- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
AMİN ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM NEYİ PAYLAŞAMIYORLAR OĞULLARINIMI BEN ANLAYAMADIM GİTTİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aslında kötülememeye dikkat ediyorum ama bazen ağzımdan kaçırıveriyorum hemen onu hafızaısna alıyor sen de böyle düşünüyorsun diyor.eşine annesini kötüleme hatta yorum yapma ona annesi hakkında kv'ne mesafe koy ama caktırmadan eşin seni suclu görmesin sonunda.. hediye al anneler gününde ama ne derse desin bosver duyma yoksa bisüre sonra erkekler eşlerine düşman oluyolar anneleri yüzünden... sadece biraz oyna gerekli zamanlarda görüş arama sorma gerekmiosa eşine de kesinlikle kötüleme
aynen öyle oğullarını ellerinden aldığımzı düşünüyorlar sanırım bizi kendilerine rakip görüyorlarAMİN ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM NEYİ PAYLAŞAMIYORLAR OĞULLARINIMI BEN ANLAYAMADIM GİTTİ
madem oynuo sende oyna ve takma kafana.. eşinin yanında da onla ilgili yorum yapmamaya cok dikkat et yoksa kv iyi sen kötü olursunaslında kötülememeye dikkat ediyorum ama bazen ağzımdan kaçırıveriyorum hemen onu hafızaısna alıyor sen de böyle düşünüyorsun diyor.
hediyesini siparişi üzerine aldım canım zaten kendisi şunu alın bunu alın diye sürekli duyuruda bulunur
aynen öyle oğullarını ellerinden aldığımzı düşünüyorlar sanırım bizi kendilerine rakip görüyorlar
evlendiysem ailemi de silecek değilim ya kıskanıyor işte oğlunu bize verdiğini düşünüyor sanırım, başka da aklıma bişey gelmiyor. zaten bi kere herkes oğlunu evlendirir kız alır biz de oğlumuzu verdik demiştinedemek canım evlenince annene gitmicekmişin??valla paralarım..sen kendi adabını bozma o konuşursa konuş konuşmazsa konuşma..nekadar ayıp ya..
böyle şeyler duyunca bn çok üzülüyorum, insanlar ne umutlarla yuva kuruyo adım atıyorlar böyle insanlarla uğraşmak için mi elbette hayır.ben o hatayı yaptım canım daha neler yaşattı bize nişanlandığımız günden beri, nişan bohçası alışverişine gelmem dedi sonra gelin istemedi diye laf çıkardı sustum, dünyanın alışverişini yaptırdı dedi halbuki kendi bohçamı kendim yaptım gene yuttum nişanda tek kuruş harcamadı düğünde ince 3 bilezik başka yok! ama ben eşyaları görmedim beni çağırmadılar diye hep adımızı çıkardı kötüye bense saf gibi gene canım cicim anne diye yüzüne güldüm hasta oldu yemeğini götürdüm evini temizledim onunla misafirliğe gittim ne gerek varsa artık asla eskisi gibi olmayı düşünmüyorum
ne münasebet ya kız annesine gıtmez demek de neymiş lafını et susmaEşimin annesinin ne zaman nerde ne yapacağı hiç belli olmuyo. İnsanların yanında gelinim yavrum kızım der durur, yalnızken nasılsın bile zor der. Hep gösteriş derdinde, oğlum da oğlum der durur. Bu da beni ilgilndirmiyo aslında banane. En son görümcemin kızının doğum günü vardı, annemi de davet ettiler. Ben de annemi eşimi küçük yeğenimi de aldım gittim, sırf çocuklar beraber vakit geçirsin mutlu olsunlar diye. Kayınvalidem okadar insanın içinde ne benimle ne de annemle onun tabiriyle bitanecik dünürüyle tek kelime etmedi. Hoşgeldini bile zor dedi. Yüzünü astı oturdu bize. Kendimi geçtim anneme o şekilde davranması çok ama çok zoruma gitti. O gün gittim yanına konuştum neden böyle yapıyosun dedim. Bana senin niye suratın asık dedi. Kız çocuğu annesine öyle çok gidip gelmez dedi. Ki ben çalışan bi insanım haftanın her günü çalışıyorum annemi de en fazla onun kadar görüyorum. Annem hiçbir şeyi ne laf eder ne söz eder, o muameleye rağmen sıkma canını o senin annen boşver kızım dedi durdu. Ben bunu içimden atamıyorum kızlar. aradan 1 ay geçti birşeyler yapmak için de artık çok geç. Eşimle paylaştım, ne istiyosan onu yapıyım diyo, konuş de konuşuyum ama uzamasın diyo. Konuştu da ama yine hiç umrunda olmadı kadının. Anneler günü geldi çattı, pek istemesem de gideceğim evine ama napsam ne desem nasıl davransam bilmiyorum. Bu arada da geçen 1 aylık sürede ne beni ne de annemi bi kere olsun aramadı.
