- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
ayy aynı bizimki. kınada kızın eline altın koyarya kv de bizimki bilmiyormuş yanında getirmemiş. böyle adetleri yokmuş. o zaman annem koyuvermişti damadın eline :) iki yıl sonra eşimin teye oğlu evlendi hemde aynı yöreden kız aldı iki eline birden altını konduru verdiler nasılsa adet değişmiş :) ama eltimde ben söyledim sakın bende yaptığın hatayı yapma altınını hazırla dedim. ltime koydurdum altını çatlasın patlasın :)Tam bir hodukkkk yaaaaa.. evettt islerine gelince adeti bilirler islerine gelmezse kulaginin ustune yatar bizimki. Dugunde hic bir adeti yapmadi butun plani programi dahil ben yaptim. Bisey de istemedim ayip geldi. Ohhh bu meydani bos buldu tabi salladikca salladi bi suru soz verdi yapmadi. Gerekcesi de oyle adet mi varmismis, neymis bizim nikah dugunden once olmus da kafasi karismismis.. anlat anlat anca cene yuku olursun iste
Tehdit etseydiniz :) aynısını bende yaptım nerde para harcancak kaynana bizimkine soyluyo o geliyor bana sotluyodu en son annesinin yanında adet mi varmış , bu nasıl adetmis diye söylenmeye devam edersen düğünü kendi başına yapicaksin dugunde gelin melin olmiycak bilmiş ol dedim:) ikiside kuzu:) ne desem yaptılar ha tehditle olmasa iyiydi ama olsun o dilden anladılar:)Tam bir hodukkkk yaaaaa.. evettt islerine gelince adeti bilirler islerine gelmezse kulaginin ustune yatar bizimki. Dugunde hic bir adeti yapmadi butun plani programi dahil ben yaptim. Bisey de istemedim ayip geldi. Ohhh bu meydani bos buldu tabi salladikca salladi bi suru soz verdi yapmadi. Gerekcesi de oyle adet mi varmismis, neymis bizim nikah dugunden once olmus da kafasi karismismis.. anlat anlat anca cene yuku olursun iste
allah allah kız nasıl balayıymış o? eşinde bir tuhaf kusura bakmadaGeldi iki gun kaldi gitti. Balayimizda biz toplam 9 kisiydik:) en sonunda ben carladim da dagildi millet. Ilk zamanlar sesim cikiyodu da bunlar aman saygi aman sus diye diye sesimi kistilar benim
Ya iste esim hep beraber olmak istiyo asil sorun zaten bu. Bi de sen soyledikce kocan anlayacagina onlari daha da kiymete bindiriyo cikamadim isin icindenSiz niye planlariniza eltinizi kaynananizi katiyosunuz onu anlamadim?? Yada gideceğiniz yerleri soyluyosunuz hesap veriyorsunuz sabah oldu kahvaltı yapıldı ustinuzu giyimin hazırlanın biz çıkıyoruz akşam yemeğe beklemeyin diyin, yada akşam yemeğe geliriz diyin planımız neyse artik.... Al eşini git gez kendin pisir kendin ye yerlerine orda mangal yakın istiyosaniz zaten aynı parayı ödeyeceksiniz alışmış onlar artık bide fazla kalmayın maç. 5-6 gün
Onlar sizi orda tutmak için uğraşsın küçük kayniniz pesinize takilacaginda eşiniz desin bugün yengenle gezicez seninle sonra gezeriz diye...
Annesiyle , abisuyle vakit geçirmek isteyebilir tamam da ökuzmus ışte adam kalkmuyomus bile
Size geldiklerinde aynı muameleyi yapmayı denedinizmi??
hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak lazım çook haklısın iyi yapmışsın. :)Tehdit etseydiniz :) aynısını bende yaptım nerde para harcancak kaynana bizimkine soyluyo o geliyor bana sotluyodu en son annesinin yanında adet mi varmış , bu nasıl adetmis diye söylenmeye devam edersen düğünü kendi başına yapicaksin dugunde gelin melin olmiycak bilmiş ol dedim:) ikiside kuzu:) ne desem yaptılar ha tehditle olmasa iyiydi ama olsun o dilden anladılar:)
eşinin aile özlemimi var anlamadım kiYa iste esim hep beraber olmak istiyo asil sorun zaten bu. Bi de sen soyledikce kocan anlayacagina onlari daha da kiymete bindiriyo cikamadim isin icinden
Balayinda 9 kişi nerdeydiniz siz otel diil heralde yazlık mı??Geldi iki gun kaldi gitti. Balayimizda biz toplam 9 kisiydik:) en sonunda ben carladim da dagildi millet. Ilk zamanlar sesim cikiyodu da bunlar aman saygi aman sus diye diye sesimi kistilar benim
Ay o dillerden ben de istiyom yaa:) simdi konuyu kendime uyarlicam:) ben senin dedigini desem kv hemen ziplar sen bilirsin sekerlileblebitozu bildigini yap der:)) blofe blof hayatta yemez:)Tehdit etseydiniz :) aynısını bende yaptım nerde para harcancak kaynana bizimkine soyluyo o geliyor bana sotluyodu en son annesinin yanında adet mi varmış , bu nasıl adetmis diye söylenmeye devam edersen düğünü kendi başına yapicaksin dugunde gelin melin olmiycak bilmiş ol dedim:) ikiside kuzu:) ne desem yaptılar ha tehditle olmasa iyiydi ama olsun o dilden anladılar:)
Esime de bana da soran bile olmadi. 1 gun ben izin verdim tamm kalin hadi dedim baktim gelen gelmeyeni cagiriyo gelen gitmek bilmiyo esime cemkirdim o da valla annem bana sa sormadi ki diyo. Guler misin aglar misin:) neyse gittiler sonra:)allah allah kız nasıl balayıymış o? eşinde bir tuhaf kusura bakmada
siz yazlıkta filanmıydınız?Esime de bana da soran bile olmadi. 1 gun ben izin verdim tamm kalin hadi dedim baktim gelen gelmeyeni cagiriyo gelen gitmek bilmiyo esime cemkirdim o da valla annem bana sa sormadi ki diyo. Guler misin aglar misin:) neyse gittiler sonra:)
Hih aynen oyle iste. Kalabaligi seviyo. Hep gurbette yalniziz ya biz gidince hep birlikte biseyler yapalim istiyo. Ama biz oraya gidince hevesli davraniyoz ya iste dunu yapalim bunu yapalim, milletin mirin kirin etmesinin sebebini sonra cozduk karikoca. Bunlar hevesli bunlar istiyo bunlar odesin. Maksat o yani.eşinin aile özlemimi var anlamadım ki
Evet.Balayinda 9 kişi nerdeydiniz siz otel diil heralde yazlık mı??
