siz olsanız ne yaparsınız?
Ya dertlere bak, bırak sormasınlar ne kaybedersin ya. Şu kv kp den ilgi görmemeye üzülenleri hiç anlamıyorum. Kendi annen baban seni düşünüyomu yeter bırak boşver, bazen görümcem kv değişik ruh haline bürünüyolar ama ben fix aynı davranıştayım önemsemiyorum kendi kendilerine düzeliyolar valla hiç trip atsalar bile yanlış bile anlasalar çabalayamam. Hiç umursama burda millet ne dertlerden yakınıyo kv büyü yapan bile var tek derdin bu olsun boşverHerkese merhabalar.Artık kafayı yemek üzere olduğum için buraya yazıp benden daha tecrübeli veya aklı başında birilerinden akıl almak istedim. yaşım 29. 5 yıllık evliyim.çocugum yok.Eşimle daha önce uzun yıllardır bir birlikteliğimiz oldu. Sorun şu ki eşimin ailesi çok bencil sadece kendi çocuklarını düşünen insanlar. Eşim 4 kardeş. Tek çocuk değil.Özellikle kayınvalidem her çocuğuna böyle. Bu durum beni artık o kadar boğuyor kiYani ben onları kendi ailemden ayırt etmiyorum ama onlar bunu açıkça yapıyor. kardesler neyse de özellikle kayınvalide ve kayınpeder. fakat yüzlerine bunu söyleyince siz ayrım yapıyor kendi çocuklarınızı güdüyorsünüz deyince yapmadıklarını iddia ediyorlar. yok yapmıyoruz diyorlar. ancak o kadar bariz ki yani insanı aptal yerine koyuyorlar resmen. mesela kadınsal bir rahatsızlığım çıktı. doktor ameliyat şart dedi. bir kere aradılar sadece. bende kırıldım. arayınca eşime o da akıllarına gelirse soruyorlardı. Bunu söyleyince kayınvalide kanser misin sanki dedi. Ama eşimin bir sıkıntısından bahsetmiştim ve gece uykuda panik atak geçirdi demiştim hemen aradılar. yok oğlum iyi misin yok şöyle mi böyle mi? nezle olsa ararlar yani. benimle konuşurken hemen eşimi sorarlar. eşimle konuşurlerken de akıllarına gelecekte öyle beni soracaklar...bu tutumları benim çok zoruma gidiyor artık. Zira benim ailem eşime böyle yapmıyor.ben sülalemde de böyle birşey görmedim. bizim gelinlerimizde damatlarımızda aynıdır. heleki göze soka soka böyle şeyler yapmayız.benim ailem bana nasıl davranıyorlarsa eşime de öyleler. yorulduğu yere değirmen kurarlar deyim yerindeyse. Bugün artık dayanamıyorum gururuma dokunuyor, olmuyor dedim eşime.Ağladım. Eşimden bizden vaz mı geçiyorsun bu yüzden yuvamızı mı dağıtalım dedi. Ancak yukarıda verdiğim örnek bunun binde biri. ailesinin bu tutumu beni eşimden de soğutuyor. çok bunalıyorum ve zoruma gidiyor.kaç kere ben ayrı eşim ayrı konuştuk anlamıyorlar. yok diyorlar öyle bir şey yok. Artık bu tavırlardan o kadar bunaldım ki yuvamı dağıtacak duruma geldim. siz olsanız ne yaparsınız?Lütfen bana bir yol gösterin. Zira annem kanser olduğu için onunla da sıkıntılarımı paylaşamıyorum.
Hayır milletin kv kp neler yapıyo burda neler okuyoruz bu arkadaşın canı dertlenmek istiyo heralde kafayı yediği şeye bak, seni kv si yuva yıkanlara büyü yapanlara vs yönlendiriyorum bi gözünü açsınlarjfjBiraz fazla büyütmüşsünüz sanki eşinizden soğuyup ayrılık düşünecek kadar ne var anlamadım? Sizin için anneniz ve kayınvalideniz bir mi? Nasıl evladıyla sizi bir tutmasını bekliyorsunuz ki. Sürekli arayıp sorsa üstünüze düşse bu sefer de of bıktım diye şikayet edeceksiniz
yazdıgım mesajlara gözatıp tekrar yorum yaparsanız sevinirim.hiç de biri mi binde biri mi.3 cumle ile anlatilabilecek bir sey icin Yusuf Has Hacib gibi beyitler dizip destan yazmamakla ise baslardim.
O sizin anneniz degil. Bir de kalkmis “Bu ornek binde biri” demissiniz. Binde biri degil; binde hici!
Allah basta esinize sonra etrafinizdakilere sabir versin. Versin ki size dayanabilsinler.
bnm kv de cokta masum degıl. yazdım diğer kısımlarda.Hayır milletin kv kp neler yapıyo burda neler okuyoruz bu arkadaşın canı dertlenmek istiyo heralde kafayı yediği şeye bak, seni kv si yuva yıkanlara büyü yapanlara vs yönlendiriyorum bi gözünü açsınlarjfj
Kız valla bak benimkilerde neler yapıyp anlatsam roman olur ama sivri dilimle haklarından geliyorum bide sevgilerine hiiiç muhtaç değilim kafasındayım kendini ezdirme yeterbnm kv de cokta masum degıl. yazdım diğer kısımlarda.
