Eşimin akrabama saygısızlığı, akrabamın laf sokmaları.

kötülesin o kötüleyince kötü mü olacak bizi olmaz akrabanızda niye inatlaşıyor yani oda bi garip

Eşiniz tuhaf davranmış bence. Yani madem yılların esnafı her tür insanın geleceğini biliyor olması lazım. Her gelenle inatlaşamaz ki, esnaf biraz nabza göre şerbet verir ki eşiniz işine gelince tatlı dilli olan biri diye okuyorum burada. Size ve ailenize gram sevgisi ve saygısı olmadığından böyle yapıyor.

Eşiniz değil akrabanız saygısızlık yapmış,1.si eşinizin işini küçümsemiş be var bunda bende yaparım diyerek,2.si bundan sana koca olmaz demiş,farkında mısınız akrabanız baya küçük düşürmüş eşinizi ve siz de eşinize kızmışsınız,bence eşinizin arkasında durmanız gerekirdi,ben olsam kimseye ezdirmem eşimi kusura bakmayın da eşim yapamazsın derse evet yapamazsın derdim,hadi iyi günler diye yollardım,ne demek kendi halinde herkes patavatsızca insanları alttan almak zorunda değil herkes haddini bilecek

Eşiniz haklı, mesela evde yapınca zeytinli poğaçanın içine zeytin koyuyoruz, asla pastane poğaçası gibi olmuyor. Zeytinli poğaçaya zeytin koymadan yapmak ve zeytinli olduğuna ikna etmek için bence de yılların tecrübesi gerekiyor, herkes yapamaz. Daha dışarıdan zeytinli poğaça alıp da içinde en azından tam zeytine denk gelecek kadar dilimini gördüğüm olmadı.

Çok kırıcısınız

Akrabanız hiç de kendi halinde falan değil. Bildiğin fitne sokup gitmiş. Ben olsam bir daha ne evime ne dükkanıma sokarım o kadını.

Sende kendince fotolar falan koyup içerik mi yaratıyorsun bu sayfada? tamam en muhteşem yorum yapan sensin fotoda koymussun üstüne oooo yılların bdv üyesi.

Kiraz insanların konusunu sabote etme kendi konuna dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…