Evetsiz yazlıkta filanmıydınız?
heee davet eden hesabıda çeker misali. aman be onca yol parası üstüne üztülük zaman kaybı. bir yıl gitmeyin sende gitme annene kvdeyede gitmeyin bakalım ne olacak. gerçi senin kvde bırakmaz gelir peşinizden :)Hih aynen oyle iste. Kalabaligi seviyo. Hep gurbette yalniziz ya biz gidince hep birlikte biseyler yapalim istiyo. Ama biz oraya gidince hevesli davraniyoz ya iste dunu yapalim bunu yapalim, milletin mirin kirin etmesinin sebebini sonra cozduk karikoca. Bunlar hevesli bunlar istiyo bunlar odesin. Maksat o yani.
Ay o dillerden ben de istiyom yaa:) simdi konuyu kendime uyarlicam:) ben senin dedigini desem kv hemen ziplar sen bilirsin sekerlileblebitozu bildigini yap der:)) blofe blof hayatta yemez:)
Zaten gelecek obur ay offfffheee davet eden hesabıda çeker misali. aman be onca yol parası üstüne üztülük zaman kaybı. bir yıl gitmeyin sende gitme annene kvdeyede gitmeyin bakalım ne olacak. gerçi senin kvde bırakmaz gelir peşinizden :)
doğruya.. ne yaptınız aldınızmı biletiniZaten gelecek obur ay offfff
Zaten artik patlama kivamina geldim az kaldi. Bu gelisinde kesin bisey cikaracak ben de konuscam. Artik hangi dilden anlarsaIşte hem öyle pısıp kalmam ben nereye kadar giderse... Eşim beni çok seviyorsa gelsin peşimden mantigindayim:) bana sen bilirsin derse , bildiğimi yaparsam çıkamazsınız elin gunun içine derim mesela
Asla yutmam blöfu:)
Kaynana için kendimi hiç üzmedim saygı cercevesinde pençeleşiyoruz :) ama ben uzulecegime o uzulsun davrandım hep hic de pişman olmadım eskiden nefret ediyodum şimdi nötrüm bana aile içinde ferhunde diyolarmis:) bunu da kaynana çıkarttı biliyorum ama benim hoşuma gidiyo şu an bana hep canım kızım , yavrum, evladım son gittigimdede ne yapacağını sasirdi ama biliyoki damarına bassın yine pencelesicez:) bi ayar verseniz kaynanaya ...
Hih aynen oyle iste. Kalabaligi seviyo. Hep gurbette yalniziz ya biz gidince hep birlikte biseyler yapalim istiyo. Ama biz oraya gidince hevesli davraniyoz ya iste dunu yapalim bunu yapalim, milletin mirin kirin etmesinin sebebini sonra cozduk karikoca. Bunlar hevesli bunlar istiyo bunlar odesin. Maksat o yani.
ağzınla kuş tutsan yaranamazsın onun için en iyisini yapıyorsun bence.Işte hem öyle pısıp kalmam ben nereye kadar giderse... Eşim beni çok seviyorsa gelsin peşimden mantigindayim:) bana sen bilirsin derse , bildiğimi yaparsam çıkamazsınız elin gunun içine derim mesela
Asla yutmam blöfu:)
Kaynana için kendimi hiç üzmedim saygı cercevesinde pençeleşiyoruz :) ama ben uzulecegime o uzulsun davrandım hep hic de pişman olmadım eskiden nefret ediyodum şimdi nötrüm bana aile içinde ferhunde diyolarmis:) bunu da kaynana çıkarttı biliyorum ama benim hoşuma gidiyo şu an bana hep canım kızım , yavrum, evladım son gittigimdede ne yapacağını sasirdi ama biliyoki damarına bassın yine pencelesicez:) bi ayar verseniz kaynanaya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?