tam olarak anlatiyimEzik ezikten kasıt ne? Konu sahibi anlatsın yorum yapalım o zaman ne demiş eşi, ya da ne dememiş?
Kız kardeşiyle konuşmuyormuş zaten.
Annesiyle de yeni görüşmeye başlamış anladığım kadarıyla.
O zaman mesele burada annesiyle görüşmesi mi?
Konu sahibi bile bayramlaşmaya gitmeyi düşünüyor kv ye.
E gitmesin.
Diğeriyle zaten görüşülmüyor.
Tepki değil mi görüşmemek.
olay oldugu an sadece saskin saskin bakti ve teni atti derler ya bembeyaz oldu yani. acikcasi basta sustum 30-50 saniye kadar o tepki versin diye. baktim birsey demiyor ben dedim ki siz ciddi misiniz yil olmus 2024 siz benim büyü yaptigimi mi düsünüyorsunuz ayrica ben o kisiye xxx abi diyorum nasil abim gibi seviyorum defalarca söyledim siz nasil bunu yazarsiniz dedim. kv hemen telefonu elimizden aldi mesajlari silmeye basladi ve agladi. esim bu ne demek oluyor ayip vs dedi. esimin babasi olayi anlamadi noldu falan diye sordu. bende sizden bunu beklemezdim kac yasinda insanlarsiniz beni böyle mi konusuyorsunuz falan dedm. kv aglayarak kizini savundu simavlari var stressli ondan böyle yazdi saka yapiyor akrabasiyla kavgali sinirleri bozuk falan dedi (ayrildiklarini bizden gizlemeye calisiyorlar neden bilmiyorum). bende bu komik mi de siz saka diyosunuz falan dedim hep bu tarz konusmalar dedim ki kac yasinda insanlarsiniz 2024 yilinda büyüye mi inaniyorsunujz bu nasil hastalikli düsünce vs dedim acikcasi bende cok konusamadim. cünküs sok olmustum . eve geldik ben aradim agzima geleni dedim sizin igrenc iliskinize ne göz edicem ortsada evlilik mi kalmis falan karsilikli kavga ettik bu defa esim aradi konustu. niye bunu yaptiniz sizden beklemezdim ben esime bunlari yasatmak icin mi evlendim. o bunu mu hakediyor böyle nasil düsünürsünüz vs bu tarz pasif konustu. ha bu arada kv bu olaylardan sonra kendi insta sayfasindan büyücü medyum ayirma büyüsü sogutma büyüsü die sayfalar takip etti bahsettigim kadin avrupada yasamis biri bende onu egitimli sanardim...