Eşimin ailesinin yaptığı ayrımcılıktan bıktım.Yuvamı dağıtacak hale geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, benimki de böyle boşverin. Hatta böyle olması daha iyi. Zırt pırt arayıp her bku sorsa daha rahatsız edici. Siz de çok verici olmayın. Onlar nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın. Sevginizi kendi ailenize, eşinize, çocuklarınıza saklayın. Sizi sevenlere yani

Yani sen belki daha farklı olmasını isterdin haklı olarak ama maalesef olmuyor olan da genelde rol olarak oğlumdan kızımdan farkın yok der ama ciddi bir konu olursa emin ol herkes kendi evladını tutar ,düşünür onun için üzülür bunlar gercekler

Ben konuyu iki kere okudum. Elitimle beni ayırıyorlar desen neyse de ne diyorsun ya?
Kendi annem boka da batsa kaynanamdan çok severim net.
Anan baban yokmuş gibi hastayken beni arayın sevin kavgası nesi ya.
Sen onların evladı değilsin olamazsın.
Eşin ölse annen 3 gün ağlar, sen ölsen bi ömür. Kendine gel Allah aşkına. Bahane arar gibi...
Kabalar hastayken aramadılar desen yine neyse.
Eşini kıskanıyorsun farkında mısın? Onu soruyorlar diye. Bi daha diyorum ne diyorsun?

Kız boşversene sormasınlar sizin kayınaile yani. Ben köpek gibi çalışırken 10 dakka fazla durmadım yanlarında izin günlerimde gitmedim diye demediklerini bırakmazken kendi kızı çalışınca “ ah anneem napsın yoruluyor” der oldu. Takarsanız üzülürsünüz. İlgi beklemeyin.

Şok icinde okudum gercekten. sizce sorun kayinvalidenizin bu sözü mü inanamiyorum canı cehenneme eşyanın çorbanin.

Sen bence asıl derdini konuna güncelleme olarak ekle. Kimse anlamamış ve alakasız yorumlar geliyor

Çok tuhafsınız, yahu madem onlar size uzak sizde uzak olun, önemsemeyin geçin, neden onlar tarafından sorulmak ve sevilmek için bu hallere giriyorsunuz , bir de bu yüzden yuva dağıtmayı düşünüyorsunuz, kendinize gelin onlar sizin öz anne babanız değiller beklentiyi bırakın mutlu olun...

Size nasıllarsa sizde öyle olun , uzak durun..

Allah başka dert vermesin ama gelin gelindir, oğlu oğludur bu kadar . Sizin aileniz aslında güzel olanı yapıyor ama maalesef ki herkes aynı değil, üzülüp takılacak bi dert değil gibi eğer evliliginiz de başla sorun yoksa

Sanirim canınız falan sıkıldı buna mı dertlendim gerçekten ee siz zaten onun kızı değilsiniz oğlunu fazla sorması çok normal sizde ona gelini gibi davranın bitti gitti yuva niye dağılıyor anlamadim

Hayatta en son isteyeceğim şey kayınvalidemin beni kendi çocuğu gibi görmesi olabilir. Ne acayip dert!
Bir de kimse benim kocamın yorulduğu yere değirmen kurmasın ne alaka yani. Sizin aileniz öyle yapıyor diye başkaları da aynı şeyi yapmak zorunda değil.

insan yaşarken bazı şeyleri göremiyor. niyetim sizi kırmak değil fakat eş ailesiyle yaşanılan problemlerde eşin karısını ezdirmesinden kaynaklanıyor genelde, konuda anlatığınız şeyler ve beklentinizde haklı değilsiniz, hiçbir zaman evladıyla sizi aynı göremez bu konuda herkesle hemfikiriz. eşiniz de ailesinin aramama sormama vs huyunu değiştiremez yani daha sakin olabilirsiniz bu konuda. sonradan anlattığınız şeylerde kayınvalide söyledikleriyle üzmüş ama eş bu söylenenlere hiç ses çıkarmamış. benim annem eşime "benim kızım kıçıyla kazanır haha" yapsa annem de olsa ağzının payını veririm. normal bir söylem değil çünkü. eşinizle değiştiremeyeceği şeyler hakkında konuşmayı bence bırakın fakat değiştirebileceği şeyler hakkında konuşun ki, ne o sizi ezdirsin ne siz kendinizi ezdirin

Diger yorumlarida okudum. Esiniz karim yeni iyilesmisken otobüslerde süründüremem demedigi icin, hukukologunda bir ailesi var demedigi icin, toplum icinde size eş olarak saygili ve sevgiyle anmadigi icin bunlari yasiyorsunuz. Esiniz annesiyle sizin aranizda denge kuramazsa yasamaya devam edersiniz. Sizin otobusle gelmemeniz gerektigini dusunmesi gereken kisi eşiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…