Eşimin Akrabalarının Can Sıkıcı Halleri

Zaten öyle yapıyorum. Ağlamış, üzülmüş umurumda olmuyor. Çünkü 1 ksz söyle 2 kez söyle bana da fenalık geldi.

Yok ya kaç kez söyledik. En son çocuk 2 gün kustu onlar yüzünden de arayıp sormaya çekindiler laf işitecekler diye. Sonra yine aynı tempo. İstediğin kadar laf söyle. Utanma yok
Aman Allahim , çocuk 2 gün kustu ve siz eşinizle onlara cehennemi yaşamatmadınız öyle mi , evladımı son görüşleri olurdu, eşinizde de sizde de problemler var , çocuğunuza sahip çıkın...

Valla yazık… bu cahillik başka bir şey değil…

Bişey dememesi zaten sıkıntı eşin annesiyle arasına hiç mesafe koymuyor kapı duvar olmayı hiç denememiş. Bak tamam kimse annesi babasına saygısızlık etmez kimse de KP, KV ye terbiyesizlik etmek istemez ama saygı karşılıklı bi şey.. elinizi ayağınızı bi çekin bak açık söyleyim ben olsam oradan taşınırdım biraz daha uzağa sürekli gelip gidemiceği bir yere. Bazen zor oluyor biliyorum taşınma olayları kira olayları ama huzur mutluluk nerdeyse oraya gidin. Abartıyor yani okudukça kurgudur inşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…