- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
O noktaya geldik biz zaten, gidince arkasından kavga ettik eşimle. Neden böyle inatçı davrandın akrabam olduğunu biliyorsun he deyip geçebilirsin diye hesap sordum otomatikman.Aaaa ne munasebet senin akrabani neredeyse dukkandan kovacakmis, sen nasil o anda kocani dukkandan kovup hemen bosanma davasi acmadin Kiraz. Sonucta guclu (!) kadinlar boyle yapardi dimi
(Not: Benim eski konuma yaptigi alakasiz yorumlar yuzunden IRONI mesajidir).
Eşimi kötülemesin derdine düşmüş baksana. Kıymete binmiş kocişi. Eeee bir koca kolay bulunmuyor.Tam unutacak yel esiyor getiriyor bu sefer önüne işte.
Seviyo işte bunu dese kafi, ne gerek var babam hasta falan fıstık bahane üretmeye. Seviyom dese anlarız.Her seferinde bizden tepki alıyorsun çünkü yazılanları görmüyorsun
Eşim eşim eşim
Kocam kocam kocam kocam
Her iki güne kocanı anlatıyorsun sonuç o adamla yaşıyorsun aynı yatağa giriyorsun
Ya kabullen artık eşini başının üstünde taşıyıp bu şikayet nedir
Yada bir ara ver gelip buraya yazma yahu
ne yazsak kocam kocam kocaaaaaaaaammmm
Kesinlikle canım valla bende öyle düşünüyorum aslında ve şaşkınım. Geçenlerde aynı ortamda yine akrabayla beraberdik ve bana dedi ki perşembe günü sana geleceğim oturmaya bende şakayla karışık gel tabi dedim. Bugün bir baktım normal müşteri gibi geldi, hemde haberi olmadan bizim yerimiz olduğundan. Allah getirtmiş sanki onu buraya..Evet temiz kalp.Eski konulara bak, akraba kadın konu sahibinin kocasını kitap gibi okumuş.
O noktaya geldik biz zaten, gidince arkasından kavga ettik eşimle. Neden böyle inatçı davrandın akrabam olduğunu biliyorsun he deyip geçebilirsin diye hesap sordum otomatikman.
Bide yorumlarını okuyorum kesinlikle haklisiniz doğru diyorsunuz öyle yapsam daha iyiSeviyo işte bunu dese kafi, ne gerek var babam hasta falan fıstık bahane üretmeye. Seviyom dese anlarız.
Ben yalan bi şey söylemiyorum çünkü. Çoğunlukla haklı yorumlar yaptığınızı da biliyorum. Ama kafam çok karışık, haddinden fazla karışık.Bide yorumlarını okuyorum kesinlikle haklisiniz doğru diyorsunuz öyle yapsam daha iyi
Diyor
Iki gün sonra kocasının karşı dükkanda çalışan kadın aşkım diyor
Kadınla aldatıyor deyip konu acıyor sevgide bir yere kadar
Ne tuhaf hayatlar var iki gün önceki konusuna kocam dayanamaz kendinizi toplayamaz boşanırsam ya diğer koca kötü çıkarsa çocuk istiyorum ama kocamdan değil dedi
Gelde bu karmaşayı çöz
Sanirim turkce konusabiliyosunuz ama kelimelerin anlamlari konusunda bi sorununuz var. O kadina kendi halinde denmez. Durduk yere kocan seni aldatir diyene temiz kalpli denmez. Kadin bildiginiz kötü. Ustelik sizi de sevmiyo. Sevse esiyle arasinda sorun cikar diye dusunup tutar cenesini. Ayrica istedigini soyleyen istemedigini isitir. Esinizi cok takdir ettim cok yerinde davranmis. Kadin akraba diye utanmasa agziniza tukurecek.Merhaba kızlar bildiğiniz üzere eşimle kendi iş yerimiz var gıda üzerine, ve birlikte çalışıyoruz. Az önce dükkana tesadüfen bir akrabam geldi, kadında kendi halinde ve çok patavatsız bir kadın normalde, ama çoğu zamanda doğruyu söyler patavatsızca da olsa. Neyse, o da bizim yerimiz olduğunu bilmiyordu burasının, tesadüfen geldi yani bi şeyler almaya. Sonra oturdu çay ikram ettim. Muhabbet sohbet flan. Eşimle tanıştırdım. Akrabam dedi ki eşime “sen mi yapıyorsun bütün bu tezgahtaki malları?” Eşim de evet abla ben yapıyorum dedi.
