Eşimin akrabama saygısızlığı, akrabamın laf sokmaları.

Hala da burnundan kıl aldırmıyor neymiş zaten kocasıyla kavga etmişmiş hesap sormuşmuş. Adamın saçı havalanmadı be umrundaydı senin sorduğun hesap ahahah.
Amaaan be katibim yine söyler bir yalan ayrıldım diye çok mu zor shsbsvsvs

Siz kendi akrabanızın terbiyesizliklerini patavatsız ama kalbi temiz adı altında hoş görebilirsiniz. Eşiniz görmez. Gayet haklı da. Madem akrabanızın huyunu biliyorsunuz eşinizin olduğu bir ortamda çay muhabbetine girmeyecektiniz.

Peki güçsüz kadın yaftası vurmaya çalıştığı üyenin profili? Bu daha trajıkomik.
Ahh o zaten çok feci bir komediydi.
Kendi söylediği ayrıldım yalanına öyle inanmış ki Kara Murat kesilmiş birden ama şimdi yalanına kılıf uyduramaz ve kk'ya kocasını anlatamaz içinde kalır diye itiraf etti.
Yoksa kim gelip anlatacakti poğaça yürekli kocasini bize hdhahshs

Aaaa ama kocası artikin yogurdugu poğaçalar kadar ponçik hale gelmiş canimsu.
Doku testini yapmış kesin bilgi yayalim
Yani adam olabildiğince kötü davranıyor Kiraz'a.
Kiraz daha kocamın kan davalıları, yok akrabam kötüleyecek bilmem ne derdinde.
Kız sana ne sana neeeeee? Millet iyi herifin ardına bu kadar düşmüyor. Sen hayırdır?

Kız böyle yamuk yumuk herifler normal adamdan daha kıymetli. Akraba genç bir kadın olsa kesin kocamda gözü var diye kurum kurum kurulacaktı.

Konu sadece senin eşin oldugu icin boyle yaziyorum, akraban cok iyi yapmış, cok da iyi olmus, keske biraz daha delirtseydi. Seni de surukleyip kurtarsaydi su hayattan.

Ha bu arada siz bu dukkani satmamis miydiniz? Hani satmazsaniz basiniz derde girerdi? Oyle birseyler hatirliyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…