Eşimin ailesiyle ilişkiyi bitirdim

el öpmeyi sevmem diyip elimi öpmeyen bir gelinim olsa ben de kibar olmak gibi bir zorunluluk hissetmezdim. hoşgeldiniz de dememişsiniz sanırım sadece el öpmek de değil mesele. ben sizi haksız buldum
Tabi canım siz de haklısınız benim bir bucuk sene öncesinden farkında olmayarak ellerini opmemem yüzünden bugün ameliyat olan geline gitmemek için yalan söylemek mantıklı bi davranış. Aynı zihniyettensiniz demek. Ne diyeyim. Ben de sizi haklı buldum şimdi.

Çok geçmiş olsun.

Bayramdan 2 hafta önce beyin ameliyatı geçirip, sonrada bayram ziyaretine nasıl gittiniz? Ben buna takıldım. Sonuçta çok ciddi bir ameliyat olmuşsunuz, 2 haftada nasıl iyileşip, gezmeye gidebildiniz?

İyi yapmışsın boşver takma kafana bir geçmiş olsun dememişler bir de bayramlaşacaksın yani bak saraylılara bak hele ayaklarını da yıkasaydın bari çok fena sövesim geldi

Öncelikle geçmiş olsun.
Evet aramaları gerekirdi.
Düşünüyorum gelinim elimi öpmedi diye ameliyat geçirdiğinde aramaz mıyım?
Bence arardım.
Yani aranması gerek diye düşünüyorum.

Oraya kadar gidip halaya çıkma konusundaysa bence çok kışkırtıcı bir tavır.
Benim eşim bunu yapsa gerçekten kendimi çok kötü hisseder aileme karşı mahcup olurdum.

Çeşitli yalanları vs varsa belli bir sınır koyulabilir.
Ama üyelerden birisinin de dediği gibi konu aile olunca ciddi bir mesafe koyulamıyor.
Yarın bir gün bir cenaze olsa yine yan yana gelirsiniz.

Sağolun
Beyin ameliyatı değil. Burundan girip başımdan aldılar kitleyi. Yara olmadığı için kolay toparladım. 10 günün sonunda iyice kendime geldim.

Sağolun
Biliyorum mesafe zor. Ama bu insanlar annem vefat ettiğinde sadece bir defa yanıma gelip bir saat kadar duran insanlar.
Söylenecek çok şey var. Ama yok saymak istiyorum bence benim için en hayırlısı bu. Çünkü ben sinirli bi insanım. Yok saymazsam eğer daha kötü olur

farkında olmayarak da hoşgeldiniz de mi demediniz yani. yanıtımı sevmiycekseniz neyi danışmak için açtınız konuyu anlamadım

Başta onlar sizi sevmemiş ..şimdi de siz onları sevmiyorsunuz. Karşiliklı hatalar var gibi geldi bana. Durduk yere küsmemişlerdir. Ama siz de son olayda haklisınız. Görüşmeyin en iyisi. Eşinize de yine sana karişmam ama beni zorlama demeye devam edin. Iyi yapmisınız

Konu sahibinin neden üzerine geliniyor anlamıyorum.

Yok elini öpmemiş de yok adet seçmiş de...
Tümörü et beni diye küçümseyen bile var, hatalı yorum için bir özür bile alamadık, konu sahibi iyi sabrediyor şu anda.

Bizim geleneğimizde hastalık olunca akan sular durur arkadaşlar. Burada asıl sorulacak soru kayınvalidenin beyninden tümör alındığında konu sahibi arar mıydı aramaz mıydı?

Ararsa haklı derim, bir de çocuk gibi kaçmak için yalan söyleniyor şaka gibi.

Konu sahibi nasıl bu saattten sonra bu kişileri ciddiye alabilir ki? Oturup ışıkları kapatıp evde değiliz diye ikna etmek için karanlıkta bekleyen tipler geliyor gözümün önüne.

Siz de hiç masum değilsiniz. Fırsat bu fırsat demişsiniz resmen.

Böyle durumlarda verilen bu tarz tepkileri çok yapmacık buluyorum.
Karşıdaki insanlar sevdiğim insanlarsa aramamalarına, gelmemelerine ben de kırılırım. Bu çok insani bir durum.
Ama sevmediğim insanlarsa arayıp aramamaları umurumda olmaz. Benim için bir değerleri yoktur çünkü ve yapmacık bir ilgi göstereceklerine hiç göstermesinler daha iyi.
İsterse oğulları üzülsün "benim hiç hatrım yokmuş" diye ama ben bunu kafama takmam, kendimi de eşimi de doldurmam.

Siz de sevmiyorsunuz bu insanları. Ne yaptıkları neden bu kadar önemli? Yalan söylediler, gelmediler diye kırgınlıktan, üzüntüden helak olmadınız herhalde.
Hem krizi fırsata çevirip ilişkinizi bitirmişsiniz hem de sonucunu bile bile halaya gidip eşinizle annesinin arasını açmışsınız. 1 taşla 2 kuş.
Bu masum hallerinize eşiniz inanır ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…