Eşimin Akrabalarının Can Sıkıcı Halleri

Ailesini siz ayni apartmana tasininca tanidiysa demek. Kesin ailesini daha once hic tanimiyordu ve sizi o eve goturdu cok mantikli. Siz esinize uzulmeye devam edin. Kolayliklar dilerim.
Evet ailesini yeni tanımış ya evlatlıkmış esra erol a falan çıktı. Sonra evlendik biz

Anlayacağını zannetmiyorum. Bir çocuk daha doğur düzelir belki
Ayrıca kocana ve ailesine lafını geçiremiyorken burda klavye başında carlaman çok komik.
Yok carlamadım. Carlamışım gibi mi geldi. Ne kadar narinsin sen öyle. ikinci çocuğu yaparsam duvarına yazarım ağlama duvarı gibi olur. Ben demiştim dersin haha

Yok carlamadım. Carlamışım gibi mi geldi. Ne kadar narinsin sen öyle. ikinci çocuğu yaparsam duvarına yazarım ağlama duvarı gibi olur. Ben demiştim dersin haha

Kız banane. Şükürler olsun eşim bir dediğimi iki etmez, ailesine karşıda ezdirmez. Gerçek bi adamın yapması gerektiği gibi
Sen hala kendini avut. Mutluluklar.

Eşin seni koruyup kollayan,ezdirmeyen biri olsa idi değil evine anahtarla girmek gık bile diyemezlerdi. Eşinin üzüldüğü şey başka muhtemelen sen anlamamışsın. Ne kadar sorun çıkaran bir karım var diye üzülüyordur. Ailesine böyle diyordur. Senin yanında da ailesine cırlıyor gibi görünüyordur. Bence ailesinden önce eşin sıkıntı. Mesela ben ,kocama en basit mevzuda annen ile sen konuş beni aradan çek deyince ben hallederim her türlü der ve halleder. Yani konu kocan kocan ve yine kocan...

Yok ya ses çıkarıyor. Gözümle görmesem inanmazdım. Kaç kez söyledi, bağırdı, olay çıkardı. Benim ailem neden böyle ya diye sorup duruyor sürekli.
Ses çıkardığı ile kalıyor o zaman. Bir ağırlığı yok yani. Lafının kıymeti yok. Ya da kendine doğrudan bir şey yapılmadığı için rahatta, çok kasmıyor.

Zaten evliliğmi çok zor devam ettiriyorum bi de böyle düşünmek beni korkutuyor. Ondan öyle değilmiş gibi davranmak işime geliyor doğrusu. Evliliğimi devam ettirmek istemiyorum ama ettirmek için bahane arıyorum. Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…