Ben de anlamadım. Sadece yaşadığım şeyi anlatıp bi tik daha rahat hissetmemdi amaç. Ama bazı arkadaşlar biri bisey yazsinda karşıt cevaplar verelim diye pusuda bekliyor galiba. Yani siz beni tanımıyorsunuz ben sizi. Beni pohpohlasaniz nolucak yerin dibine sokmaya çalışsanız nolucak. Benim elimde kalan ne olucak. AnlayamıyorumSizin neden üzerinize gelindiğini pek anlayamadım. Geçmiş konularınızi da okumadım ama her ne yaşanırsa yaşansın ameliyat olan gelinlerini aramamalari başlı başına görüşmemeniz için geçerli bir sebep
Bayramda kestim. Eşimi bu gibi durumlarda asla doldurmam aksine şeyler söylerim hatta. Ne olursa olsun onlar annen baban derim. Benim yüzümden hicbisey yapmak zorunda değsin derim. Git konuş görüş derim. Yemeğe falan git ben evde oturur beklerim seni derim.Ne zaman kestiniz ilişkinizi? Ömür boyu bu şekilde mi davranmayı düşünüyorsunuz? Nasıl olsa zamanla kocanız da ailesini sizin pencerenizden görüp iyice ilişkisini keser diye mi umuyorsunuz? Bu gibi durumların ömür boyu sürmemesi gerektiğine ve hatta sürmeyeceğine inanırım. O yüzden bu tarz sözde mesafe koymayı iyi niyetli bulmam. Sizin nasıl aileniz varsa, kardeşleriniz varsa eşinizin ailesini de göz ardı edemezsiniz. Belli ki daha çeyiz dizme dediğiniz olayda kasti olarak ep öpmeyerek kendinizi çekip onları uzaklaştırmayı hedeflemişsiniz. Onlar da karşılık vermiş doğal olarak ve bu durum işinize gelmiş.
Iyi yapmissin boswer hiç yüz verme kadir kiymet bilmeyene eyvallahim yokDert olarak okumayın ama bunu yazmasam da rahatlayamazdim.
Eşimin ailesiyle aram iyi değildi zaten özellikle görümce ve annesiyle. Nedenlerinden bir tanesi çeyiz dizilirken eve geldiğimde ellerini öpüp hoş geldiniz dememişim.
Neyse..
Bayramdan iki hafta önce önemli bi ameliyat geçirdim. Başımdan bi tümör alındı.
Eşimin ailesi geçmiş olsun için yanıma gelmeyi bırakın aramadilar bile hatta mersine gittik diye yalan söylediler. Sadece kb arayıp 'geçmiş olsun biz de işte birden mersine geldik öyle' tarzında bi konuşma yaptı. Tabi görümcem de aramadı, kendisi evli ve biz aynı sokakta oturuyoruz.
Neyse yalan ortaya çıktı tabi zaten ben başından inanmamıştım. Eşime onun bi suçu olmadığını ama ailesiyle bir daha gorusmeyecegimi söyledim. Hak verdi tabi o da.
Bayram günü geldi şimdi. Esimin halası da ailesinin üst katında oturuyor. Dış kapıdan içeri girdik ben doğru halasına çıktım eşim de ailesinin yanına gitti bunu da annesi gördü. Sonra eşimle annesi biraz tartıştı bu yüzden seslerini duydum.
Hiç pişman değilim valla öncesinde de numaramı silmislerdi durduk yere bisey dememiştim.
Eşimle de çok konuştum benim yüzümden ailesiyle arası kötü olduğu için ama hiçbir zaman dolduruşa getirmedim. Aksine benim yüzümden ailesiyle arasına mesafe koymamasi gerektiğini de hep söylerim. Sonuçta ana baba yani.
Ama bazı insanlar fitne fesattan beslenir ya bunlar o türden.
Çünkü o benim açımdan gidilmeyi hak ediyor.Eee annesine gitmeyecekseniz niye aynı apartmanda oturan halaya gidip kavga çıkmasına neden oluyorsunuz ki? Ayrıca anlattıklarınız biraz yavan geldi bana. Yani neden bu olamaz.
SagolunGeçmiş olsun demeye geldim.
Ayrıca üslubunza dikkat etseniz iyi olur. Herhalde kendi karnınızı doyuramıyorsunuz ne demek. Olayı anlayın boş yorumlar yapmayın.Gayet gelin yemeği diye tutturmuştunuz. Gelin yemeği neyse madem bu kadar eski adetlere takılıp yemek sakınan bir insansanız o elide öpecektiniz. Öyle işine gelen adeti almayacaksınız hoş gelin yemeği ne onuda çözemedim herhalde kendi karnınızı doyuramıyorsunuz görümse size ve ailenize gelin yemeğinizi yapacaktı
Ne kadar kötü bir kalp bu. Ben de beyin tümörü ameliyatı oldum konu sahibi bana danıştı özelden bilgi aldı destek oldum . Ameliyatı benimkinden basitti ama sonuçta bir tümör aldırdı beyninden . Et beniymiş haÇeyiz,düğün,altın vb. gibi adet, gelenek biliyorsanız şipir şipir el öpmeyi de bileceksiniz. Anlatımınıza göre tümör dediğiniz şey de "et beni" falan olmalı. 2 hafta öncesinden tümör ameliyatı geçirip bayramda olay çıkartmak mümkün olmaz yoksa.
