Yine Eşim

Oda kendi ailesinde kalmak isterse swnde isteme çivi çiviyi söker derim ben az laflarla bak ya gitmeyeceğini biliyor ya aslında gidecen bırakacak o zaman anlayacak da senin kıymetini işte onu söylemek bana düşmüyor malesef

Büyük konuşmak istemiyorum ama ne biçim evlilikler bunlar yaw.
Izin almalar, kalırsan gelemezsin bir dahalar, seni boşarımlar. Bunlar hep kadınlar blöf yapıp uygulanmadığından oluyor. Hepsi tepemize çıktı.
Konu sahibi arkadaşım allah sana sabır versin. Umarım işin içinden çıkabilirsin.
Umarim
Bence evinizin huzurunu kacirmayin
Adam belki sizi deniyor
Bide bakmissiniz kendi kendine git kal der
Benimkide oyleydi baktiki ben sesimi cikarmiyorum istedigin kadar kal diyor simdi bu seferde ben kalmiyorum rahat edemiyorum insanin kendi evi gibisi yok

Ben esimden ayri kalmak istemezdim, esim kalma diyorsa da kalmazdim, bu eziklik degil, tepeme cikarmak degil, saygi duymak. Normalde de esler birbirinden izin almali
Ben zaten böyle bir insandım izin olmasa dahi rızası ve bilgisi olsun kafasındayım ama tepeme çıktı iyi niyetten anlamadi
Erkeğin kendini kanıtlama çabası. Evde dursan oturup 2 laf etmez ama sırf kendini tatmi etmek için size baskı kuruyo. Ne demek gidersen dönemezsin öyle kolaymı oluyo bu işler.
kolay ki kuruluyor bu cümleler.
Bence hiç uğraşma
Bas tekmeyi gitsin
Aşk desen aşk değil
Evlilik desen evlilik değil
Hatta bu adamdan! Kurtul hayat senin için çok güzel olacak
Tabi sana kalmış.
Sonum bu olacak gibi hissediyorum
18 yaşının üzerinde bir birey hakkında kimse karar veremez.Ben oyleyim en azından.Ben bir karar veririm ilgili kişilere söylerim ..Kendinizi küçültmeyin böyle .Eşim izin vermez nedir ya..
Vermez çünkü küçültmek değil iğrenç bir kafa yapısına sahipler ailecek

Eski konularına bakmıştım vaktinde
Ve ben bu adamdan! Ne köy ne kasaba olmaz diyorum.
Yumurta kapıya dayanınca özür dileyen ,sevdiğini söyleyen ama hiç bir şeyi yoluna koymayan (kusura bakma ama) zavallı
He keşke sadece zavallı olsa
Ayrıca sen bu adamı sevmiyorsun bence
Sadece ayrılık kararı almak zor geliyor o kadar.
Bunlar benim buradan gördüğümü düşündüğüm şeyler
Aslını sen bilirsin tabi...

Eski konularına bakmıştım vaktinde
Ve ben bu adamdan! Ne köy ne kasaba olmaz diyorum.
Yumurta kapıya dayanınca özür dileyen ,sevdiğini söyleyen ama hiç bir şeyi yoluna koymayan (kusura bakma ama) zavallı
He keşke sadece zavallı olsa
Ayrıca sen bu adamı sevmiyorsun bence
Sadece ayrılık kararı almak zor geliyor o kadar.
Bunlar benim buradan gördüğümü düşündüğüm şeyler
Aslını sen bilirsin tabi...
Evet böyle artık doğru , ne sevgi ne huzur hiçbir
Şey kalmadı artık

Gerçekten bitirecekseniz aile ki falan karistirsaydiniz keşke öbür türlü siz yine duzeleceksiniz belki ama onlar hep o ani hatirlayip bilenecekler ki size aileniz esinize

Gerçekten bitirecekseniz aile ki falan karistirsaydiniz keşke öbür türlü siz yine duzeleceksiniz belki ama onlar hep o ani hatirlayip bilenecekler ki size aileniz esinize
BNe karistirmasam da annem karıştırdı zaten çok ofkeliydi eşime

Anladigim kadariyla siz elinizden geldigi kadar esinizle onun ailesine gidiyorsunuz sorun cikarmiyorsunuz.

