Eşimin ailesinin yaptığı ayrımcılıktan bıktım.Yuvamı dağıtacak hale geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sizin eşinizin annesi. Elbette evladı ile gelin arasında farklar olacaktır. Çoook problem etmeyin. Eşinize de size de yazık. Boşanacak bir durum yok. Abartıp evliliginizi zedelemeyin.

Düzeltme ekliyorum. Siz hastayken size şehirler arasi gel demeleri hos olmamiş. O dönem herkes hastalıktan çok korkuyordu. Belki ondan böyle davrandılar. Ama bu eşinizin hatası bence. Evet kızın ama yine de bosanilmaz yani. Geçmiş olsun bu arada.

siz olsanız ne yaparsınız?

3 cumle ile anlatilabilecek bir sey icin Yusuf Has Hacib gibi beyitler dizip destan yazmamakla ise baslardim.

O sizin anneniz degil. Bir de kalkmis “Bu ornek binde biri” demissiniz. Binde biri degil; binde hici!

Allah basta esinize sonra etrafinizdakilere sabir versin. Versin ki size dayanabilsinler.

Ya dertlere bak, bırak sormasınlar ne kaybedersin ya. Şu kv kp den ilgi görmemeye üzülenleri hiç anlamıyorum. Kendi annen baban seni düşünüyomu yeter bırak boşver, bazen görümcem kv değişik ruh haline bürünüyolar ama ben fix aynı davranıştayım önemsemiyorum kendi kendilerine düzeliyolar valla hiç trip atsalar bile yanlış bile anlasalar çabalayamam. Hiç umursama burda millet ne dertlerden yakınıyo kv büyü yapan bile var tek derdin bu olsun boşver

Hayır milletin kv kp neler yapıyo burda neler okuyoruz bu arkadaşın canı dertlenmek istiyo heralde kafayı yediği şeye bak, seni kv si yuva yıkanlara büyü yapanlara vs yönlendiriyorum bi gözünü açsınlarjfj

yazdıgım mesajlara gözatıp tekrar yorum yaparsanız sevinirim.hiç de biri mi binde biri mi.

bnm kv de cokta masum degıl. yazdım diğer kısımlarda.

niyetim azarlamak değildi kusura bakmayın.yinede bu yorgunlukla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

O kadar anlamsız ve komik ki isteğiniz öz anne babalar çocukları arasında bile ayrımcılık yapabiliyor birini diğerinden daha fazla sevebiliyor siz kendinizi kim sanıyorsunuz ki sizi doğurmamış buyutmemis insanlar saygısızlık yapmamışlar sevgi de asgari düzeyde oldumu tamam zaten.

Dünyanın merkezimi sanıyorsunuz kendinizi anlamadim insanlar sizi yıllarca emek verdikleri öz çocuklarıyla eşit derecede sevecekti. 2 çocuk annesiyim hiç kimseyi kendi çocuklarım kadar sevmem kimse kusura bakmasın.
Kv- kb da kendi annem babam kadar sevemem onlardan da beni kendi cocuklariyla esit sevmesini beklemem cok sacma olur.

Saygısızlık yapmamıslarmı? neyse daha fazla tek tek yazmayacagım.

Valla ne abartmışsınız sanki kendi anne babanız.

Annem benle eşimi nasıl bir tutabilir ki? Annemin de babamın da kıymetlisi benim, benim için yıllarca emek harcadılar. Eşim için, kızımın eşi diye, iyi olsun isterler (yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum)

Eşim hasta filan olsa da hiç onu arayacaklarını sanmam. Beni ararlar ne yaptınız, nasıl oldu eşin diye sorarlar?

Şaka mı yapıyorsunuz ? Konuyu anlamak için iki kez okudum.
Eşinizin annesi kendi oğlunu sizden ayırıyor diye mi boşanacaksınız.
Allah eşinize sabır versin.

alla bnmkiler arar sorar.sanırım kız tarafı daha naif ve düşünceli oluyor. birde bu kayınvalide sorunlarını sanki tek ben yasıyormusum gibi geliyordu bana. arkadaslarıma soruyorum biz çok iyiyiz güzeliz diyorlar. burada anladım ki herkes yasıyor.

Şaka mı yapıyorsunuz ? Konuyu anlamak için iki kez okudum.
Eşinizin annesi kendi oğlunu sizden ayırıyor diye mi boşanacaksınız.
Allah eşinize sabır versin.
tam öyle değilde birikmişlikler desek daha dogru olurdu. yapılan saygısızlıklar vs. ama anlasılan her kayınvalide gelini ve gelininin ailesiyle bi kıskanclık pozisyonuna mutlaka giriyor.ve geline her fırsatta sen el kızısın olayı hissettiriliyor.

Saygısızlık yapmamıslarmı? neyse daha fazla tek tek yazmayacagım.
Konuyu açtığınızda ilk yazdiklarinizdan anladığımız o. Asıl önemli şeyleri yazmamissiniz ki aralara serpiştirmişsiniz onları.
Eşinizin ailesinden önce eşinize takın kafayı korona olunca siz ve babanız kızınca lutfedip gelmiş sizi almaya , annesi ne dese onu yapmış sanki anladığım o. Asıl odak noktanız kafaniza takmanız gereken bu olmalı.

Kimsenin bişetiy hissettirmesins gerek yok biraz realist olmak lazım. Benim annem babamın kıymetlisi benim , eşimidr çok severler o ayrı. Eşimde kendi anne babasını. Kıymetlisi ama benide severler bilirim bu kadar . Benim beklentiye gireceğim kişiler onlar değil. Ben eşimle evlefdim onunla aile oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…