Eşimin akrabama saygısızlığı, akrabamın laf sokmaları.

üstelik bu akrabam temiz kalpli de aslında çünkü bana eşin seni aldatabilir ilerde çok yüz verme demişti durup dururken, daha ben yeni evliyken. Bunu tamamen kalbiyle söyledi

Aldattı mı eşiniz sizi peki?
Dükkanın olduğu sokaktaki tüm dişilere yürüyen biri kocası. En son, alış veriş yapan müşteri kadını kredi kart bilgilerinden sosyal medyada aramıştı. Bir kadına kurabiye yapıp tattırmıştı, aynı muhitte çalışan bir başka kadın bu adama aşkım falan diyordu. Pek aldattı sayılmıyor kirazmevsimine göre.

Abooooooo
Daha ne yapacak? Pastanecinin kredi kartı bilgilerimden beni sosyal medyada bulmuş olma ihtimalini bir düşündüm de...
Aldatmaktan da ötesini içeriyor. Adam stalkçu yaaa ve bu çok korkutucu bir şey.

Kendi halinde lafını biraz aklından zoru var , kırık manasindami kullandi acaba?

Abooooooo
Daha ne yapacak? Pastanecinin kredi kartı bilgilerimden beni sosyal medyada bulmuş olma ihtimalini bir düşündüm de...
Aldatmaktan da ötesini içeriyor. Adam stalkçu yaaa ve bu çok korkutucu bir şey.
Kör abaza resmen yahu. Eline geçmiyor, eline geçirse neler edecek düşün.

Kör abaza resmen yahu. Eline geçmiyor, eline geçirse neler edecek düşün.
Bir de tehlikeli bir şey Katip.
Dün mesela ben de pastaneden kurabiye aldım, sevdiceğime götürdüm. Pastaneci kredi kartımdan beni bulsa söylerim sevgilime. Sevgilim de gider kurabiyeleri tek tek yedirir. Medeni adamdır, şikayet vs. eder şaka bir yana. Ama cidden bunun için adam dövecek adam çok.

Ne diye inatlaşıyor eşiniz anlamadım.
Bende yaparım diyorsa evet doğrudur yaparsınız tabi dese ölür müydü?
Kadın patavatsız ve saçmalamış ama eşiniz de çocuk gibi münakaşaya girmiş yaparım,yapamazsın diye,sanirsın poğaca börek yapmıyor da,atomu parçalıyor. Her kadın bunları mutfağında illaki yapıyor zaten. Niye yapılamasın?

kendi halinde biri ne demek herkes agzina geleni soyleyecek iyi kalpliyim kendi halimdeyim diye siyrilacak mi isin icinden nasil mantik bu

Isin icinden cikamadigin bir bu mu kaldi mevsimler gecti su kocandan gecemedin kirazmevsimi

Zorunluyu iki senede zor duzelttik birde bu basimiza cikti. Bu zorunluya on tekme atmis. İki senede bunla ugrasiriz artik

Nasıl akraba bu patavatsız görüşmeyin.

O noktaya geldik biz zaten, gidince arkasından kavga ettik eşimle. Neden böyle inatçı davrandın akrabam olduğunu biliyorsun he deyip geçebilirsin diye hesap sordum otomatikman.

Ayy Kiraz yurtdisi tatilindeyim sabah senin konuna yazip evden ciktim simdi geldim, o arada ucmussun ama yine de yazayim.

Evlilikte akrabalarin ciftleri 'bosanma noktasina' getirecek kavgalar ettirmesinin nesi normal? Esinle arandaki bag o kadar zayif ki, densiz akrabalarin bile ondan daha onemli. Arasi iyi, iletisimi kuvvetli bir cift olsaydiniz zaten kadin densizlik etti aman ne diyor diye gulerdiniz beraber.

Evliligin her bir noktasinda o kadar yoksun ki, esin seni o kadar hice sayiyor ki sen de kendi akrabalarin uzerinden kavgalar cikartarak evliliginde var olmaya calisiyorsun. Halbuki bu seni guclu bir kadin yapmiyor. Esinin gozunde bagirir cagirir yine benim yanimda dedigimi yapar, beni birakamaz cesareti yok hanene +1 ekleme yapiyor

bence akrabanız tamamen haksız, ne munasebet benim is yerime gelen musteriye böyle bjr laf edecek benimle laf dalaşı yapacak.
akrabaniz diye eşiniz bu zorbaligi çekmek zorunda değil

Birincisi kocani hiç sevmiyorum, karısının emeğini sömüren, gözü dışarıda, beş kuruş etmez bir adam.
İkincisi
sen neden uzatıyorsun inatlaşıyorsun kadınla? Sonuçta akrabam benim diyorum. He de geç amma uzattın dedim.
Eşin tüm akrabalarinin önünde gelmeli bence insanın. Neden eşin sussun boş boş konuşan kadına? Senin susturman gereken eşin değil boş konuşan akraba olması gerekirdi - ama kocan da insan değil. O yüzden boşver, gitsin kötülesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…