ama k.valideniz boyle bir kavga icinda dahi sen bize karismiyorsun diyebiliyor.onlar ogullarini daha iyi taniyorlar.

senin ailene normal sartlarda oturmaya vs.gitmedigini biliyorlar ve hala senin icin bu cumleyi kurabiliyorlar.
Boyle bir asamadan sonra ben olsam bir daha bayram seyran vs.haricinde gitmezdim .esimde gelmek istemiyomu benim aileme gelmesin hiiic sorun degil.

aileme gidecegim zaman ben gidiyorum diye haber verirdim.kalmam gerekiyosa aksam uzeri ben gece kalicam derim.

bu isi izin isteme durumuna cevirirseniz tabiiki kendini karar mercii olarak gorecek.
Ailem geldiginde de surat asarsa herkesin icinde hayirdir canim basinmi agriyo git biraz uzan istersen deyip anlamamazliga vururdum.

Dün akşam eşim geldi yemek yedik dışarı cikicam dedi . Kapıyı kilitleyip göndermedim bana bağırdı bende Ona vurdum bi kaç kere . İtti beni düştüm özür diledi defalarca sarıldı ben sana bunu yapmak istemedim bana vurma dedi hayvanlık yaptım dedi . Bn kalktım bırakmadı kendide dışarı çıkmadım sabah hazırlandım göndermedi yalvardı yakardı gitme ben seni çok seviyorum dedi. Sonra konuşmaya karar verdi aylardır kapalı kutu olan eşim. Ben senin gitmeni istemiyorum seni seviyorum ama böyle yürümüyor dedi agladı. Tamam dedim bosanalım ozaman hayır dedi ayrı kalalım dedim hayır dedi ozaman birlikte mutlu olalım dedim olmuyo oda dedi bende iki gündür o kadar ağladım ki kendimi kıpıratamaz hal aldı beni annemlere bırak dedim bırakamam ben dedi kardeşimi aradım gitme diye yalvarıyor eşim hala . Gel beni al dedim noldu dedi bitti dedim kardeşim anneme söylemiş annem aradı kocan olacak getirsin dedi. Akıllı olacaksın boşanma çocuk oyuncağı değil dedi . Kv aradın mı haberi var mı oglunun yaptıklarından diye yok dedim aramış kv konuşmuşlar . Kv geldi bize derdiniz ne falan dedi sonra Hebe sen hep kendi başına yaşamak istiyosun bize dahil olmuyorsun dedi . Bende kusura bakmayın kendi hayatıma mukayyet olamıyorum kimseyi düşünemiyorum dedim beni suçlamaya çalıştı bende anlattım oğlun beni aileme göndermiyo dedim kendi hep ben hep ben dedim cinsel birliktelik dahil herşeyi anlattım. Ailemin kanser hastalığı dahil herşeyi . Oda bana hak verdi akıllı ol oğlum dedi bi terapiste gidin dedi . Bende öyle düşünüyorum dedim ortada problem yokken doyumsuzluk sebebi nedir oğlunun bilmiyorum dedim . Rahatladım şimdi evde oturuyoruz ikimizde
Kusura bakma da ben sana çok kızdım. O gün eşin gelmeden gidecektin. Bağırdın çağırdın ne oldu? Yine onun istediği oldu. Yapacağın şey, ailene gitmeden eşine net bir mesaj atmaktı; ben ailemi çok özledim, gidiyorum. Eve gelince, sakince paylaşacaktınız kozlarınızı.

BNe karistirmasam da annem karıştırdı zaten çok ofkeliydi eşime
Bu kadar ucuz içe olmak iyi değil işte bende yaptım bu hatayı bir defa ama sonra çeki düzen verdim herşeye ama benim annenin gözünde damadı kusursuz bir insandı ve degismedi

Anladigim kadariyla siz elinizden geldigi kadar esinizle onun ailesine gidiyorsunuz sorun cikarmiyorsunuz.

ama k.valideniz boyle bir kavga icinda dahi sen bize karismiyorsun diyebiliyor.onlar ogullarini daha iyi taniyorlar.

