Esimin Ailesinin Misafirperverligi!!

Yok bacim bizi dinleyen mi var. Piknik yapalim dedik herkes o is var bu is var dedi yan cizdi. Kocam da ben karimi alir cikarim iyi kimse gelmezse gelmesin dedi. Isi olan kv ne dedi biliyo musun. Tamam oglum hazirlaniyim o zaman ben!!!!!

eltime evlenmeden çok destek çıktık eşimle beraber onun için beni pek yakın buluyor kendine herşeyi anlatır. ben daha ketumum neme lazım birgün kvdeyle iyi olur dediklerimi söyler sonra ayıkla pirincin taşını. eltim kaynımla çıkarken kaynım annemle otururuz demiş bizim kızda kabul etmiş ama nişan döneminde öyle burnundan getirdiki neredeyse nişanı atacaktı kaynım zor ikna etti. kız aynı evde olmaz diye tuturdu bizde bastırdık ayrı ev tutuldu kadın yalnız kaldı hiç sevmiyor eltimi hoş benide sevmiyor gelin fobisi var :) eltim o zamanlar abla ne iyi sen kvdede kötü konuşmuyorsun ama o senin hakkında konuşuyor demişti. bende kötü söz sahibinin boşver demiştim ama şimdi bende susmayacağım

Bazi konularda abartmissiniz.kardesinin tavirlari disinda diyorum.yok zeytinyagliyi soguk severiz falan..
Cok beklentiye giriyorsunuz.
Benim ailem uzakta.yilda 1 defa 15 gun kadar gideriz esimle..
Kimseden plan falan beklemeyiz.giderken tum planlari biz yapariz esimle..
Mesela sabah cikar gezeriz aksama a kadar.
Zaten esinizin arkadaslarida varmis orda onlarla plan yapin iste.

Bi gun muhabbet ediyoruz kv esim ben. Esim dedi ki yazlik alalim diyoz yazlari tatilde iyi olur diye dusunuyoz dedi. Kv diyo ki alin oglum oooohhhhh ben de gider uc ay kalirim:)))) baska bi gun biyere gitcez yine esim dedi bizim isimiz var cikcaz karimla. Kv diyo ki tamam oglum kacta cikariz.... boyle bi insana nasil kelam anlatirsin a bacim:)

Yok bacim bizi dinleyen mi var. Piknik yapalim dedik herkes o is var bu is var dedi yan cizdi. Kocam da ben karimi alir cikarim iyi kimse gelmezse gelmesin dedi. Isi olan kv ne dedi biliyo musun. Tamam oglum hazirlaniyim o zaman ben!!!!!
kvde ya. bizimkide aynen öyle hem hiç bir yere gitmedim bu oğlanlar beni götürmedi diye dert yanar götürmeye kalkıncada aaa ben gelemem yol tutar içim kaldırmaz diye lafı söyler gidenede laf sokar gidin gidin oğlumun parasını yiyin der :) öyle pislikler ki ay şimdi şurda olsada okkalı bi tükürsem suratına öyle tiksiniyorum yani

işte sorun eşte zaten o kıyıpta ailesinden kopamıyor. yoksa gelin hanımda plan çooook

seninkine lafla güç yetmez valla ona uzunkirpik gibi biri lazım :) dinsizin hakkından imansız gelir misali :)

Insani zorla zivanadan cikariyolar iste! Bazen cahilligine veriyorum hee he diyorum sonra da bu sefer bi bakiyom ki beni ezikliyo bisey bilmiyo diye:)) Bilgi yuklemesi yapiyo bana aklinca. He de demicen bunlara offf iki ucu coklu denklem ne yapcagimi sapittim!!

herkes aynı şeyi söylemiş bak. aileden fazla birşey beklememek lazım dye. haklılar beklentisiz olmak lazım. zaruri olmadıkça sende birşey yapma. eşinle ciddi ciddi karar verin yaşınızda küçük değil üstelik. ne abisine nede küçük kardeşe prim vermeyin kvdede konuşurken eşine havale et ona konuşsun. eşinde anlasın annesini. ben son öyle yaptım eşim dayanamadı anne seni eve götüreyim dedi. bu yıl farklı olsun. şimdiden tatil yerlerine bakın kızınızla gidebileceğiniz yerlerin listesini çıkarın ki maddi gücünüzü zorlamayan bir sürü yer bulursun. hem deniz havası deniz suyu çocuklar için çok fadalı kışları hasta olmazlar

