- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
sahi niye geliyor ki?Zaten artik patlama kivamina geldim az kaldi. Bu gelisinde kesin bisey cikaracak ben de konuscam. Artik hangi dilden anlarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sahi niye geliyor ki?Zaten artik patlama kivamina geldim az kaldi. Bu gelisinde kesin bisey cikaracak ben de konuscam. Artik hangi dilden anlarsa
Almadim diyo kocam ucaktan vazgdcmisler otobusle gelceklermis guya. Bakalim ne olcak. Zaten kocamin sirf onlarin gonlu hos olsun diye benden gizli is cevirmisligi var. O kadar kiziyorum ki hatta bugun bi konuda yazdim bunu gene yaziyim. Onlar sabaha kadar icip gezip aksama kadar tatli uykularinda yatarken ben allahin daginda sabahin karanliginda 5te kalkip ise gidiyodum. Boyle olunca da insanin kurus koklatasi gelmiyo iste. Yoksa gonlum cok boldur aslinda ama o rahatliklarindan dolayi yok politikalarindan dolayi bir lirami bile helal etmiyorum.doğruya.. ne yaptınız aldınızmı biletini
Torunu ozlemis.sahi niye geliyor ki?
Benim hedefimsin sen:)) bakalim kac sene geccek ustunden de ben boyle olcam:)Ya bide böyle kötü diye adın çıkınca mesela ben:) herkes böyle şey gibi davraniyo kaynanaya gittiğimde çay getircem mesela gelenlere kızım sen otur biz yapariz , bulaşık yikancak bulaşık makinasını hiç kimseye kullandirtmayan kaynana , selin makinayı çalıştır elinde yıkama:) , koltuklar dolu yere oturcam mesela yok sen yere oturma birini kaldiriyolar ergenlerden gel buraya otur baya iltimas sağlıyorlar:) ben eşimin ailesinde adımın kötüye çıkmasını gerçekten sevdim:)
Yani korkulacak bişey diil kaynanayla ali üstlü oturan el tim var kaynanayi ve etrafını bana öyle davranan insanları bide ondan dinliyorum inanamiyorum...
bende etmiyorum. kvden çalışmış mı hiç? çalşmadıysa anlamaz seni.Almadim diyo kocam ucaktan vazgdcmisler otobusle gelceklermis guya. Bakalim ne olcak. Zaten kocamin sirf onlarin gonlu hos olsun diye benden gizli is cevirmisligi var. O kadar kiziyorum ki hatta bugun bi konuda yazdim bunu gene yaziyim. Onlar sabaha kadar icip gezip aksama kadar tatli uykularinda yatarken ben allahin daginda sabahin karanliginda 5te kalkip ise gidiyodum. Boyle olunca da insanin kurus koklatasi gelmiyo iste. Yoksa gonlum cok boldur aslinda ama o rahatliklarindan dolayi yok politikalarindan dolayi bir lirami bile helal etmiyorum.
bizimkide lafta özlüyor. pis kadın ne özlesin ne gelsin istemiyorum artıkTorunu ozlemis.
Keske biraz calissaynis dedigin gibi anlarmis. Kolay kazaniliyo zannediyolar o yuzden. Dogudaki amirlerimi gorsen ki tahmin edersin oranin yerlileriydi kok sokturduler bana. Her gun agladim evde her gun. Fareyle oynar gibi oynadilar orali olmayanlarla. Anlatiyorum da bunlari masal geliyo insanlara. Tepki herkeste ayni: Hadi yaaaaa....bende etmiyorum. kvden çalışmış mı hiç? çalşmadıysa anlamaz seni.
