Yine Eşim

Yok kızlar uyguluyorum taktikleri sendrom müdür bilmiyorum bu hafta pskolağa gidicem dediğim gbi yerimden kalkmaya halim yok kolumu kaldırmaya halim yok o yüzden arayıp kardeşime gel ben al dedim .
Sonra da eşimi terapiste götürcem artık buda yola girmezse gerçekten ayrilcam ama ayakta durmaya ihtiyacım var . Hicbisey yiyip içemiyorum o yüzden halsiz kaldım bu kadar sanırım toparlanamiyorim

Yok kuzu
Bu arkadaşımız Stockholm sendromu mu ne diyorlardı
Ona tutulmuş
Hayır çocuk yok birşey yok bu ne bağlılık
@hehehubele en azından dikkat ette çocuk yapma şu evliliğe
Birşey değil onu yakacaksin
Stockholm mu nedir o ? Bağımlılık değil aslında soğudum çok soğudum ama bilmiyorum o sendrom nedir bi tur takıntı gibi bişey mi ?

Stockholm mu nedir o ? Bağımlılık değil aslında soğudum çok soğudum ama bilmiyorum o sendrom nedir bi tur takıntı gibi bişey mi ?
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
Bildiğim birşey değil
Bak kuzu seni tanımam etmem ama
İyi olmanı isterim
Neticede insanız vicdan diyede birşey var ve üzülüyorum sana
Hatta geçenlerde hamilelik şüphesiyle konu açmıştin o kadar kizdimki sana
İyi ol mutlu ol hakediyorsun bunu
Allah a emanet ol

Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
Bildiğim birşey değil
Bak kuzu seni tanımam etmem ama
İyi olmanı isterim
Neticede insanız vicdan diyede birşey var ve üzülüyorum sana
Hatta geçenlerde hamilelik şüphesiyle konu açmıştin o kadar kizdimki sana
İyi ol mutlu ol hakediyorsun bunu
Allah a emanet ol
Allah razı olsun canım insallah

Ne oldu simdi yani ne elde ettiniz?
Halbuki gidip annenizde kalsaydiniz cok seviyorsa gelip orda yalvarirdi:)
Aileme. Buna müsade etmedi . Eğer eşyalarım la gitseydim ailem asla.geri dönüş olmayacak diye söyledi. O yüzden kalmaya.gidemedim çünkü kavga ederek gidecektim

Yok kızlar uyguluyorum taktikleri sendrom müdür bilmiyorum bu hafta pskolağa gidicem dediğim gbi yerimden kalkmaya halim yok kolumu kaldırmaya halim yok o yüzden arayıp kardeşime gel ben al dedim .
Sonra da eşimi terapiste götürcem artık buda yola girmezse gerçekten ayrilcam ama ayakta durmaya ihtiyacım var . Hicbisey yiyip içemiyorum o yüzden halsiz kaldım bu kadar sanırım toparlanamiyorim
Hareket hareketi doğurur. Kendini dürtmen kaldırman harekete geçirmen lazım. Ama önce bir hedef hayal bişey koy ki önüne güç kazanmak için bir sebebin olsun. Siz kendiniz için çabalamazsanız, başka kimse bunu yapmaz ..

Hareket hareketi doğurur. Kendini dürtmen kaldırman harekete geçirmen lazım. Ama önce bir hedef hayal bişey koy ki önüne güç kazanmak için bir sebebin olsun. Siz kendiniz için çabalamazsanız, başka kimse bunu yapmaz ..
Evet bu çok doğru !
Psikolog yardımcı olur umarım bi kendime gelmem için

Evet bu çok doğru !
Psikolog yardımcı olur umarım bi kendime gelmem için
Ama şunu da unutma, psikologlar iyileşmek isteyen hastalarına yardımcı olabilir sadece. Ben de benzer zor yollardan geçtiğim için sizi anlıyorum, o yüzden yorum yazma ihtiyacı hissediyorum. Siz isterseniz bu günler geçer, daha güçlü devam edebilirsiniz hayatınıza . Her türlü destekle beraber tabi. Umarım siz de başarırsınız :KK39:

Ama şunu da unutma, psikologlar iyileşmek isteyen hastalarına yardımcı olabilir sadece. Ben de benzer zor yollardan geçtiğim için sizi anlıyorum, o yüzden yorum yazma ihtiyacı hissediyorum. Siz isterseniz bu günler geçer, daha güçlü devam edebilirsiniz hayatınıza . Her türlü destekle beraber tabi. Umarım siz de başarırsınız :KK39:
Umarim cok istekliyim aslında, çok hayat dolu bir insandım hiperaktif bir insandım ama sanki biri beynimi ve vücudumu ele geçirmiş konuşmalarım yavaş kelimelerim tamamlanmiyo hareketlerim keza öyle , göz kapaklarım bile hep ağır , iyilesecegime inanıyorum:) inşallah tabii