Oglumun parasini yiyin mi derrr:)))))) Benimki de sofradan kalkinca kesene berek oglum der:)))) benim kesem ne ki:))) kanguru kesesi:)))))

Ayarladik cok sukur otel isleri bitti. Balayima coreklenen kv acaba tatilime de gelir mi:))))) gelmez cunku balayindan donusu muhtesem oldu:))))

Oglumun parasini yiyin mi derrr:)))))) Benimki de sofradan kalkinca kesene berek oglum der:)))) benim kesem ne ki:))) kanguru kesesi:)))))
ayyy bizimkinde öyle dua ne gezer. ben genelde kesene bereket derim eşime o yer kendi tabağını kaldırır. ne eline sağlık ne kesene bereket hak getire. bildiğiniz nursuz. birde sağda solda ayy benim dünür bi laf etti çok hoşuma gitti oğlum bir hediye almış dünürde oğlum kesene bereket dedi pek hoşuma gitti diye anlatıyor. ben dangoz bizimki kese değilmi neden teşekkür etmiyorsun hep bana hep bana öyle bencil anlayacağın. ya da düşünemiyor ne bileyim. kız benim babam geldi taaa Almanyadan bir gözün aydın demedi. babam gitti bi allah kavuştursun demediki ben babamı 2-3 yılda bir görüyorum. hala babasız kalda babasızlık nedemek gör diyor. allahım ya babamın sana ne zararı var ölünce kınamı yakacaksın bi tarafına . öyle kütür cahili yani. bide diyor küçük oğlum askere gitti karşı komşum allah kavuştursuna gelmedi onunda oğlu gidecek bende gitmicem o zaman diyor. hani bilmiyor değil adetleri. ama işine gelince biliyor. gelmeyince bizde öyle adet yok denir.

Tam bir hodukkkk yaaaaa.. evettt islerine gelince adeti bilirler islerine gelmezse kulaginin ustune yatar bizimki. Dugunde hic bir adeti yapmadi butun plani programi dahil ben yaptim. Bisey de istemedim ayip geldi. Ohhh bu meydani bos buldu tabi salladikca salladi bi suru soz verdi yapmadi. Gerekcesi de oyle adet mi varmismis, neymis bizim nikah dugunden once olmus da kafasi karismismis.. anlat anlat anca cene yuku olursun iste

Siz niye planlariniza eltinizi kaynananizi katiyosunuz onu anlamadim?? Yada gideceğiniz yerleri soyluyosunuz hesap veriyorsunuz sabah oldu kahvaltı yapıldı ustinuzu giyimin hazırlanın biz çıkıyoruz akşam yemeğe beklemeyin diyin, yada akşam yemeğe geliriz diyin planımız neyse artik.... Al eşini git gez kendin pisir kendin ye yerlerine orda mangal yakın istiyosaniz zaten aynı parayı ödeyeceksiniz alışmış onlar artık bide fazla kalmayın maç. 5-6 gün
Onlar sizi orda tutmak için uğraşsın küçük kayniniz pesinize takilacaginda eşiniz desin bugün yengenle gezicez seninle sonra gezeriz diye...
Annesiyle , abisuyle vakit geçirmek isteyebilir tamam da ökuzmus ışte adam kalkmuyomus bile

Size geldiklerinde aynı muameleyi yapmayı denedinizmi??

Salak değil safsiniz. Eşinizin ailesi olması sizi somurme hakkını vermez onlara. Abimler Bırak farlı şehiri arabayla 5 dklik mesafeden geldikleri halde deli divane oluruz aman rahat etsinler diye. Gelirken ekmek al demeye bile gonlumuz razı olmaz.
Eşinin ailesinin yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil. Gitmeyin görüşmeyin yazdıklarınıza ben bile sinirlendim siz nasıl sabrediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…