• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin maddi yardım yapmaması

Burda iyi yada kötü yazan herkese cvp yazmaya çalıştım kimseyi aşağılamadan!
Ama herkes yorumlarıyla ne olduğunu gösteriyor. Benim ederim de belli giderimde
Küçümseyenlerin ederi de belli

Arkadaşlar dinde bile var kadının hakkıdır bu görgüsüzlük değil !

Dinde mehir vardır evet ama ailesi de sana hiç takı yapmamış değildir ya yapmayın Allah aşkına mehir var diye ila elini kolunu altınla donatacak diye bir şey de yok bari dini saptırmayın. Ayrıca konu başlığınız da ailesi bize maddi yardım etmiyor şeklinde yani siz evlenmişsiniz hala onlardan maddi yardım bekliyorsunuz. Dinimizde kadından eşi sorunludur ailesi değil. Eşiniz evlenmeyi bildiyse sorumluğu alacak ailesi onu büyütmüş yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış kaldı ki mehir bile eşinin yerine getirmesi gereken bir şey ailenin değil!!

Dinde mehir vardır evet ama ailesi de sana hiç takı yapmamış değildir ya yapmayın Allah aşkına mehir var diye ila elini kolunu altınla donatacak diye bir şey de yok bari dini saptırmayın. Ayrıca konu başlığınız da ailesi bize maddi yardım etmiyor şeklinde yani siz evlenmişsiniz hala onlardan maddi yardım bekliyorsunuz. Dinimizde kadından eşi sorunludur ailesi değil. Eşiniz evlenmeyi bildiyse sorumluğu alacak ailesi onu büyütmüş yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış kaldı ki mehir bile eşinin yerine getirmesi gereken bir şey ailenin değil!!
Evet tek bir takı takmadı !

Bunun beklentisinde olmak benim hakkımdır. Sana göre değilse değildir!
Ama bana göre benim yazdıklarım doğru zaten o yüzden de yazıyorum

Cnm bez parası yok demedim zorlanıyoruz dedim. Allah verdi ikisini aynı anda
Çocuklarınızı Allah bağışlasın. Ama sizin çocuklarınız sizi örnek almaz umarım. Ve yokluk çekmemelerini diliyorum. Hadi evlendiniz ettiniz ama o iki yavruya hayatları boyunca yoksulluk çektirme hakkınız hiç yok. Çocuk da öyle "Allah verdi oldu" diye basite indirgenebilecek bişey değil. İnsanlar maddi anlamda gücü yetiyorsa evlenmeli. Koskocaman insanlar, evlenmişler çocukları olmuş, eşimin ailesi falan deyip de onlardan para beklemesi hoş bişey mi? Sizin gururunuz hiç mi incinmiyor ben anlamıyorum. İnsan belli bi yaşa kadar anne baba eline bakabilir ama belli bi yaştan sonra da bakmasın bi zahmet. Çevrenizden çok etkilenmişsiniz. Çevrenizde kendi parasıyla bmw yerine aile parasıyla mercedes almaya razı olan tipler olduğu sürece ne siz bizim demek istediğimizi anlarsınız ne de biz sizin.

trink para cnm :)))))
He satin mi aldiri
trink para cnm :)))))

Kosss kosss seyyaaaar kuyumcuu gelmis mahalleye :halay:ayrani yok icmeye derler...
bu tip kadınların %95'i çalışmaz. çalışmadıklarından olsa gerek altınlarını, dolar, euro günü, bayram ziyaretleri gibi kıskandıracakları kadınların kımıl kımıl kaynadığı yerlerde "işte kocam beni böyle düşünüyor, seviyor, bana sürekli altın bilezikler, gerdanlıklar alıyor" malzemesi olarak kullanırlar. Biraz kaplumbağamsı gibi biri sırtında evini taşıyor, diğeri kollarında hazinesini.:olamaz: degerinizi uc bes bilezikle olcmeye devammmmm
:KK48::KK48:

arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum En Büyük KK
Sen domates misin arkadaşım tartıp kiloyla alsınlar. Bedavaya gitmek ne kadar kaba bir tabir. Sen kendine mal muamelesi yaptığının farkında misin? Kimsenin sana yardim etme mecburiyeti yok ayrıca. Onların keyfine mi evlendin. Adamlar çocuklarını büyüttü bir de yeminlerine mi baksın.geçinemeyecekseniz evlenmeseydiniz. Bu yaştan sonra sizin onlara bakmaniz lazim. Allah akil fikir ve vicdan versin.

