• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabama saygısızlığı, akrabamın laf sokmaları.

üstelik bu akrabam temiz kalpli de aslında çünkü bana eşin seni aldatabilir ilerde çok yüz verme demişti durup dururken, daha ben yeni evliyken. Bunu tamamen kalbiyle söyledi

Aldattı mı eşiniz sizi peki?

İnşallah sen ciddi anlamda aldatılırsın😀
Bak sana bişey diyim mi? Kocam seninki gibi böyle kör abaza olup sağa sola salça olacağına, feyste fake profillere yabancı kadınlara hello baby yazan loser bi tip olacağına onuruyla aldatsın.

Bak sana bişey diyim mi? Kocam seninki gibi böyle kör abaza olup sağa sola salça olacağına, feyste fake profillere yabancı kadınlara hello baby yazan loser bi tip olacağına onuruyla aldatsın.
Ayyy amannn 😀 yani o şekilde affedeceksin öyle ki anlamalıyım ? Bunu eşine de söyle. Çok sevinir bence seni çiçeklere falan boğar bir iki güne.. ama sakın şüphelenme 🤓

Ayyy amannn 😀 yani o şekilde affedeceksin öyle ki anlamalıyım ? Bunu eşine de söyle. Çok sevinir bence seni çiçeklere falan boğar bir iki güne.. ama sakın şüphelenme 🤓
Yooo dedim zaten. Merak etme ben affetmem. Sadece daha az canına okurum. Çünkü daha az benle dalga geçmiş olur. Daha az bana saygısızlık etmiş olur. En azından ben yanımda nasıl bir kalitesiz taşımışım bunca zaman diye intihara sürüklenmem.

Back