Burada her konu açan anlattıklarına olduğu gibi inanıp kendisini pohpohlayacağımızı sanıyor herhalde.
Size yönlendireyim akıl verin istersenizEşiniz de size uyuyor ya ne diyeyim.
Herkesin aklıyla iş yapan insanlara akıl vermeyi ya da onlarla konuşmayı sevmem...Size yönlendireyim akıl verin isterseniz
Ne kutsal eliniz varmış öpülünce yücelip arşa falan mı değiyorsunuz acabaÇeyiz,düğün,altın vb. gibi adet, gelenek biliyorsanız şipir şipir el öpmeyi de bileceksiniz. Anlatımınıza göre tümör dediğiniz şey de "et beni" falan olmalı. 2 hafta öncesinden tümör ameliyatı geçirip bayramda olay çıkartmak mümkün olmaz yoksa.
Burada her konu açan anlattıklarına olduğu gibi inanıp kendisini pohpohlayacağımızı sanıyor herhalde.
MaşallahHerkesin aklıyla iş yapan insanlara akıl vermeyi ya da onlarla konuşmayı sevmem...
Çeyiz,düğün,altın vb. gibi adet, gelenek biliyorsanız şipir şipir el öpmeyi de bileceksiniz. Anlatımınıza göre tümör dediğiniz şey de "et beni" falan olmalı. 2 hafta öncesinden tümör ameliyatı geçirip bayramda olay çıkartmak mümkün olmaz yoksa.
Tümörü vardı yazdı bana çok önce özelden. Üzgündü korkuyordu. Hatta ameliyat olduğunu iyi olduğunu da yazdı sonra sevindimEt beni aldırmayı tümör diye yazmaz heralde
Bu tür sağlık konularında bu şekilde konuşmaktan imtina ederim ben
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, nişan attığım kişinin annesi ablası aynı böyleydi bigün baya zaman oluyor serum takılmıştım resmini durumda paylaşmıştım görüp geçmiş olsun bile dememişlerdi o gün anlamalıydım herşeyide iş işten geçiyor. En azından sizin iyi eşiniz yanınızda sınır çizgi koymayı biliyor. Bu sonuçta sağlık çok ayıp etmişlerDert olarak okumayın ama bunu yazmasam da rahatlayamazdim.
Eşimin ailesiyle aram iyi değildi zaten özellikle görümce ve annesiyle. Nedenlerinden bir tanesi çeyiz dizilirken eve geldiğimde ellerini öpüp hoş geldiniz dememişim.
Neyse..
Bayramdan iki hafta önce önemli bi ameliyat geçirdim. Başımdan bi tümör alındı.
Eşimin ailesi geçmiş olsun için yanıma gelmeyi bırakın aramadilar bile hatta mersine gittik diye yalan söylediler. Sadece kb arayıp 'geçmiş olsun biz de işte birden mersine geldik öyle' tarzında bi konuşma yaptı. Tabi görümcem de aramadı, kendisi evli ve biz aynı sokakta oturuyoruz.
Neyse yalan ortaya çıktı tabi zaten ben başından inanmamıştım. Eşime onun bi suçu olmadığını ama ailesiyle bir daha gorusmeyecegimi söyledim. Hak verdi tabi o da.
Bayram günü geldi şimdi. Esimin halası da ailesinin üst katında oturuyor. Dış kapıdan içeri girdik ben doğru halasına çıktım eşim de ailesinin yanına gitti bunu da annesi gördü. Sonra eşimle annesi biraz tartıştı bu yüzden seslerini duydum.
Hiç pişman değilim valla öncesinde de numaramı silmislerdi durduk yere bisey dememiştim.
Eşimle de çok konuştum benim yüzümden ailesiyle arası kötü olduğu için ama hiçbir zaman dolduruşa getirmedim. Aksine benim yüzümden ailesiyle arasına mesafe koymamasi gerektiğini de hep söylerim. Sonuçta ana baba yani.
Ama bazı insanlar fitne fesattan beslenir ya bunlar o türden.
Serum yediginizi fotosunu durumunda belirtiyorsunuz kiÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, nişan attığım kişinin annesi ablası aynı böyleydi bigün baya zaman oluyor serum takılmıştım resmini durumda paylaşmıştım görüp geçmiş olsun bile dememişlerdi o gün anlamalıydım herşeyide iş işten geçiyor. En azından sizin iyi eşiniz yanınızda sınır çizgi koymayı biliyor. Bu sonuçta sağlık çok ayıp etmişler
Tabi ki sadece bu değil. Sadece bana karşı da böyle değiller. Aslında daha biz nisanliyken ben eşimle tartismistim nişanı atmak istedim kv beni arayıp bi saat konuştu ben hayır dedim hep sonrasından eşim aradı o zaman yelkenleri suya indirmiştim. İşte o zamandan beri tavırlı bana. O kavga da görümcem le ikisinin eşimi bana karşı doldurmasindan çıkmıştı. O zaman başladı soğukluk aramizdaAmeliyatınızdan sonra geçmiş olsun demeyen kv ve görümce ile tabiki görüşmeyeceksiniz. Öncesinde ne oldu da size bu kadar tavırlılar? Sadece el öpme meselesi değildir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?