Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

ayy aynı bizimki. kınada kızın eline altın koyarya kv de bizimki bilmiyormuş yanında getirmemiş. böyle adetleri yokmuş. o zaman annem koyuvermişti damadın eline :) iki yıl sonra eşimin teye oğlu evlendi hemde aynı yöreden kız aldı iki eline birden altını konduru verdiler nasılsa adet değişmiş :) ama eltimde ben söyledim sakın bende yaptığın hatayı yapma altınını hazırla dedim. ltime koydurdum altını çatlasın patlasın :)

Tehdit etseydiniz :) aynısını bende yaptım nerde para harcancak kaynana bizimkine soyluyo o geliyor bana sotluyodu en son annesinin yanında adet mi varmış , bu nasıl adetmis diye söylenmeye devam edersen düğünü kendi başına yapicaksin dugunde gelin melin olmiycak bilmiş ol dedim:) ikiside kuzu:) ne desem yaptılar ha tehditle olmasa iyiydi ama olsun o dilden anladılar:)

Ya iste esim hep beraber olmak istiyo asil sorun zaten bu. Bi de sen soyledikce kocan anlayacagina onlari daha da kiymete bindiriyo cikamadim isin icinden

hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak lazım çook haklısın iyi yapmışsın. :)

Ay o dillerden ben de istiyom yaa:) simdi konuyu kendime uyarlicam:) ben senin dedigini desem kv hemen ziplar sen bilirsin sekerlileblebitozu bildigini yap der:)) blofe blof hayatta yemez:)

allah allah kız nasıl balayıymış o? eşinde bir tuhaf kusura bakmada
Esime de bana da soran bile olmadi. 1 gun ben izin verdim tamm kalin hadi dedim baktim gelen gelmeyeni cagiriyo gelen gitmek bilmiyo esime cemkirdim o da valla annem bana sa sormadi ki diyo. Guler misin aglar misin:) neyse gittiler sonra:)

eşinin aile özlemimi var anlamadım ki
Hih aynen oyle iste. Kalabaligi seviyo. Hep gurbette yalniziz ya biz gidince hep birlikte biseyler yapalim istiyo. Ama biz oraya gidince hevesli davraniyoz ya iste dunu yapalim bunu yapalim, milletin mirin kirin etmesinin sebebini sonra cozduk karikoca. Bunlar hevesli bunlar istiyo bunlar odesin. Maksat o yani.

heee davet eden hesabıda çeker misali. aman be onca yol parası üstüne üztülük zaman kaybı. bir yıl gitmeyin sende gitme annene kvdeyede gitmeyin bakalım ne olacak. gerçi senin kvde bırakmaz gelir peşinizden :)

Ay o dillerden ben de istiyom yaa:) simdi konuyu kendime uyarlicam:) ben senin dedigini desem kv hemen ziplar sen bilirsin sekerlileblebitozu bildigini yap der:)) blofe blof hayatta yemez:)

Işte hem öyle pısıp kalmam ben nereye kadar giderse... Eşim beni çok seviyorsa gelsin peşimden mantigindayim:) bana sen bilirsin derse , bildiğimi yaparsam çıkamazsınız elin gunun içine derim mesela
Asla yutmam blöfu:)

Kaynana için kendimi hiç üzmedim saygı cercevesinde pençeleşiyoruz :) ama ben uzulecegime o uzulsun davrandım hep hic de pişman olmadım eskiden nefret ediyodum şimdi nötrüm bana aile içinde ferhunde diyolarmis:) bunu da kaynana çıkarttı biliyorum ama benim hoşuma gidiyo şu an bana hep canım kızım , yavrum, evladım son gittigimdede ne yapacağını sasirdi ama biliyoki damarına bassın yine pencelesicez:) bi ayar verseniz kaynanaya ...

Zaten artik patlama kivamina geldim az kaldi. Bu gelisinde kesin bisey cikaracak ben de konuscam. Artik hangi dilden anlarsa

Çok zekice:)

ağzınla kuş tutsan yaranamazsın onun için en iyisini yapıyorsun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…