evet bunu anlamış buluyoruz deveyi diken misali. benim eşimin akrabaları beni önemser hatta enişteler filan ben içeri girdiğimde şöyle bir toparlanırlar. nedeniyse bence öncelikle uslubum sıcak kanlılığım okumuşluğum çalışma hayatımdaki statüm filan sanırım bunlar etkili. az çok ailemde elit annem babam okumuş insanlar belli kariyerleri var. övünmek değil bu inanki hiç bir zaman hakir görmedim görmemde ki bir tek kvdem kendini geliştirmemiş kendi dünyasında kalmış. sülale bana çok bilgili çok hanım hamarat dedikçe bizimki aaa siz onu bilmezsiniz diyormuş. iyide ben 12 yıldır içinizdeyim. insanlar eğriyi doğruyu biliyor görüyor artık. kvde kıskançlığından oğlunu bile kötülüyor düşün artık. bana diyorki sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış. yahu ben babasız çocuk büyütürüm çok şükür mesleğim var aslanlar gibi bakarım çocuğuma sen bu bedduayı ederken ölecek olanın oğlun olduğunun farkında değilmisin bu ne bilmezliktir senin için benden çok acıyacak ben üzüleyim diye buna bile razı düşün artıkYa bide böyle kötü diye adın çıkınca mesela ben:) herkes böyle şey gibi davraniyo kaynanaya gittiğimde çay getircem mesela gelenlere kızım sen otur biz yapariz , bulaşık yikancak bulaşık makinasını hiç kimseye kullandirtmayan kaynana , selin makinayı çalıştır elinde yıkama:) , koltuklar dolu yere oturcam mesela yok sen yere oturma birini kaldiriyolar ergenlerden gel buraya otur baya iltimas sağlıyorlar:) ben eşimin ailesinde adımın kötüye çıkmasını gerçekten sevdim:)
Yani korkulacak bişey diil kaynanayla ali üstlü oturan el tim var kaynanayi ve etrafını bana öyle davranan insanları bide ondan dinliyorum inanamiyorum...
Aman laf yaa.. aslinda bununla ilgili konum vardi da neyse burda anlatiyim:) biz daha yeni evliydik. Kv ballandira ballandira ilk torunu anlatiyo bize. En son dedi ki aaaaaaa ben artik ondan baska cocuk sevemem imkani yok sevememmmmm.. Ben de esime dedim aa annen bizim cocugumuz olsa sevmicek demek ki dedim gulduk esimle. Aslinda ben ona gafini duzeltmesi icin firsat verdim, duzeltsin cunku kirilcam sonra bu lafa unutmicam belli kendimj biliyom:) Bu demez mi ki ellerini kaldira kaldira hayirrrrrrrr imkani yok artik ben ondan baska cocuk sevememmmm.. yaaaa bunlari da duydum iste zamaninda. Simdi benim cocuguma agucuk gugucuk yapiyo ve bana o kadar sahte geliyo ki. Bari pot kirdin, ben de seni uyandirdim toparla demi yok nerde k nezaket!!!bizimkide lafta özlüyor. pis kadın ne özlesin ne gelsin istemiyorum artık
Hasetinden gozu donmus! Densiz!evet bunu anlamış buluyoruz deveyi diken misali. benim eşimin akrabaları beni önemser hatta enişteler filan ben içeri girdiğimde şöyle bir toparlanırlar. nedeniyse bence öncelikle uslubum sıcak kanlılığım okumuşluğum çalışma hayatımdaki statüm filan sanırım bunlar etkili. az çok ailemde elit annem babam okumuş insanlar belli kariyerleri var. övünmek değil bu inanki hiç bir zaman hakir görmedim görmemde ki bir tek kvdem kendini geliştirmemiş kendi dünyasında kalmış. sülale bana çok bilgili çok hanım hamarat dedikçe bizimki aaa siz onu bilmezsiniz diyormuş. iyide ben 12 yıldır içinizdeyim. insanlar eğriyi doğruyu biliyor görüyor artık. kvde kıskançlığından oğlunu bile kötülüyor düşün artık. bana diyorki sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış. yahu ben babasız çocuk büyütürüm çok şükür mesleğim var aslanlar gibi bakarım çocuğuma sen bu bedduayı ederken ölecek olanın oğlun olduğunun farkında değilmisin bu ne bilmezliktir senin için benden çok acıyacak ben üzüleyim diye buna bile razı düşün artık
bencil. orada senin canını acıtmak istemiş. aslında oğlunu yerin dibine sokmuş farkında değil. seninkide bencil.Aman laf yaa.. aslinda bununla ilgili konum vardi da neyse burda anlatiyim:) biz daha yeni evliydik. Kv ballandira ballandira ilk torunu anlatiyo bize. En son dedi ki aaaaaaa ben artik ondan baska cocuk sevemem imkani yok sevememmmmm.. Ben de esime dedim aa annen bizim cocugumuz olsa sevmicek demek ki dedim gulduk esimle. Aslinda ben ona gafini duzeltmesi icin firsat verdim, duzeltsin cunku kirilcam sonra bu lafa unutmicam belli kendimj biliyom:) Bu demez mi ki ellerini kaldira kaldira hayirrrrrrrr imkani yok artik ben ondan baska cocuk sevememmmm.. yaaaa bunlari da duydum iste zamaninda. Simdi benim cocuguma agucuk gugucuk yapiyo ve bana o kadar sahte geliyo ki. Bari pot kirdin, ben de seni uyandirdim toparla demi yok nerde k nezaket!!!
hemde nasıl. öyle böyle değil kötü olduğunu eltim anlatırdıda yok ya o kadar değil derdim. gurbet gurbet gezdiğimizden asıl yüzünü görememişim taki geçen aya kadar.Hasetinden gozu donmus! Densiz!