senin ailene normal sartlarda oturmaya vs.gitmedigini biliyorlar ve hala senin icin bu cumleyi kurabiliyorlar.
Boyle bir asamadan sonra ben olsam bir daha bayram seyran vs.haricinde gitmezdim .esimde gelmek istemiyomu benim aileme gelmesin hiiic sorun degil.

aileme gidecegim zaman ben gidiyorum diye haber verirdim.kalmam gerekiyosa aksam uzeri ben gece kalicam derim.

bu isi izin isteme durumuna cevirirseniz tabiiki kendini karar mercii olarak gorecek.
Ailem geldiginde de surat asarsa herkesin icinde hayirdir canim basinmi agriyo git biraz uzan istersen deyip anlamamazliga vururdum.
Evet aynen öyle görüyorlar kv kalsa hiç gitmicem aileme durun dedim bi onlar benim ailem özlüyorum gidicem de görücem de senin kızın niye gelip kalıyo her ay 1 hafta dedim . Sustu hanımefendi neymiş eşim memleketine gidecekmiş ben aileme gidip kalmicakmsm kv gidip kalcakmisim k. Bakmayın dedim o kadar da değil

Kusura bakma da ben sana çok kızdım. O gün eşin gelmeden gidecektin. Bağırdın çağırdın ne oldu? Yine onun istediği oldu. Yapacağın şey, ailene gitmeden eşine net bir mesaj atmaktı; ben ailemi çok özledim, gidiyorum. Eve gelince, sakince paylaşacaktınız kozlarınızı.
EşimiBende çocuktan farkı olmadığını dün anladım , benden boşanmayı rahat geçemediği için köyüne rahat gidemeyeceği için ailesiyle istendiği kadar zaman geciremeyecegi için istiyormuş çok üzüldüm bu duruma

e o kadar bağırdınız çağırdınız noldu, ne kazandınız, susup oturuyorsunuz şimdi. ne oldu, ne değişti? ne hakkı kazandınız böyle yaparak? adam hala sizin ananıza babanıza gitmenize izin vermiyor, açıklaması da "ben seni çok seviyorum gitmeni istemiyorum" ve siz de gitmiyorsunuz. aileler maileler karışmış karman çorman. bi fayda elde edebileceğinizi sanmıyorum, umarım yanılırım

koskoca kadınsınız. bırak diyince o sizi bırakmıyorsa abinizi arayıp "her şey bitti beni al" diyeceğinize binip otobüsünüze gitseydiniz

Sen yarın bosansan ailenin seni yuzde yuz hakli bulacağını mi saniyorsun? Emin ol kocan kadar seni de suclarlar. Sen onun ailesine gittin şöyle yaptin böyle yaptın kendi aileni ezdirdin kocana disini gostermedin diyecekler. Aileler kendi çocuklarına suc bulurlar bu durumlarda. Ailene saygı duyduracak olan sensin. Bıkmadan usanmadan her yolu deneyerek.

Yok kuzu
Bu arkadaşımız Stockholm sendromu mu ne diyorlardı
Ona tutulmuş
Hayır çocuk yok birşey yok bu ne bağlılık
@hehehubele en azından dikkat ette çocuk yapma şu evliliğe
Birşey değil onu yakacaksin

Evet aynen öyle görüyorlar kv kalsa hiç gitmicem aileme durun dedim bi onlar benim ailem özlüyorum gidicem de görücem de senin kızın niye gelip kalıyo her ay 1 hafta dedim . Sustu hanımefendi neymiş eşim memleketine gidecekmiş ben aileme gidip kalmicakmsm kv gidip kalcakmisim k. Bakmayın dedim o kadar da değil

EşimiBende çocuktan farkı olmadığını dün anladım , benden boşanmayı rahat geçemediği için köyüne rahat gidemeyeceği için ailesiyle istendiği kadar zaman geciremeyecegi için istiyormuş çok üzüldüm bu duruma
Ben seni anlamadım cidden. Sen hiçbir şey yapmıyorsun ki. Boşanmak istemediğini varsaysak bile buradaki taktikleri de uygulamıyorsun.

Yok kuzu
Bu arkadaşımız Stockholm sendromu mu ne diyorlardı
Ona tutulmuş
Hayır çocuk yok birşey yok bu ne bağlılık
@hehehubele en azından dikkat ette çocuk yapma şu evliliğe
Birşey değil onu yakacaksin

X