- 19 Mayıs 2020
- 46.607
- 208.992
- 548
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Hello baby mı yazıyor ahahahahh yatakta yakalasam daha az saygım biter.Hah aferin.
Kocan yine instagram şeysinden kızlara hello baby felan yazıyor mu artık yoksa çok mu değişti ?
Peki kızlarla görüşmeye gidip sevişmeden geri geliyor mu yine ? hhshshBayadır yazmıyor var bir gelişme, hayırlısı
İnşallah sen ciddi anlamda aldatılırsınPeki kızlarla görüşmeye gidip sevişmeden geri geliyor mu yine ? hhshsh
Evliyseniz eşiniz sizi aldatsa çok çok haklı biliyor musun? Çekilecek kadın değilsinPeki kızlarla görüşmeye gidip sevişmeden geri geliyor mu yine ? hhshsh
Ciddi anlamda olmayan aldatma nasıl oluyor kız Kiraz ?İnşallah sen ciddi anlamda aldatılırsın
Ne yani şimdi sen çekilecek kadın degilsin diye mi eşin sanal mecralarda defalarca aldattı ki ?Evliyseniz eşiniz sizi aldatsa çok çok haklı biliyor musun? Çekilecek kadın değilsin
Hello babyCiddi anlamda olmayan aldatma nasıl oluyor kız Kiraz ?
Sosyal medyadan görüşmeden benim kocanın yaptığı gibiCiddi anlamda olmayan aldatma nasıl oluyor kız Kiraz ?
Bak sana bişey diyim mi? Kocam seninki gibi böyle kör abaza olup sağa sola salça olacağına, feyste fake profillere yabancı kadınlara hello baby yazan loser bi tip olacağına onuruyla aldatsın.İnşallah sen ciddi anlamda aldatılırsın
Niye o ciddi aldatma sayılmıyor mu ki ? hshsSosyal medyadan görüşmeden benim kocanın yaptığı gibi
Bazen çekilemez olduğum doğruNe yani şimdi sen çekilecek kadın degilsin diye mi eşin sanal mecralarda defalarca aldattı ki ?
Bunu mu anlamam lazım hshshs
Ayyy amannnBak sana bişey diyim mi? Kocam seninki gibi böyle kör abaza olup sağa sola salça olacağına, feyste fake profillere yabancı kadınlara hello baby yazan loser bi tip olacağına onuruyla aldatsın.
Wuuuuu adam meğerse ne gadan haklıymış.Bazen çekilemez olduğum doğruahshsh
Şakası bile hoş değil, hiçbir kadın aldatılmayı haketmez kızlar :)Wuuuuu adam meğerse ne gadan haklıymış.
Peki niye bize gelip aldatıyor diye agladın, zırladın ?
Hakettigini düşünen insan bunu konu eder mi kız ?
Çenesini büzer oturur.
Peki sizin hak etme sebebiniz neydi?Evliyseniz eşiniz sizi aldatsa çok çok haklı biliyor musun? Çekilecek kadın değilsin
Ne şakası lan az önce inşallah maşallah demedin miŞakası bile hoş değil, hiçbir kadın aldatılmayı haketmez kızlar :)
Şakası bile hoş değil, hiçbir kadın aldatılmayı haketmez kızlar :)
Yooo dedim zaten. Merak etme ben affetmem. Sadece daha az canına okurum. Çünkü daha az benle dalga geçmiş olur. Daha az bana saygısızlık etmiş olur. En azından ben yanımda nasıl bir kalitesiz taşımışım bunca zaman diye intihara sürüklenmem.Ayyy amannnyani o şekilde affedeceksin öyle ki anlamalıyım ? Bunu eşine de söyle. Çok sevinir bence seni çiçeklere falan boğar bir iki güne.. ama sakın şüphelenme
https://giphy.com/ZurSlzEKyO2S8t5QMIEvliyseniz eşiniz sizi aldatsa çok çok haklı biliyor musun? Çekilecek kadın değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?