Esimin annesi ve ablasinin mesajlarini yakaladim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katiliyorum ve arttiriyorum, o gorumce ve kaynanayi da bunun icin dava eder, rezil ederdim.
:KK70: bu olaylardan sonra benim ablam görümceme ve kaynvalideme uzuunca bi mesaj atti beni savunacak sekilde (sifirr tehdit buraya dikkat) kv bize geldiginde oglunu doldurmak icin benim ablamdan bahsederek bize tehdit mesajlari atti falan dedi bende o zaman git polise sikayet et mahkemeye ver bizi dedim hemen ogluna bakiyor beni gostererek bakk der gibi. ayak üstü 50 iftira atma özelligine sahipler

evet beni üzende buydu hep söyledim bi hatam olursa yüzüme söyleyin düzeltiyim die. oyle dedigimde bile bana kizar kizim sacmalama olur mu öyle sey bunu dile bile getirme derlerdi. o yüzden sok oldum asla beklemiyordum. hakkimda sadece kötü yorum yapsalardi yine bisey demezdim ama hic hos olmayan bi iftira atmislar.( o mesajlari yazan abla nin esinde gözüm oldugunu ve onlarin evliligine nazar degdirdigimi büyü yaptigmi :KK70: ) ki ben o adama abi diyerek konusuyordum sadece aile toplantilarinda görüyordum. ve bu arada bu konusmalar sirasinda ablasi ve esi ayrilma asamasinda esi de biraz ferahlamak icin farkli b i yere yolculuktaydi. buna ragmen kiskandigimi nazar büyü yaptigimi söylemisler :) ki asla büyüyle nazarla alakam yoktur 24 yasinda biriyim kendi hayatimi gelistirmeye calisiyorum

Senin kocan da sustu öyle mi? Böyle bir iftitayi yuttu. Ses cikarmadi? Ortaligi ayaga kaldirmadi? Niye senin kocan gav...... mi? Yutabiliyor mu böyle bir iftirayi? Helal olsun

Sonra da tepki verememiş ezik ezik konuşmuş annesiyle. O sarsıcı durumlar sadece kendi aileleri için oluyor. Konu sahibiyle annesi böyle iftira atsaydı 10 kaplan gücünde savunurdu ailesini. Erkek savunuculuğuna konuyu yumuşatmaya gerek yok, bırakın da namusuna laf edilen kadın kıyameti kopartıp hesabını sorsun, gerekirse de gemileri yaksın. Sokaktaki insan söylese şok olmuyormuş hemen savunuyormuş karısını, yani savunma refleksi var beyefendinin.
ailesine karsi ezik pasif ne denirse o iste off boyle olsun hic istemezdim :KK43:(

evet üstteki yorumlara yazdim esimin enistesinde gözüm oldugunu o yüzden ayrildiklarini yazmislar adami toplasan 5 defa görmemisimdir. biten evliliklerine sebep ararlarken beni buldular suclayacak sanirim..

E sende bu ailenin hala suratina bakip gidip gelerek cok iyi yapmissin. Farkindasin Dimi Sana ne demek istediklerinin?

Sonra da tepki verememiş ezik ezik konuşmuş annesiyle. O sarsıcı durumlar sadece kendi aileleri için oluyor. Konu sahibiyle annesi böyle iftira atsaydı 10 kaplan gücünde savunurdu ailesini. Erkek savunuculuğuna konuyu yumuşatmaya gerek yok, bırakın da namusuna laf edilen kadın kıyameti kopartıp hesabını sorsun, gerekirse de gemileri yaksın. Sokaktaki insan söylese şok olmuyormuş hemen savunuyormuş karısını, yani savunma refleksi var beyefendinin.
Ay evet o mesajı sonra gördüm. Namusuma halel getirecekse öyle adamı sadece cehennemin dibinde görmek isterim ben

E sende bu ailenin hala suratina bakip gidip gelerek cok iyi yapmissin. Farkindasin Dimi Sana ne demek istediklerinin?
evet cok haklisin ya :KK43: hata bende ki tekrar yüzlerine bakarak firsat verdim.. ozel günde olsa görüsmicem sanirim artik bu arada 2 defa gittim birinde kayinbabamin babasi öldügü icin bas sagligina birinde de diger görümcemin nisanina olayin onlarla alakasi yok diye ayip olmasin dedm sanirim fazla s@lagim

evet cok haklisin ya :KK43: hata bende ki tekrar yüzlerine bakarak firsat verdim.. ozel günde olsa görüsmicem sanirim artik bu arada 2 defa gittim birinde kayinbabamin babasi öldügü icin bas sagligina birinde de diger görümcemin nisanina olayin onlarla alakasi yok diye ayip olmasin dedm sanirim fazla s@lagim

Gururla dik dur lütfen, kocanin ahlak ile ilgisi aZ olabilir ama sen bunu kendine yasatma

Ezik ezikten kasıt ne? Konu sahibi anlatsın yorum yapalım o zaman ne demiş eşi, ya da ne dememiş?
Kız kardeşiyle konuşmuyormuş zaten.
Annesiyle de yeni görüşmeye başlamış anladığım kadarıyla.
O zaman mesele burada annesiyle görüşmesi mi?
Konu sahibi bile bayramlaşmaya gitmeyi düşünüyor kv ye.
E gitmesin.
Diğeriyle zaten görüşülmüyor.
Tepki değil mi görüşmemek.

Basit bir görgü kuralı, baskasi telefonunda size bir sey gosterirken, yanlışlikla da acilsa diger şeylere bakilmaz, resmen telefonu ele gecirip her seyi okumussunuz.

Insanlarin sizin hakkınızda konusmalarini engelleyemezsiniz!
Ne yaparsaniz yapin, engelleyemezsiniz.
Tekrar konusacaklar, hep konuşacaklar...

Hadlerini bildirseniz de konusacaklar.
Benim mesela umrum degildir, kim ne demis, kim beni sevmiyormus vs, sizin de umrunuz olmasin, tabi eğer bunlardan beslenmiyorsaniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X