Bencilin tarifi direkt kv zaten. Ben ben ben.. asla kimseye eyvallahi yoktur. Keske gurur konusunda da eyvallahi olmasa iyiymis. O konuyu okurlarken dersten kacmis herhalde:))))bencil. orada senin canını acıtmak istemiş. aslında oğlunu yerin dibine sokmuş farkında değil. seninkide bencil.
:) heralde.Bencilin tarifi direkt kv zaten. Ben ben ben.. asla kimseye eyvallahi yoktur. Keske gurur konusunda da eyvallahi olmasa iyiymis. O konuyu okurlarken dersten kacmis herhalde:))))
Insallah o son olur toparlar biraz kendini. Haddini bilir inshemde nasıl. öyle böyle değil kötü olduğunu eltim anlatırdıda yok ya o kadar değil derdim. gurbet gurbet gezdiğimizden asıl yüzünü görememişim taki geçen aya kadar.
inşallah canım inşallah. neyseki 1 yıl sonra yine tayinciyiz. türkiyenin en uzak yerine gidelim dedim eşime :) en azından uzakta olunca azıcık laftan uzak kalıyorsun. nasılsa gelip gidemiyor yılda birkez ya gelinir ya gelinmez artık.Insallah o son olur toparlar biraz kendini. Haddini bilir ins
Sana aynen katiliyorum. Ben de anneyim ama biz toplum olarak ANNELIGI cok abartmisiz, cok kutsamisiz. Kendim de dahil haketmiyorsam bu kadar kutsanmayayim. Tamam annelik zor, hakki odenmez ama anne dedigin misafirperver olur, insanlikli olur, kendine harcamamistir ama evladina en azindan bir dondurma alacak kadar comertlik yapar, evlat sevgisi, torun sevgisi olur de mi? Evlat taa ABD den kapisina kadar gelsin, onune iki lokma yemegi eli titreyerek koysun, torununu hem de ilk ve tek olmasina ragmen sevmesin ama yine de kutsaldir o, cok iyidir o. Anne olmasam, bilmesem bu duyguyu bu kadar garipsemezdim.heralde maymun gözünü açacak birgün. allah tarafından hasbel kader anne olmuşlar tek vasıfları bu. yani iyi insan olmak vicdanlı olmak misafirperver olmak gibi sıfatlara ihtiyaç yok ANNE ya herşey tamam. sinir oluyorum böylelerine.
Ufff ya az kalmis. Doguda baska problem batida baska problem. Kurtulus yok.inşallah canım inşallah. neyseki 1 yıl sonra yine tayinciyiz. türkiyenin en uzak yerine gidelim dedim eşime :) en azından uzakta olunca azıcık laftan uzak kalıyorsun. nasılsa gelip gidemiyor yılda birkez ya gelinir ya gelinmez artık.
maalesef bazıları anneliğin anlamını bencilikle karıştırıyor. cimrilikte üstüne eklenince garip bir yaratık çıkıyor ortaya. inan kayınvalidemi allahın yarattığı bir can olarak sevmeye bile gönlüm kabul etmiyorki ben her canlıyı herkesi bu gözle severim severdim... bazıları şaşırıyor senin gibi polyanna biri kvdesiyle nasıl anlaşamıyor diyor ben değil o anlaşamıyor o kapalı anlaşmaya diyorum. oğlunu kıskanıyor gerçekten bunu ciddi anlamda anladım.Sana aynen katiliyorum. Ben de anneyim ama biz toplum olarak ANNELIGI cok abartmisiz, cok kutsamisiz. Kendim de dahil haketmiyorsam bu kadar kutsanmayayim. Tamam annelik zor, hakki odenmez ama anne dedigin misafirperver olur, insanlikli olur, kendine harcamamistir ama evladina en azindan bir dondurma alacak kadar comertlik yapar, evlat sevgisi, torun sevgisi olur de mi? Evlat taa ABD den kapisina kadar gelsin, onune iki lokma yemegi eli titreyerek koysun, torununu hem de ilk ve tek olmasina ragmen sevmesin ama yine de kutsaldir o, cok iyidir o. Anne olmasam, bilmesem bu duyguyu bu kadar garipsemezdim.