Umarim cok istekliyim aslında, çok hayat dolu bir insandım hiperaktif bir insandım ama sanki biri beynimi ve vücudumu ele geçirmiş konuşmalarım yavaş kelimelerim tamamlanmiyo hareketlerim keza öyle , göz kapaklarım bile hep ağır , iyilesecegime inanıyorum:) inşallah tabii
Allah yardımcınız olsun :) inanıyorsanız olacak demektir :KK9:

Dün akşam eşim geldi yemek yedik dışarı cikicam dedi . Kapıyı kilitleyip göndermedim bana bağırdı bende Ona vurdum bi kaç kere . İtti beni düştüm özür diledi defalarca sarıldı ben sana bunu yapmak istemedim bana vurma dedi hayvanlık yaptım dedi . Bn kalktım bırakmadı kendide dışarı çıkmadım sabah hazırlandım göndermedi yalvardı yakardı gitme ben seni çok seviyorum dedi. Sonra konuşmaya karar verdi aylardır kapalı kutu olan eşim. Ben senin gitmeni istemiyorum seni seviyorum ama böyle yürümüyor dedi agladı. Tamam dedim bosanalım ozaman hayır dedi ayrı kalalım dedim hayır dedi ozaman birlikte mutlu olalım dedim olmuyo oda dedi bende iki gündür o kadar ağladım ki kendimi kıpıratamaz hal aldı beni annemlere bırak dedim bırakamam ben dedi kardeşimi aradım gitme diye yalvarıyor eşim hala . Gel beni al dedim noldu dedi bitti dedim kardeşim anneme söylemiş annem aradı kocan olacak getirsin dedi. Akıllı olacaksın boşanma çocuk oyuncağı değil dedi . Kv aradın mı haberi var mı oglunun yaptıklarından diye yok dedim aramış kv konuşmuşlar . Kv geldi bize derdiniz ne falan dedi sonra Hebe sen hep kendi başına yaşamak istiyosun bize dahil olmuyorsun dedi . Bende kusura bakmayın kendi hayatıma mukayyet olamıyorum kimseyi düşünemiyorum dedim beni suçlamaya çalıştı bende anlattım oğlun beni aileme göndermiyo dedim kendi hep ben hep ben dedim cinsel birliktelik dahil herşeyi anlattım. Ailemin kanser hastalığı dahil herşeyi . Oda bana hak verdi akıllı ol oğlum dedi bi terapiste gidin dedi . Bende öyle düşünüyorum dedim ortada problem yokken doyumsuzluk sebebi nedir oğlunun bilmiyorum dedim . Rahatladım şimdi evde oturuyoruz ikimizde

niye rahatladınız
adam demiş mi terapiste gidelim kv demiş
yani yine anneler kendileri çalmış kendileri oynamış
annenizin de zaten eşinizden izin almasından belliydi sizin boşanmanıza izin vermeyeceği

niye rahatladınız
adam demiş mi terapiste gidelim kv demiş
yani yine anneler kendileri çalmış kendileri oynamış
annenizin de zaten eşinizden izin almasından belliydi sizin boşanmanıza izin vermeyeceği
Hayır annesi de söyledi annesi gelmeden önce ben konuştum gidelim terapiste falan diye tamam dedi kabul etti . Eşim annesine benden sonra soyledim gidin vs diye.