Hayatlar bilinmeden yazılanlarla konuşulur hanfendi. Ben ilkokuldan itibaren her boş zamanımda çalıştım. Çocuklarım beni örnek alacak tabiki !

Sen domates misin arkadaşım tartıp kiloyla alsınlar. Bedavaya gitmek ne kadar kaba bir tabir. Sen kendine mal muamelesi yaptığının farkında misin? Kimsenin sana yardim etme mecburiyeti yok ayrıca. Onların keyfine mi evlendin. Adamlar çocuklarını büyüttü bir de yeminlerine mi baksın.geçinemeyecekseniz evlenmeseydiniz. Bu yaştan sonra sizin onlara bakmaniz lazim. Allah akil fikir ve vicdan versin.
Kim bana ne yaparsa ben iki misliyle karşılık veririm. Kusura bakma onların durumu zor olsa elimi cebime sokmam bu saatten sonra

Ben almak istemem, madem alamayakcaklar
Takı takmasınlar o zaman,gereksiz borca girmek istemem
Ama sizi kutluyorum
onlarda karşı çıktı ama ikna ettik.
diğer kardeşlerinin durumu pek iyi değil. baba da memur sonuçta onlara düğün yaparlarken harcarlar

Hayatlar bilinmeden yazılanlarla konuşulur hanfendi. Ben ilkokuldan itibaren her boş zamanımda çalıştım. Çocuklarım beni örnek alacak tabiki !
sinirlenme tatlım ya bunlar sana gaz vermeye calısıyolar sen acıklamanı yaptın zaten olmayanlara hep zühürt gelmis evsiz barksız savunurlar tabi kimsesiz cocuk gibi tek basına yapmayı

He satin mi aldiri

Kosss kosss seyyaaaar kuyumcuu gelmis mahalleye :halay:ayrani yok icmeye derler...
bu tip kadınların %95'i çalışmaz. çalışmadıklarından olsa gerek altınlarını, dolar, euro günü, bayram ziyaretleri gibi kıskandıracakları kadınların kımıl kımıl kaynadığı yerlerde "işte kocam beni böyle düşünüyor, seviyor, bana sürekli altın bilezikler, gerdanlıklar alıyor" malzemesi olarak kullanırlar. Biraz kaplumbağamsı gibi biri sırtında evini taşıyor, diğeri kollarında hazinesini.:olamaz: degerinizi uc bes bilezikle olcmeye devammmmm
:KK48::KK48:
valla sahsen benim degerim milyon dolar etmez ama altın sveerim benimde hobim buu aptal bi ayakkabıya 500 lira vericegime yada cok cok cok marka cantaya 700 lira vericegime alırım liramı ohhh miss dursun kenarda trink para

Sevgili konu sahibi Forleaflife Forleaflife ,

Cümlelerinizi irdeledim de yorum yapan üyelere neden atarlandığınızı anlamadım. Her yorum ruhunuzu okşayacak diye bir kaide yok. Eleştiriye açık değilseniz, konu da açmayacaksınız bir zahmet.

arkadaşlar merhaba. Size de merhaba.
Derdim biraz maddiyat. Herkesin biraz biraz böyle bir derdi var.
Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Mutlu mesut olasınız.
Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Ama'yı anlayamadım ama görüşmeniz gayet güzel.
Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Zorundalar mı?
Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Sene olmuş İsa'dan sonra 2016, kolları takı dolu kadınlara mı gönlünüz giriyor?
Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum En Büyük KK Çok itici ve nahoş bir cümle.

sinirlenme tatlım ya bunlar sana gaz vermeye calısıyolar sen acıklamanı yaptın zaten olmayanlara hep zühürt gelmis evsiz barksız savunurlar tabi kimsesiz cocuk gibi tek basına yapmayı
Ya inanamıyorum bazı yazılanlara ben evde bişeyleri yapıp satıyorum para biriktirip evde iki çocukla uğraştığım halde yardım ediyorum.
Yemin ediyorum bu kadar geri kafalı olunmaz. Kadının en büyük düşmanı kadın diyorlar ya gerçekten çok doğru!
Pes dedirttirdiler yorumlarla. Konu kapatılması için mail attım yeni üye olduğum için bilmiyorum da ama gerçekten görgüsüzlük görmemişler kültürden haberleri yok

Back