Okudum. Yorumuma ekleyecegim sey; elti kiskancliginiz da varmis masallah.yazdıgım mesajlara gözatıp tekrar yorum yaparsanız sevinirim.hiç de biri mi binde biri mi.
niyetim azarlamak değildi kusura bakmayın.yinede bu yorgunlukla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sonradan böyle detaylar ekleyip insanları azarlamanız hoş değil. En başta konunuza ne yazarsanız onu yorumlarız biz doğal olarak. Dürüst olayım gözlerim kapanıyor yorumunuzu pek okuyamadım. Ama anneniz rahatsızmış sanırım, Allah şifa versin inşallah
Dünya ne sizin etrafınızda dönsün ne de onların.
Hak etmediğini düşündüğünüz kişilere ısrarla haddinden fazla verici olup, beklentinizi karşılamayan geri dönüş aldığınızda bu şekilde ağrınıza gider maalesef.
Siz de biz şunu şunu yaptık, ama onların yaptığına bakın vb duruma düşmemek için, yaptıklarınızdan vazgeçin. Onlar size nasılsa siz de öyle olun. Israrla böyle insanlara verici davranıp sonrasında kendi kendinize bilenmenin manası yok. Madem öyle tepkinizi açıkça belli edin yüzlerine. Mesafe koyun.
Hiçbir şey olmamış gibi davranıp içten içe kendinizi yemeyin yani. Sizin için söylüyorum.
Yarın sakin kafayla tekrar okuyacağım, şu an dediğim gibi yorumunuzu okuyamadım. İyi geceler
eşim babamın kızması ve benimde büyük tepkim üzerine geldi ve beni alıp eve döndük.ama inanırmısınız tepki göstermesek gelmeyecekti.
Saygısızlık yapmamıslarmı? neyse daha fazla tek tek yazmayacagım.O kadar anlamsız ve komik ki isteğiniz öz anne babalar çocukları arasında bile ayrımcılık yapabiliyor birini diğerinden daha fazla sevebiliyor siz kendinizi kim sanıyorsunuz ki sizi doğurmamış buyutmemis insanlar saygısızlık yapmamışlar sevgi de asgari düzeyde oldumu tamam zaten.
Dünyanın merkezimi sanıyorsunuz kendinizi anlamadim insanlar sizi yıllarca emek verdikleri öz çocuklarıyla eşit derecede sevecekti. 2 çocuk annesiyim hiç kimseyi kendi çocuklarım kadar sevmem kimse kusura bakmasın.
Kv- kb da kendi annem babam kadar sevemem onlardan da beni kendi cocuklariyla esit sevmesini beklemem cok sacma olur.
hıııı çokOkudum. Yorumuma ekleyecegim sey; elti kiskancliginiz da varmis masallah.
alla bnmkiler arar sorar.sanırım kız tarafı daha naif ve düşünceli oluyor. birde bu kayınvalide sorunlarını sanki tek ben yasıyormusum gibi geliyordu bana. arkadaslarıma soruyorum biz çok iyiyiz güzeliz diyorlar. burada anladım ki herkes yasıyor.Annem benle eşimi nasıl bir tutabilir ki? Annemin de babamın da kıymetlisi benim, benim için yıllarca emek harcadılar. Eşim için, kızımın eşi diye, iyi olsun isterler (yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum)
Eşim hasta filan olsa da hiç onu arayacaklarını sanmam. Beni ararlar ne yaptınız, nasıl oldu eşin diye sorarlar?
tam öyle değilde birikmişlikler desek daha dogru olurdu. yapılan saygısızlıklar vs. ama anlasılan her kayınvalide gelini ve gelininin ailesiyle bi kıskanclık pozisyonuna mutlaka giriyor.ve geline her fırsatta sen el kızısın olayı hissettiriliyor.Şaka mı yapıyorsunuz ? Konuyu anlamak için iki kez okudum.
Eşinizin annesi kendi oğlunu sizden ayırıyor diye mi boşanacaksınız.
Allah eşinize sabır versin.
Konuyu açtığınızda ilk yazdiklarinizdan anladığımız o. Asıl önemli şeyleri yazmamissiniz ki aralara serpiştirmişsiniz onları.Saygısızlık yapmamıslarmı? neyse daha fazla tek tek yazmayacagım.
Kimsenin bişetiy hissettirmesins gerek yok biraz realist olmak lazım. Benim annem babamın kıymetlisi benim , eşimidr çok severler o ayrı. Eşimde kendi anne babasını. Kıymetlisi ama benide severler bilirim bu kadar . Benim beklentiye gireceğim kişiler onlar değil. Ben eşimle evlefdim onunla aile oldum.tam öyle değilde birikmişlikler desek daha dogru olurdu. yapılan saygısızlıklar vs. ama anlasılan her kayınvalide gelini ve gelininin ailesiyle bi kıskanclık pozisyonuna mutlaka giriyor.ve geline her fırsatta sen el kızısın olayı hissettiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?