Akrabamda aman ne olcak bende yaparım bana da göster aynısını yaparım dedi. Eşim de dediki, abla evde yaptığın gibi bi şey değil bu dedi bayağı tecrübe edip öğrenmen lazım dedi. Ben çocukluktan beri yapıyorum bu işi dedi. Akrabamda olsun ne olacak bir iki derken sonrasında güzel yaparım dedi. Eşim de yine abla olmaz yapamazsın falan filan bu böyle bayağı bi uzadı gitti artık çirkinleşmeye başladı. Resmen karşılıklı atıştılar. Ama eşim de, kadının yani akrabamın kendi halinde olduğunu bilmiyordu normal bir akrabam sandı onu. Ama yine de akrabam olduğunu söyledim, biliyordu yani.
Tam inatlaşmaya devam ederken müşteri geldi içeri, burdan bi şey yenmez belki güzel değildir dedi. Allahtan gelen müşteri arkadaşımızdı. Çok ayıp etti burada akrabam.
İyice inatlaşmalar çoğaldıktan sonra akrabam hemen patavatsızca lafını yapıştırdı; bundan sana koca falan olmaz kızım hiç beğenmedim damadı çok inatçı dedi. Eşim de sinir olunca karşılık verdi bende seni beğenmedim zaten dedi. Sonra gülerek gitti akrabam dükkandan, nasıl sinir ettim onu diyor bi de bana :) üstelik bu akrabam temiz kalpli de aslında çünkü bana eşin seni aldatabilir ilerde çok yüz verme demişti durup dururken, daha ben yeni evliyken. Bunu tamamen kalbiyle söyledi çünkü eşimi falan asla tanımıyordu.
Neyse Yani bu konuda eşime de kızdım diyorum sen neden uzatıyorsun inatlaşıyorsun kadınla? Sonuçta akrabam benim diyorum. He de geç amma uzattın dedim. Ama eşim de onun kendi halinde olduğunu bilmediğini ve laflarına çok kırıldığını söyledi. Şimdi kadın bütün sülaleye anlatacak kötüleyecek eşimi. Sizce kim haklı? Ben işin içinden çıkamadım.
Kafanız bayağı karışık herhalde sabah sabah uyanamadınız mı nedirAma eşim de, kadının yani akrabamın kendi halinde olduğunu bilmiyordu normal bir akrabam sandı onu. Ama yine de akrabam olduğunu söyledim, biliyordu yani.
Kendi halinde olmak ne demek?Ama eşim de onun kendi halinde olduğunu bilmediğini ve laflarına çok kırıldığını söyledi.
Kiraz'ın kocasına az bile yapmış bence.Özür dilerim ama akrabam dediğiniz kişi tam bir dangalak. Eşiniz haklı. Böyle bir akraba için kocamın kılını dahi üzmem. Akraba seviciliği oluyor sizinki biraz.
Bunu okuyunca sizin konunuzdaki efelenmesi geldi aklıma hemenAaaa ne munasebet senin akrabani neredeyse dukkandan kovacakmis, sen nasil o anda kocani dukkandan kovup hemen bosanma davasi acmadin Kiraz. Sonucta guclu (!) kadinlar boyle yapardi dimi
Sana yalan diyorsun demedik zatenBen yalan bi şey söylemiyorum çünkü. Çoğunlukla haklı yorumlar yaptığınızı da biliyorum. Ama kafam çok karışık, haddinden fazla karışık.
Di mi ? Hem yalanci hem de kendi yiyemedigi naneyi birisi yapmadi diye güçsüz kadın yaftasi vardı.Bunu okuyunca sizin konunuzdaki efelenmesi geldi aklıma hemen
Kendi halinde akraba ile normal akraba farkı nedir? Normal akrabalar kendi halinde değil mi?
Benim de aklıma takıldı bu. Üstelik ısrarla söyleyip durmuş. Konu sahibi lütfen aydınlat bizi.Kendi halinde olmak ne demek?
Yalan söyledi boşandım diye :)Sen en son bırakmamış mıydın bu adamı kız ne ara geri döndün de başladı olaylar? Adını okumadan yazdıklarını okudum bi işkillendim zaten, linç yemekten zevk alıyorsun demek. Allah akıl fikir versin sana
Sen sus aciz kadın ahsjshsjshAaaa ne munasebet senin akrabani neredeyse dukkandan kovacakmis, sen nasil o anda kocani dukkandan kovup hemen bosanma davasi acmadin Kiraz. Sonucta guclu (!) kadinlar boyle yapardi dimi
Hala da burnundan kıl aldırmıyor neymiş zaten kocasıyla kavga etmişmiş hesap sormuşmuş. Adamın saçı havalanmadı be umrundaydı senin sorduğun hesap ahahah.Di mi ? Hem yalanci hem de kendi yiyemedigi naneyi birisi yapmadi diye güçsüz kadın yaftasi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?