• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle ilişkiyi bitirdim

Ben de anlamadım. Sadece yaşadığım şeyi anlatıp bi tik daha rahat hissetmemdi amaç. Ama bazı arkadaşlar biri bisey yazsinda karşıt cevaplar verelim diye pusuda bekliyor galiba. Yani siz beni tanımıyorsunuz ben sizi. Beni pohpohlasaniz nolucak yerin dibine sokmaya çalışsanız nolucak. Benim elimde kalan ne olucak. Anlayamıyorum
Kendilerini cok onemli saniyor olabilirler. Degisik gercekten.
Ya da burayi cok ciddiye aldigini, yazdiklarinin hayatina etki edecegini saniyorlardir.

Ben şunu anlamadım bayramdan 2 hafta önce beynimden tümör alındı diyorsunuz 1 hafta falan sizi hastanede tutarlar zaten çıktıktan 1 hafta sonra bayramda bayram ziyaretine nasıl gittiniz? Sizin o halde bir ortama girmemeniz lazım.

Ayrıca kaynanayla görüşmezken sırf inat yapar gibi gidip direkt halaya çıkmak abes yangına körükle gidip bakın kaale almıyorum deyip kavga çıkmasını sağlamak..

Eşinizde aynı sokaktaki kardeşini arayıp geçmiş olsun de gel demiyor mu ya da annesine bir el öpme konusu uzamaz yani siz de az değilsiniz sanki

Aranızdaki tek sorun bu el öpmeme mevzusu değil gibi geldi bana. Zira sırf bu yüzden böyle bir duruma düşmüş olmanız çok saçma.. Bunun öncesi ya da anlatmadığınız başka şeyler var mı??

Eğer sırf mevzu buysa.. Çok ayıp etmişler.. Ve mesafe koymakta elbette haklısınız.. İnsanlık adına insan bi geçmiş olsun derdi.. Yazıkkk

Ben şunu anlamadım bayramdan 2 hafta önce beynimden tümör alındı diyorsunuz 1 hafta falan sizi hastanede tutarlar zaten çıktıktan 1 hafta sonra bayramda bayram ziyaretine nasıl gittiniz? Sizin o halde bir ortama girmemeniz lazım.

Ayrıca kaynanayla görüşmezken sırf inat yapar gibi gidip direkt halaya çıkmak abes yangına körükle gidip bakın kaale almıyorum deyip kavga çıkmasını sağlamak..

Eşinizde aynı sokaktaki kardeşini arayıp geçmiş olsun de gel demiyor mu ya da annesine bir el öpme konusu uzamaz yani siz de az değilsiniz sanki
Geçirdiği ameliyat tam olarak beyin tümörü ameliyatı değil
Burundan girilip sinüslerin gözlerin arkasından tümör alınması
Hipofiz bezinden alınıyor tümör beyinden değil
Birkaç gün içinde normal hayata dönülebiliyor
Basit değil ama beyinden tümör alınmadı kadar da ciddi değil

Kadının ölmesi mi lazım anlamadım neden böyle ilerledi konu? Kim olursa olsun sağlık kaza can konusunda gurur yapmam ararım geçmiş olsun derim yardım teklif ederim. Et beni aldırmakla kıyaslandı konu ya pes.

Kadının ölmesi mi lazım anlamadım neden böyle ilerledi konu? Kim olursa olsun sağlık kaza can konusunda gurur yapmam ararım geçmiş olsun derim yardım teklif ederim. Et beni aldırmakla kıyaslandı konu ya pes.
bende ki ağır bir tümördü tüm kafatasım açıldı alındı konu sahibinin de burnundan alındı ama sonuçta o da operasyon o da risk taşıyor.sağlıkla eğlenenlere aklım almıyor benim.şurda çocuğum ateşlendi diyen üyeye destek oluyoruz ayol

Estağfirullah olurmu öyle şey
Ben hastalığı operasyonu hafife almak amaçlı yazmadım
Annemden ve bir yakınımdan tecrübe ettiğim bir durumdu arkadaşa bilgi amaçlı yazdım sordu diye

Estağfirullah olurmu öyle şey
Ben hastalığı operasyonu hafife almak amaçlı yazmadım
Annemden ve bir yakınımdan tecrübe ettiğim bir durumdu arkadaşa bilgi amaçlı yazdım sordu diye
Size söylemedim yanlış anlaşılma olmuş afedersiniz. Sizin açıklamanızdan sonra önceki mesajlara böyle bir cevap yazma ihtiyacı oldu. Siz çok güzel açıklamışsınız.

