Eşimin ailesiyle ilişkiyi bitirdim

Ben de anlamadım. Sadece yaşadığım şeyi anlatıp bi tik daha rahat hissetmemdi amaç. Ama bazı arkadaşlar biri bisey yazsinda karşıt cevaplar verelim diye pusuda bekliyor galiba. Yani siz beni tanımıyorsunuz ben sizi. Beni pohpohlasaniz nolucak yerin dibine sokmaya çalışsanız nolucak. Benim elimde kalan ne olucak. Anlayamıyorum

Bayramda kestim. Eşimi bu gibi durumlarda asla doldurmam aksine şeyler söylerim hatta. Ne olursa olsun onlar annen baban derim. Benim yüzümden hicbisey yapmak zorunda değsin derim. Git konuş görüş derim. Yemeğe falan git ben evde oturur beklerim seni derim.
Kasti olarak el opmemezlik yapmadım ayrıca yaşananlar bundan ibaret de değil.
Yarginiz için teşekkürler

Iyi yapmissin boswer hiç yüz verme kadir kiymet bilmeyene eyvallahim yok

Eee annesine gitmeyecekseniz niye aynı apartmanda oturan halaya gidip kavga çıkmasına neden oluyorsunuz ki? Ayrıca anlattıklarınız biraz yavan geldi bana. Yani neden bu olamaz.
Çünkü o benim açımdan gidilmeyi hak ediyor.
Pardon ama neresi yavan geldi acaba. Söyleyin de yaşadıklarımı size göre yavan olmayan bi yerden yaşayayim isterseniz. Çünkü böyle olamaz.

Ayrıca üslubunza dikkat etseniz iyi olur. Herhalde kendi karnınızı doyuramıyorsunuz ne demek. Olayı anlayın boş yorumlar yapmayın.

Ne kadar kötü bir kalp bu. Ben de beyin tümörü ameliyatı oldum konu sahibi bana danıştı özelden bilgi aldı destek oldum . Ameliyatı benimkinden basitti ama sonuçta bir tümör aldırdı beyninden . Et beniymiş haağır hastalanlar tedavi olanlar ameliyat olanlar manevi destek ihtiyacı hisseder o yüzden de yüzlerce konu açıldı buraya. Kimsenin acımasına ihtiyaçları yok merak etmeyin.

Ne kutsal eliniz varmış öpülünce yücelip arşa falan mı değiyorsunuz acaba
Kimse kimsenin malına mülküne muhtaç olmaz herkes kısmetini yer
Ona göre muamele yapıp muhatap olur
kalben temiz olmak hepimize lazım
Birinin elini öpmedik diye iğrenç lanetli sıfatlandırması yapamazsınız

Et beni aldırmayı tümör diye yazmaz heralde
Bu tür sağlık konularında bu şekilde konuşmaktan imtina ederim ben

Et beni aldırmayı tümör diye yazmaz heralde
Bu tür sağlık konularında bu şekilde konuşmaktan imtina ederim ben
Tümörü vardı yazdı bana çok önce özelden. Üzgündü korkuyordu. Hatta ameliyat olduğunu iyi olduğunu da yazdı sonra sevindim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, nişan attığım kişinin annesi ablası aynı böyleydi bigün baya zaman oluyor serum takılmıştım resmini durumda paylaşmıştım görüp geçmiş olsun bile dememişlerdi o gün anlamalıydım herşeyide iş işten geçiyor. En azından sizin iyi eşiniz yanınızda sınır çizgi koymayı biliyor. Bu sonuçta sağlık çok ayıp etmişler

Serum yediginizi fotosunu durumunda belirtiyorsunuz ki

Ameliyatınızdan sonra geçmiş olsun demeyen kv ve görümce ile tabiki görüşmeyeceksiniz. Öncesinde ne oldu da size bu kadar tavırlılar? Sadece el öpme meselesi değildir diye düşünüyorum.
Tabi ki sadece bu değil. Sadece bana karşı da böyle değiller. Aslında daha biz nisanliyken ben eşimle tartismistim nişanı atmak istedim kv beni arayıp bi saat konuştu ben hayır dedim hep sonrasından eşim aradı o zaman yelkenleri suya indirmiştim. İşte o zamandan beri tavırlı bana. O kavga da görümcem le ikisinin eşimi bana karşı doldurmasindan çıkmıştı. O zaman başladı soğukluk aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…