- 29 Ağustos 2011
- 2.272
- 9.712
İyi de nişan konuyla hiç alakası olmayan diğer abla değil mi, tabi ki nişana gideceksiniz merakla ne alakası var. Tüm sülaleye küsecek değilsiniz.karsilik olarak tamam yazip kalp ve öpücük emojileri atmis bende anlamadim neye tamam dedigini ama alttaki mesajlari görmedim. ne konusuldu bilmiyorum.
bayramlasmaya gitme nedenim daha once iki defa gittim nisana ve bassagligina bu defa gitmezsem nisanda meraktan geldi vs diye laf cikarmalarina firsat vermemekti. ama gitmedim zaten
mesaj da su sekildeydi xxx te gözü var zaten ona bisey soylemeyin nazar eder vsvs
geldi geldi hemde gözlerimi dikip dikip okudugumu iddia etti. görmekle okumak arasinda saliseler var zaten gördügün an okumus sayiliyorsun haliyle hem adim geciyordu büyü eniste bilmem ne tabiki dikkatimi cekti okumus bulundum. onlar hakkimda konusurken görgüsüz degil ben mesaji okuyunca görgüsüz oldm..
Ben sizin yerinizde olsam görümceyle hiç konuşmam aynen böyle devam ederim. Kv ile bayram seyran kırk yılda bir görüşürüm. Eşimin annesiyle diyaloğuna karışmam. E zaten kardeşiyle de görüşmüyor yani yapması gerektiği gibi.
Bu kadar.