Esimin annesiyle asiri ilgisi ve beni umursamamasi

Zaten bosanirsam belli bir miktar paramiz var, yarisi benim. Yani dimdizlak ortada kalmayacam canim. Ama evliyken bir daha kredi karti baglamaya kalkisirsa bosanmicam.
Esim evden calisiyor. Annesiyle beraber hep. Inan o kadar nefret ediyorumki artik annesinden konusmuyorum konusmayi bile dusunmuyorum.
Nefret edilmeyecek gibi değil. Napıyor kayınvalide evde? İş güç te yapıyordur? Siz mi hizmet ediyorsunuz?

Böyle annelere rahim alt beyin
Böyle erkeklere de çocuk alt beyinli diyor bir doktor.
Anne o erkeği bireysellestiremedi ortada birbirlerine bağımlı anne çocuk kaldı ahirette de bunun hakkını umarım öderler o çok bilmiş aslinda beceriksiz anneler.

Evdeki hiç bir ilişki normal değil nasıl sadece siz kabahatli olabilesiniz!
Baba babalığını noksan yapıyor, babaanne fettan anne bitap çocuklarınız da çareyi sizde bulmuşlar ki size düşkünler..
Akıllısınız siz farklı bir yöntem yol deneyip istediğinizi almalısınız ya da ana oğul bırakıp gideceksiniz !

Aslında 3 çocuğu bırakıp çekip gideceksin. Kayınvalide baksın. O zaman oğlu ile bu kadar mutlu olabilecekler mi bakalım. Sonra anlarlar kıymetini.
Anlatmak istedigini anladim canim ama onu asla yapamam. Cocuklarim zaten bana duskun, gecen sene kardesimin dugunune memlekete gittim bir ayligina, bana inat esim cocuklarimi goturmeme musade etmedi. Inat sebebi de annesiyle aramiz bozuldu yine ama annesi kendi memleketindeydi. Cocuklarim nasil uzuldu ben gidince anlatamam,buyuk kizim odasina kapandi her gun agladi. Kendimi hic anlatmiyorum. Onlara soz verdim bir daha onlari birakip gitmiycem diye. Cocuklarim bunu kaldiramaz. Bende onlara asiri duskunum onlarsiz yapamam.

Selam herkese. Ilk once tavsiyede bulunucak arkadaslara tesekkur ederim. Sizin tavsiyeleriniz benim icin degerli.
Ben 10 yillik evli 3 cocuk annesiyim. Amerikada yasiyorum. Merak edenler onceden actigim konulari inceleyebilir, bazi kv sorunlari yasadim onceden. SImdi kv bize Amerikaya tasindi. Bizimle kaliyor istemesemde. Sorun bu degil ama. Sorun annesinin ogluna surekli yalakalik yaparak onun gozunde beni kotu dusurmeye calismasi. Cocuklarim bana duskunler mesela, oglunu dolduruyor anneleri oyle ogretiyor diye, senin degerin yok evde falan. Bana da soyledi,sen bu evde ondesin,cocuklar sana sevgi gosterisinde bulunuyor surekli, babalarina degil, ne yapabilrim anne dedim,cocuklar beni seviyorsa sevgi gosterisinde bulunuyorsa benim sucummu? Arkadaslar esim cocuklarla ilgilenmiyor o yuzden cocuklar bana daha bagli. Neyse, konusa konusa esime artik etki etmeye baslamis. Annem hakli diyor. Bir yana cikmak istesem cikmiyor benimle. Ama annesini her gittigi yere goturuyor, annem gelmek istiyor diyor. Bende istiyorum ama umrunda degil. Cocuklari annene birakalim 2 3 saat dolasalim diyorum, annem senin bakicin degil diyor, annesi durduk yere konusmuyor gunlerle benimle, ama esime sorsaniz ben kotuyum.Ama annen neden konusmuyor diyorum, bilmiyorum diyor.Boyle sacmalik olurmu.HAftalik erzaq alisverisine annesiyle gider.Hergun disari dolasmaya annesiyle cikar.Arabanin yagini degistirmeye annesini goturur. Evde bir saatten fazla annesinin odasinda oturur konusurlar. Ona toz kondurmuyor.Kadin onun bana saygisini goturemedi, kendisi evde onde olmak istedi, basardida. Benim onemsenilmeyen hizmetci gibi bisey olmami istiyor, oglu bir sey soylese tamam dememi istiyor, kendi fikrimi soylememi kaldirmiyor. Oglunu boyle boyle dolduruyor. Ben evde sadece hizmetciyim sanki. Evim var arabam var, ama mutlu degilim, esim benimle ilgilenmiyor. Zaten hickimsem yok burda ondan baska. Annesine hic bir saygisizlik yapmadim,ama kadin her firsatta oglunu dolduruyor bana karsi, duydum kac kez.Esimle konusamiyorum, dinlemiyor. Yaz tatil pilanimizi iptal etti, annesi durduk yere benimle konusmadi diye, dogum gunumu gecirmedi. Boyle bi suru seyler. Arkadaslar ben boyle sacma sapan anne ogul iliskisi gormedim. Sanki esim degil kayinpederim var. Benden cok annesiyle zaman geciriyor. Annesini ogluna yalakaligini gorseniz mideniz kalkar yeminle. Simdi konusmuyorum esimle.Tartisdik. Ben ne yapicam? Lutfen sen de esine yalakalan demeyin, denedim abartmadan ama etki etmiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Valla ben en son aşamada boşan diyenlerdenim ama Allah korusun yerinde olsam ana oğul oturun der çıkardım çocuklarımla okurken fenalık bastı sen madem iyiyken bile fenasın gerçekten fena ol ne kaybedersin ki ezdirme kendini adam senle evli anasıyla yaşıyor bikac gun önce kv başka şehre taşındı diye eşim telde anam canım anam güzel anam dedi vicdan yapıyor biliyorum ama bir garip oldum normal durumken seni düşünemiyorum ama kendine değer ver ben öndeyim o öndeyle öbür geçmez sen o evin hanımısin herkes yerini bilecek

Arkadaslar hani bana calis diyorsunuz ya evli ola ola birikim yap yapamamki. Calisirsam annem senin bakicin degil diycek cocugu krese yazdiricam mecbur, kres burda baya pahali. Ondan ilave evin aylik kredisini yarisini da sen ode diycek madem calisiyorsun biliyorum cunki bi keresinde calisicam dedim calisicaksan sende evin paralarinin bit kismini odersin dedi. Isik su parasi falan. Bana ne kalicak ordan? Zaten diplomam yok kasiyer calisarak ne kazanicamki ona da verim? Birikim yapamam bu halde. Sadece anne ogul has basa kalicak olan bana olucak sabahtan aksama ayakta kalicam

Arkadaslar hani bana calis diyorsunuz ya evli ola ola birikim yap yapamamki. Calisirsam annem senin bakicin degil diycek cocugu krese yazdiricam mecbur, kres burda baya pahali. Ondan ilave evin aylik kredisini yarisini da sen ode diycek madem calisiyorsun biliyorum cunki bi keresinde calisicam dedim calisicaksan sende evin paralarinin bit kismini odersin dedi. Isik su parasi falan. Bana ne kalicak ordan? Zaten diplomam yok kasiyer calisarak ne kazanicamki ona da verim? Birikim yapamam bu halde. Sadece anne ogul has basa kalicak olan bana olucak sabahtan aksama ayakta kalicam
Orda üniversite okuma imkanın yok mu?

X