Eşimin annesi...

Ne iyi denk gelmiş İyi ki öyle demiş

Evliliğin ilk yılında tam yemek saati arayıp aynısını yapınca, başbaşa bir yemek yiyemeyince delirmiştim. Zaten balayı otelimize kadar gelmişti, cinneti kaynanam. Üstüne başka bir sürü de olay olunca, artık evde konuşamıyor eşim, dışarda arıyor annesini, her gün konuşuyor halen. Ama evde tahammülüm kalmadı. Eşim de haklısın da napayım diyip dururdu. Neyse artık akşam yemeği yiyebiliyoruz rahatça.

benimde tam tersi ne konusur ne eder nede bireey alir bize oyle kendi halimize birakmis onlarla ayni sehre tasindik tasinmaya bile yardim etmedi ki yemege de cagirmadi ustelik ben soyledim cagirsin diye teyze hep disardan aliyoruz dedim benimkininde hic salladigi yok arada bir arar nailsiniz o kadar ama cebinden para cikartmaz vermez ben de ilgili insanlari severim Allah kalbime gore bir kaynana cikartmadi malesef aans

Ya demeyin öyle çok esmer iki tanıdığımız sarışın mavi gözlü çocukları oldu ama kızın akrabalarından birine benziyor aynı resmen dua ede ede çekinik gene çekti çocuk

Kusura bakma ama okurken okdar güldüm kiii eşim noluyor sana diyor ah karnıma agrılar girdi o domateslerin arasından çıkan donlar felan sonra sarı saçlı cocuk aşkımmmm diye bagırması gece gece iyi güldüm yaaaa .. kayınvalideler hep aynı malesef . Arayı bulmak ve düzeltmek bize düşüyor. Ve bazende eşinize . Eşiniz ile oturup konuşsanız daha iyi olur . Güzel bir dil ile izah et eşine oda annesi ike gerekli konuşmaları yapsın .

Senin kv yi Binnur Kaya oynasa süper karakter çıkar, tabii komedi dram mı olur gerilim mi olur bilmiyorum...ben çok güldüm de senin işin zor bacım, allah kurtarsın

Ya demeyin öyle çok esmer iki tanıdığımız sarışın mavi gözlü çocukları oldu ama kızın akrabalarından birine benziyor aynı resmen dua ede ede çekinik gene çekti çocuk
Bizde de öyle oldu .ben esmerim ama baya doğuştan bronz :) eşim doğu karası :) büyük oğlum da epey esmer küçük oglum baya sapsarı masmavi gözlü :))) inanın şok olduk ve yanımızda Casper gibi geziyor .hatta şimdi tatildeyiz çalışanlar onu da Rus sanıyor hatta bazen ben karıştıriyorum uzaktan bakarken hangisi oğlum diye :) ama benim özellikle baba tarafim hep böyle .çok üç ten renkleri ya çok kara ya çok sarı .eşimin de babası sarı yeşil gözlü .evladimin yüz şekli bana benzemese ben bile karıştı mi acaba diyeceğim halbuki doğumda da ilk e beyaz gibi buuug demiştim :)) oluyor bazen

Kıskanç bi kaynana. Allah yardımcınız olsun

tek çocuk olan ailenin çocuğu ile kim evlense bunları yaşar ,bile bile lades demişsiniz bu ömür boyu sürecek huzur kayanana ölünce bulursun ondan önce huzur olmaz bu tip kaynana ile , allah sana bol, bol sabır versin dengesiz kayananan ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…