Selam herkese. Ilk once tavsiyede bulunucak arkadaslara tesekkur ederim. Sizin tavsiyeleriniz benim icin degerli.
Ben 10 yillik evli 3 cocuk annesiyim. Amerikada yasiyorum. Merak edenler onceden actigim konulari inceleyebilir, bazi kv sorunlari yasadim onceden. SImdi kv bize Amerikaya tasindi. Bizimle kaliyor istemesemde. Sorun bu degil ama. Sorun annesinin ogluna surekli yalakalik yaparak onun gozunde beni kotu dusurmeye calismasi. Cocuklarim bana duskunler mesela, oglunu dolduruyor anneleri oyle ogretiyor diye, senin degerin yok evde falan. Bana da soyledi,sen bu evde ondesin,cocuklar sana sevgi gosterisinde bulunuyor surekli, babalarina degil, ne yapabilrim anne dedim,cocuklar beni seviyorsa sevgi gosterisinde bulunuyorsa benim sucummu? Arkadaslar esim cocuklarla ilgilenmiyor o yuzden cocuklar bana daha bagli. Neyse, konusa konusa esime artik etki etmeye baslamis. Annem hakli diyor. Bir yana cikmak istesem cikmiyor benimle. Ama annesini her gittigi yere goturuyor, annem gelmek istiyor diyor. Bende istiyorum ama umrunda degil. Cocuklari annene birakalim 2 3 saat dolasalim diyorum, annem senin bakicin degil diyor, annesi durduk yere konusmuyor gunlerle benimle, ama esime sorsaniz ben kotuyum.Ama annen neden konusmuyor diyorum, bilmiyorum diyor.Boyle sacmalik olurmu.HAftalik erzaq alisverisine annesiyle gider.Hergun disari dolasmaya annesiyle cikar.Arabanin yagini degistirmeye annesini goturur. Evde bir saatten fazla annesinin odasinda oturur konusurlar. Ona toz kondurmuyor.Kadin onun bana saygisini goturemedi, kendisi evde onde olmak istedi, basardida. Benim onemsenilmeyen hizmetci gibi bisey olmami istiyor, oglu bir sey soylese tamam dememi istiyor, kendi fikrimi soylememi kaldirmiyor. Oglunu boyle boyle dolduruyor. Ben evde sadece hizmetciyim sanki. Evim var arabam var, ama mutlu degilim, esim benimle ilgilenmiyor. Zaten hickimsem yok burda ondan baska. Annesine hic bir saygisizlik yapmadim,ama kadin her firsatta oglunu dolduruyor bana karsi, duydum kac kez.Esimle konusamiyorum, dinlemiyor. Yaz tatil pilanimizi iptal etti, annesi durduk yere benimle konusmadi diye, dogum gunumu gecirmedi. Boyle bi suru seyler. Arkadaslar ben boyle sacma sapan anne ogul iliskisi gormedim. Sanki esim degil kayinpederim var. Benden cok annesiyle zaman geciriyor. Annesini ogluna yalakaligini gorseniz mideniz kalkar yeminle. Simdi konusmuyorum esimle.Tartisdik. Ben ne yapicam? Lutfen sen de esine yalakalan demeyin, denedim abartmadan ama etki etmiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.