Sipir Sipir el opleyi bilmem sevmem de. Et Beni değil çok biliyorsanız açın bakın hipofiz tümörü 4cm kadardi. Burundan girildiği için de kolay toparladım. Olay falan da çıkarmadım yok saydım hepsi bu.
Sizden pohpohlama bekleyen de olmadı zaten ama neyse..
Tümörü vardı yazdı bana çok önce özelden. Üzgündü korkuyordu. Hatta ameliyat olduğunu iyi olduğunu da yazdı sonra sevindim
Hipofiz adenomunuz mu vardı konu sahibi? Transsfenoidal girip kitleyi çıkardılar galiba.

yanlış anlamayın hastalık küçümsemek falan asla yapmıyorum ama, ben sizin biraz da bilerek beyin tümörüm vardı ameliyat oldum aramadılar diye durumu ajite ettiğinizi düşünüyorum. Yani olayları ağırlaştırıp kendinizi iyice mağdur, karşıyı da acımasız, kötü konumuna getirmeye çalıştığınızı düşünüyorum.

bilmeyen birisi için hipofizimden tümör alındı demek şok etkisi yaratır haklısınız, ancak bilenler için bahsettiğiniz kadar majör bir cerrahi olmadığı kanaati oluşuyor.

yine de geçmiş olsun. Nihayetinde operasyon geçirdiniz. Bir geçmiş olsun denilmesi gerekirdi. Bu konuda haklısınız. Ancak siz de az değilsiniz bence, masumiyet adı altında ince ince işlediğinizi düşünüyorum 😊

Yapılanlara karşı tepki verince az değilmişim gibi oluyorsa olsun. Kusura bakmasınlar

Aranızdaki tek sorun bu el öpmeme mevzusu değil gibi geldi bana. Zira sırf bu yüzden böyle bir duruma düşmüş olmanız çok saçma.. Bunun öncesi ya da anlatmadığınız başka şeyler var mı??

Eğer sırf mevzu buysa.. Çok ayıp etmişler.. Ve mesafe koymakta elbette haklısınız.. İnsanlık adına insan bi geçmiş olsun derdi.. Yazıkkk
Hayır tabi ki çok şey var başka bi arkadas da sormuştu ona da yazdım

Zaten benim kırıldığım yer şehir değiştirdik demeye varacak boyutta yalan soylenmesiydi.

Hipofiz adenomunuz mu vardı konu sahibi? Transsfenoidal girip kitleyi çıkardılar galiba.

yanlış anlamayın hastalık küçümsemek falan asla yapmıyorum ama, ben sizin biraz da bilerek beyin tümörüm vardı ameliyat oldum aramadılar diye durumu ajite ettiğinizi düşünüyorum. Yani olayları ağırlaştırıp kendinizi iyice mağdur, karşıyı da acımasız, kötü konumuna getirmeye çalıştığınızı düşünüyorum.

bilmeyen birisi için hipofizimden tümör alındı demek şok etkisi yaratır haklısınız, ancak bilenler için bahsettiğiniz kadar majör bir cerrahi olmadığı kanaati oluşuyor.

yine de geçmiş olsun. Nihayetinde operasyon geçirdiniz. Bir geçmiş olsun denilmesi gerekirdi. Bu konuda haklısınız. Ancak siz de az değilsiniz bence, masumiyet adı altında ince ince işlediğinizi düşünüyorum 😊
Mesajları düzgün okursanız benim konuda sadece başımdan tümör alındı diye yazdığımı görürsünüz. Benim kimseye kendimi acindirma ihtiyacım yok. Anlamadıysan diye tekrar yazıyorum,dert olarak değil sadece paylaşmak istediğim bi durumdu bu. Kimseden destek veya köstek olmasını beklemedim yazarken

Ayrıca başımdan tümör alındı dedim ben, düzgün okuyun bence.

Gerçekten için rahat olsa burda konu açmazdın destek bulup haklı olduğunu duymaya ihtiyacın var sadece, kendimizi kandırmayalım.

Back