Konularımı bilen arkadaşlar var sıkıntım eşimin ilgisizliğiydi
Burda verilen tavsiyelere uydum eşimi umursamamaya başladım zor oldu ama başardım tam olarak tabiri caizse peşimden koşmasa da benimle daha ilgilenir oldu. Onunla ilgilenmediğim zamanlar sinirlenir oldu . (Önceden tam tersiydi) sevgi gösterdiğim zamanlar şaşırır oldu .
Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum
Objektif olunsun diye ayrıntılı anlatacağım
Bugün uzaktan kuzenim gelecek annemlere . Ailem Avrupa yakasında bende Anadolu yakasında oturuyorum . Eşimin ailesi her bir akrabası gelince bizi arar çağırırlar sürekli her defasında gideriz .
Annem dün eşimi arayıp Hebe bize gelsin mi oğlum kuzeni gelecek çok seviyorlardi birbirlerini demiş. Eşimde tamam sabah gider akşam geri döner demiş.
Annemde tartışmayalım diye üstelememiş peki oğlum size nasıl uyarsa demiş .
Sorun şu ki asıl mesele kuzenim değil.
Ben aileme 1 aydır gitmiyorum ailem salı günü bendeydi .
Gideyim en azından diyorum 1 gece kalıp döniyim eşime. Çünkü inanın gidip dönmek çok zor oluyor otobüslerle gidiyorum 3 saatimi alıyor yol dönüşte 3 saat akşam 7 de evde olmam gerekiyor . Hiçbirşey anlamıyorum gittiğimden çok yoruluyorum . Eşim kesinlikle istemiyor gidip kalmamı en baştan beri .
Cumartesi gidelim pazar dönelim dedim hayır geçti o günler bundan sonra böyle diyor.
Git geri dön dedi kalcam dedim çok yoruluyorum yeter artık dedim
Gidersen kalırsan bidaha geri dönme dedi . Bu lafı bana kaç kezdir kullanıyor.
Sakın kalamadım.
Bugün gitmesem de haftaya gidip kalcam dedim. Gidersen yine geri dönmezsin dedi . Bende sen niye beni hiç dinlemiyorsun gitme dediğim her yere gidiyosun dedim .senin bendeki söz hakkın en son konum var onu yaşadıktan sonra bitti dedim .
Kendi evimden beni geri koyamazsın dedim . Bi kal bakıyım girebiliyomusun bu evden içeri dedi.
Bende sen niye giriyosun keyfine göre yaşadıktan sonra dedim bu özgüven nerden geliyor dedi bağırmaya başladı bana ister annene ara şikayet et umrumda değil dedi konusturmuyosun beni saygisizsin falan dedi. Kapattı telefonu yüzüme.

Bu arada kimse benı arasin hiç arkadaşım olsun istemiyor önceden böyle değildi. Her konuda benimle inatlaşır oldu. Bende insanım bende bunalıyorum her istediği yere gidiyorum yine gelmiyosun yapmıyorsun diyo . Bu saatten sonra ailesinin evine adım bile atmayı düşünmüyorum. Ailem geldiği zaman tek kelime bile konuşmadı. Aylardır gelmiyo aileme annen bize niye gelmiyosunz dedi oda siz istediğinizde geliyoruz ya işte dedi gülerek laf vurdu. Oysa annem ailem hiçbir şekilde müdahale etmez bize ben zorluyorum hatta anne söyleyin diye kızım bizim yüzümüzden yuvan da huzursuzluk olmasın diyolar . Ben napacagim bi yol gösterin bu konuda ne yapardınız siz ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim emeğinize sağlık yorum yazanların..
Edit : Güncelleme sayfa 12 de

Sanir.kocaniz yengec burcu ? Bana gore siz cok ozgur ruhlu birisiniz surekli tek basina kalmak isteyen kendi zevklerini yadamak isteyen birisiniz, hesap vermekten nefret eden vs vs.. ve kocanizi sevdigine 1 gram inanmadim sadece mecbur olduğumuz icin onun yanindasiniz

Sanir.kocaniz yengec burcu ? Bana gore siz cok ozgur ruhlu birisiniz surekli tek basina kalmak isteyen kendi zevklerini yadamak isteyen birisiniz, hesap vermekten nefret eden vs vs.. ve kocanizi sevdigine 1 gram inanmadim sadece mecbur olduğumuz icin onun yanindasiniz
Hayırhicbir zorunluluğum yok onun yaninda kalmak icin . Esim boga burcu . Özgürlüğüne de ailesine de bekarligina da en düşkün tamamen kendisi . Ben ise evimde yuva olmayi isteyen bir kisiyim o kadar . Ayni kv gibi konustunuz oglunun yaptıklarını anlatonca utandi sonra sizin ettiginz laflari etmisti utaninca idare et vs dedi pskolaga gidin dedi .

Hayırhicbir zorunluluğum yok onun yaninda kalmak icin . Esim boga burcu . Özgürlüğüne de ailesine de bekarligina da en düşkün tamamen kendisi . Ben ise evimde yuva olmayi isteyen bir kisiyim o kadar . Ayni kv gibi konustunuz oglunun yaptıklarını anlatonca utandi sonra sizin ettiginz laflari etmisti utaninca idare et vs dedi pskolaga gidin dedi .
Bogalar odun zaten canim.. kendi keyflerini dusunurler.. aslinda boga ve akrep iyi anlasir derler.

Sadece şunu diyorum bir insan 7 sinde neyse 70 odur kocan değişmez çocukta yoksa ortada.. zararın neresinden dönersen faydalidir büyüklerine saygısı olmayan insandan sana saygı gostermesini isteme.saygisi olmayanin sevgisi zaten olmaz canım allah yardimcin olsun

Çok sinir bozucu bir durum. Tipik klasik bencil bir erkek kocan. Bundan sonra yapacağın tek şey, eşinin ailesi sizi çağırdığında sende eşinle gitme ve eşine de akşam dön orda kalma de. Yani sana yaptığının aynısını ona yap, kısasa kısas. Yani sanki eşin bahane arıyor gibi geldi biraz bana.

X