Eşimin akrabama saygısızlığı, akrabamın laf sokmaları.

O noktaya geldik biz zaten, gidince arkasından kavga ettik eşimle. Neden böyle inatçı davrandın akrabam olduğunu biliyorsun he deyip geçebilirsin diye hesap sordum otomatikman.

Seviyo işte bunu dese kafi, ne gerek var babam hasta falan fıstık bahane üretmeye. Seviyom dese anlarız.

Evet temiz kalp. Eski konulara bak, akraba kadın konu sahibinin kocasını kitap gibi okumuş.
Kesinlikle canım valla bende öyle düşünüyorum aslında ve şaşkınım. Geçenlerde aynı ortamda yine akrabayla beraberdik ve bana dedi ki perşembe günü sana geleceğim oturmaya bende şakayla karışık gel tabi dedim. Bugün bir baktım normal müşteri gibi geldi, hemde haberi olmadan bizim yerimiz olduğundan. Allah getirtmiş sanki onu buraya..

O noktaya geldik biz zaten, gidince arkasından kavga ettik eşimle. Neden böyle inatçı davrandın akrabam olduğunu biliyorsun he deyip geçebilirsin diye hesap sordum otomatikman.

İlk defa kavga ettiniz dimi?
Çok üzüldüm nasıl toparlayacaksınız şimdi?
Çok büyük sorun sizin aranızda. Halbuki ses bile yükselmez sizin evde

Seviyo işte bunu dese kafi, ne gerek var babam hasta falan fıstık bahane üretmeye. Seviyom dese anlarız.
Bide yorumlarını okuyorum kesinlikle haklisiniz doğru diyorsunuz öyle yapsam daha iyi
Diyor

Iki gün sonra kocasının karşı dükkanda çalışan kadın aşkım diyor

Kadınla aldatıyor deyip konu acıyor sevgide bir yere kadar
Ne tuhaf hayatlar var iki gün önceki konusuna kocam dayanamaz kendinizi toplayamaz boşanırsam ya diğer koca kötü çıkarsa çocuk istiyorum ama kocamdan değil dedi

Gelde bu karmaşayı çöz

Ben yalan bi şey söylemiyorum çünkü. Çoğunlukla haklı yorumlar yaptığınızı da biliyorum. Ama kafam çok karışık, haddinden fazla karışık.

Sanirim turkce konusabiliyosunuz ama kelimelerin anlamlari konusunda bi sorununuz var. O kadina kendi halinde denmez. Durduk yere kocan seni aldatir diyene temiz kalpli denmez. Kadin bildiginiz kötü. Ustelik sizi de sevmiyo. Sevse esiyle arasinda sorun cikar diye dusunup tutar cenesini. Ayrica istedigini soyleyen istemedigini isitir. Esinizi cok takdir ettim cok yerinde davranmis. Kadin akraba diye utanmasa agziniza tukurecek.

Ama eşim de, kadının yani akrabamın kendi halinde olduğunu bilmiyordu normal bir akrabam sandı onu. Ama yine de akrabam olduğunu söyledim, biliyordu yani.
Kafanız bayağı karışık herhalde sabah sabah uyanamadınız mı nedir
Ama eşim de onun kendi halinde olduğunu bilmediğini ve laflarına çok kırıldığını söyledi.
Kendi halinde olmak ne demek?

Özür dilerim ama akrabam dediğiniz kişi tam bir dangalak. Eşiniz haklı. Böyle bir akraba için kocamın kılını dahi üzmem. Akraba seviciliği oluyor sizinki biraz.

Bunu okuyunca sizin konunuzdaki efelenmesi geldi aklıma hemen

Sen en son bırakmamış mıydın bu adamı kız ne ara geri döndün de başladı olaylar? Adını okumadan yazdıklarını okudum bi işkillendim zaten, linç yemekten zevk alıyorsun demek. Allah akıl fikir versin sana

Ben yalan bi şey söylemiyorum çünkü. Çoğunlukla haklı yorumlar yaptığınızı da biliyorum. Ama kafam çok karışık, haddinden fazla karışık.
Sana yalan diyorsun demedik zaten

Ha burası sanal yalan mi doğrumu onuda bilmiyoruz yazdığına cevap veriyoruz

Hay o karışık kafana kiraz

Nesi karışık kafanın Allah aşkına senin kocan saygısız edepsiz karısının yanında başka kadınlarla aldatan biri hemde gözünün içine bakarak

Yalancı pislik biri aldatan bir kocan var bir dünya mesajını bir dünya davranışlarını yakalayan sensin bunun adı kafam karışık değil

Bağımlı gibi kocan olmazsa nefes alamaz yaşıyamaz hale getirmişim o kocan değil senin ömrünü tüketen biri

Kiraz kocanı yatakta kadınla görsen kocanın üstünü örtecen üstün açık kalmış üşümesin bir yerlerin aşkım gocaaaaammmmmm diyeçek birisin

Sen sus aciz kadın ahsjshsjsh

Di mi ? Hem yalanci hem de kendi yiyemedigi naneyi birisi yapmadi diye güçsüz kadın yaftasi vardı.
Hala da burnundan kıl aldırmıyor neymiş zaten kocasıyla kavga etmişmiş hesap sormuşmuş. Adamın saçı havalanmadı be umrundaydı senin sorduğun hesap ahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…