Eşimin annesine nasıl davranacağımı şaşırdım:(

nedemek kız çocuğu annesine gitmez.Tabikide gider ANNE bu ne ile kıyaslanabilirki.Siz madem çalışan bir bayansınız neden bunu kafanıza okdar takıyosunuz.Aramazsaa aramasın sormasın bu rahatsız edecek tavırlarını sergilicek ve annenizi ve sızı huzursuz edecek ise hiç gereği yok.Uzakta iseniz kocanız ile mutlu iseniz,BİRBİRİNİZE YETERSİNİZ BENCE .Ne gideceksiniz onun bu konuşmalarıyla huzurunuzu bozmaya.Sitem edersede bir gün neden gidip gelmiyosunuz diye ozaman sizde açık açık dersiniz kırılıyorum bu davarnışlarınızdan hiç hoşlanmıyorum diye.
benim tek derdim evim, işim, kocam; onun araması her şekilde işime geliyor ama annem de söz konusu olduğu için onu yediremiyorum canım.
"sitem edersede bir gün neden gidip gelmiyosunuz diye ozaman sizde açık açık dersiniz kırılıyorum bu davarnışlarınızdan hiç hoşlanmıyorum diye." bu söylediğin çok mantıklı geldi ilk fırsatta uygulamaya koyucam :KK39:

benim tek derdim evim, işim, kocam; onun araması her şekilde işime geliyor ama annem de söz konusu olduğu için onu yediremiyorum canım.
"sitem edersede bir gün neden gidip gelmiyosunuz diye ozaman sizde açık açık dersiniz kırılıyorum bu davarnışlarınızdan hiç hoşlanmıyorum diye." bu söylediğin çok mantıklı geldi ilk fırsatta uygulamaya koyucam :KK39:

evet ozamn anlıyacaktır hata yaptığını belki biraz düşüncelerine dur der :KK66:

E görüşmeyin?
görüşmemek bana pek doğru gelmiyor maalesef ha çok mu meraklıyım görmeye konuşmaya elbette hayır. ne kadar kötü olursa olsun eşimin annesi ve eşim o kadar iyi bir insandır ki beni üzmemek için elinden gelen herşeyi yapar. benim annesiyle görüşmek istemeyişim eminim onu çok üzer.

anneler günü için gittik 2 saat durduk ama o 2 saat oldu 2 asır, her gittiğimde biraz daha soğutuyo kendisinden beni:mad:

X