya geliyor pesindenYetmediğini gördük, peşinden yine de geliyorlar ☺
Ben onu yapamam canim ya. O kadar sogudum ki o kadindan. Beni sevmedigi o kadar belli ki, egoist karakterde biri, yalnizca kendisini ve oglunu seviyor. Ben onunla disari cikmaya calissamda ogluyla cikar onu birakmaz, cocuklari ona birakip asla cikmaz.Valla bosanmiyorsan işin zor gitmiyorsan o deveyi güdeceksin. Kayinvalidenle aranı iyi tutmaya çalışsan olur mu? Mesela onla cok yakin ol cok samimi ol sen gezdir kayinvalideyi kocana luzum kalmasin hic. Yani sen ilgilen heryere sen götür gezdir yiyin icin kocan annesi icin yapicak bisey bulamasin.
Simdi sen soguksun ya kayinvalideyle senle arasi yok ya, oğlu simdi senin samimiyet eksikligini de kapamaya çalışıyor bence. Sen soğuk oldugun icin annesi kotu hissetmesin diye senin yerine de ilgileniyor olabilir. Once kaynanayi ele al, sonra kocanı ele alırsın, kocayi birak evde cocuklar ve kayinvalideyle cik gez. Goturen o degil sen ol. bunu dene bi de?
Ha bu arada okur musun calisir para mi biriktirirsin kocandan bagimsiz gelir ve kariyerin olsun. Guzel yemek yapıyorsan orda turk yemekleri yapan bi işletme açamaz misin? Bi seyler yap kendini yiyip oturma sakin.
o zaman ailemle düzenim falan diye bana cikismanizin sebebi nedir? cocuklarin hali hazirda bi babalari yok ki zaten!Yani...Bir vidyo oyun oynamayi sevdigi icin birlikte vidyo oyun oynariz ara sira, bir de film izlemeyi sever diye ailecek film izleriz bazen. Ama birlikte hafta sonlari disari cikmak, cocuklarla zaman gecirmek, esle bas basa disari birak dolasmayi , magazaya bile cikmak yok malesef. Anneyle var sadece.
Annesi oturmasa dikkat çekmeye çalışıyor, duygu sömürüsü yapıyor olurdu. Sizin bakış açınız farklı. Nasıl istiyorsanız öyle yapın.Kizlar ya, dun ve bir gun oncesi yemegimi onlardan ayri yedim, dun erken aciktim diye, oncesinde de icimden oyle geldi diye. Dun aksam esime cay goturdum calisma odasina, bana cay getirme, benimle sofraya oturmuyorsun dedi, bende erken aciktim o yuzden yedim dedim, yanlis anladin dedim. Gercekten oyle oldu.Neyse sonra cayi icti. Beni umursamiyor ama birlikte sofraya oturmamam zoruna gitmis. Eminim annesi doldurmustur yine, yoksa sevdiginden degil.Ama sonra dusundum de acaba oyle mi yapsam. Onlarla sofraya oturmasammi? Benimle ilgilenmiyorsan benimle yemek yemene ne gerek var mi desem? Uzun lafin kisasi sormak istedigim bu. Bu durum nisbet yaparak uzatilacak bir konumudur degilmidir.Bana gore ogledir ama artik dusunmekten kafam allak bullak oldu, dogru dusunuyormuyum dusunmuyormuyum bilmiyorum artik. Byle yaparak isleri cikmaza mi sokuyorum acaba.
Annesine de saygisizlik yaparsa oturmasin o da.Siz galiba kv-siniz. Hemde ogluna fazlasiyla duskun olanindan,benimki gibi. Durmadan kv-mi koruyorsunuz.Annesi oturmasa dikkat çekmeye çalışıyor, duygu sömürüsü yapıyor olurdu. Sizin bakış açınız farklı. Nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Bak o zaman bu halleriyle dalga gec belki ise yarar. Küçümse dalga gec. Mesela yatak odasına geldi biseyler yasamak istiyor ya, kalk kapidan koridora bak "aa annen buraya da peşinden gelir saniyordum gelmemis cok sasirdim" de kahkaha at. Yanında birlikte gezen ciftlere bak öpüşerek poz veren falan. "Aaa sen de annenle suraya git de gezsene cok iyi bi ciftsiniz" de gül. Mesela annesinden bahsederken "annene söyle" vs gibi cumle kuracaksan önce "karına söyle" de sonra "ay pardon annene söyle" de.Sabah kahve yaptim icmedi. Sen bana sordunmu dedi ne icmek istiyorum diye. Oysa genelde hic sormam,kahve icer,bana sor diye bir iddiada bulunmadi. Dun de bizimle yemege oturmadin dedi. Ben konusmuyorum diye konusturmaya mi calisiyor, yoksa bahanemi yapiyor anlamadim. Senin derdin ne dedim,genelde kahve yaparim ,icersin.Sen bilirsin, Git annen yapsin o zaman herseyini dedim. Zaten oyle oluyor dedi. E tabii ben yapan yemegi degilde annen yapani secersen oyle olur.
Zaten bosanirsam belli bir miktar paramiz var, yarisi benim. Yani dimdizlak ortada kalmayacam canim. Ama evliyken bir daha kredi karti baglamaya kalkisirsa bosanmicam.Senin bence önce ayaklarının üstünde durman gerekiyor ne iş olursa olsun İngilizcen nasıl? Bağımlı olma bu herife ya yok interneti kapatırmış kartı alırmış bu ne böyle önce biraz birikim yap sonra düşünürsün boşanmayı falan.. kocam sünepesi de alsın annesini başına çalsın.
Ya büyük söylemek istemiyorum ama eşim yokken onu acaip darlardım herhalde akşam gelsin anlatsın istediğini hiç öyle bişey yok aaa ne alaka derdim kocamın yanında da ayyy canım annecim diye sarılırdım madem deli istiyorlar onlara tillahını yaşatırdım
Kız azıcık akıllı olun kocanın yanında kv.den yemekler işte anne şunu yapar musın bilmiyorum bunu yapar mısın çalıştır biraz
O zaman bu kararlı tavrınızı tüm hayatınıza yayıp aynı evde 2 yabancı olun bakalım eşiniz nasıl tepki verecek. Kadında da bu yaştan sonra Amerika sevdası olmuş çok garip.Zaten bosanirsam belli bir miktar paramiz var, yarisi benim. Yani dimdizlak ortada kalmayacam canim. Ama evliyken bir daha kredi karti baglamaya kalkisirsa bosanmicam.
Esim evden calisiyor. Annesiyle beraber hep. Inan o kadar nefret ediyorumki artik annesinden konusmuyorum konusmayi bile dusunmuyorum.