erkek annesi ya karışır hiç karışmaz mı, bu şekilde düşünüyor malesefKime neymiş seni kime gideceğin o ne karışıyormuş.
Bence eşinize söyleyip onu daha cok yıpratmayın zamanla sız sürekli Söylenen biri olarak görmeye başlar sizi ve aranız açılır. Diğer taraftan eşinizle mutlu olmak varken neden annesinin lafını edip tadınızı kaçırasınız ki Yaşadığınız günün tadını Çıkarın derim zaman cok çabuk gecıyo zaten kv istedıgı sizi huzursuz etmek onun bunu yapmasına uzun vermeyın bence . Kv konusunda da cok takmayın kafaya dedıklerını duymazdan gelın ve polıtık olmak adına yapılması gerekenleri nasıl işte çalışırken canımız istemediği halde yapıyoruz o şekilde yapabılırsınız ve yapmış olursunuz yapmadı dıe başınız da ağrımazdoğru söylüyosun canım, ama keşke öyle olmayı becerebilsem. ancak eşime söylemeyi biliyorum. eşim uyarıyo annesini ama anlayan kim daha çok kıskançlık krizlerine giriyor
Bosver gitme anneler günündede kv o gün cok rahatsiz oldugunu gidemeyecegini söyle esine takma yani insan olana insana gidilirEşimin annesinin ne zaman nerde ne yapacağı hiç belli olmuyo. İnsanların yanında gelinim yavrum kızım der durur, yalnızken nasılsın bile zor der. Hep gösteriş derdinde, oğlum da oğlum der durur. Bu da beni ilgilndirmiyo aslında banane. En son görümcemin kızının doğum günü vardı, annemi de davet ettiler. Ben de annemi eşimi küçük yeğenimi de aldım gittim, sırf çocuklar beraber vakit geçirsin mutlu olsunlar diye. Kayınvalidem okadar insanın içinde ne benimle ne de annemle onun tabiriyle bitanecik dünürüyle tek kelime etmedi. Hoşgeldini bile zor dedi. Yüzünü astı oturdu bize. Kendimi geçtim anneme o şekilde davranması çok ama çok zoruma gitti. O gün gittim yanına konuştum neden böyle yapıyosun dedim. Bana senin niye suratın asık dedi. Kız çocuğu annesine öyle çok gidip gelmez dedi. Ki ben çalışan bi insanım haftanın her günü çalışıyorum annemi de en fazla onun kadar görüyorum. Annem hiçbir şeyi ne laf eder ne söz eder, o muameleye rağmen sıkma canını o senin annen boşver kızım dedi durdu. Ben bunu içimden atamıyorum kızlar. aradan 1 ay geçti birşeyler yapmak için de artık çok geç. Eşimle paylaştım, ne istiyosan onu yapıyım diyo, konuş de konuşuyum ama uzamasın diyo. Konuştu da ama yine hiç umrunda olmadı kadının. Anneler günü geldi çattı, pek istemesem de gideceğim evine ama napsam ne desem nasıl davransam bilmiyorum. Bu arada da geçen 1 aylık sürede ne beni ne de annemi bi kere olsun aramadı.
böyle şeyler duyunca bn çok üzülüyorum, insanlar ne umutlarla yuva kuruyo adım atıyorlar böyle insanlarla uğraşmak için mi elbette hayır.
bizimkiler ne nişanda ne düğünde tek kuruş para harcamadılar. bütün düğün masraflarını eşyaları biz karşıladık. dünya kadar borcun altına girdik çok şükür ödedik bitti de. bana 2 tane bilezik taktılar, onları da meğerse eşim almış borçla. düğünde gelen parayla gelen misaifrlerine yemek verdiler. evimde onlara ait tek bir iğne dahi yok.