Eşimin Ailesinin İstekleri

Eşime duyduğum konuşmayı dün gece anlattım, suçlayıcı da olmadım elbette zaten onu suçlayacağım bir durum da yok.

Çok sinirlendi, bende son zamanlarda bazı şeylerden rahatsız oluyordum dedi sadece, dışarı çıktı bir süre, sonrasında üzerinde konuşmadık, ekstra bir yorumda yapmadım. Sabah biraz mesafeliydi anne babasına karşı. Bundan sonra daha dikkatli olur harcamalar konusunda büyük ihtimalle.

Sizin adınıza sevindim. En azından onlar yapmazcılardan değilmiş. Siz üzerinize düşün yaptınız gerisi ona kalmış.

Sizin adınıza sevindim. En azından onlar yapmazcılardan değilmiş. Siz üzerinize düşün yaptınız gerisi ona kalmış.
Sağolun. Ailesine karşı çok korumacı ve gözü kapalı onaylayıcı yapısı yok eşimin, o yüzden birçok konuda müdahale etmiyorum aslında. Dediğiniz gibi bundan sonrası eşime kalmış.

Ben olsam kesin söylerdim heralde. Allah’ın işi işte niyetlerini göstermiş size.

Söylemişsiniz... bildiğini belli etmesin bence onlar şu lazım ama para yok dedikçe kocanız sessiz kalsın onlar da çatlasın noluyor buna diye

Evet gerçekten sağolsun valla, farkında olması çok güzel, peki unuturmu, benim eşim olsa anında unutur kaldığı yerden devam eder ki ediyorda...

Sağolun. Ailesine karşı çok korumacı ve gözü kapalı onaylayıcı yapısı yok eşimin, o yüzden birçok konuda müdahale etmiyorum aslında. Dediğiniz gibi bundan sonrası eşime kalmış.
Allah affetsin bir an bende böyle bir konuşmalarına şahit olsam diye düşündüm

Hemde nasıl itici. Eşimde üzülecek muhtemelen söylediğimde. Bir oda daha yaptırmak istiyorlar öyle 100-200'lük birşey değil.
Eşim bana inanır elbette olmayan birşeyi söylemeyeceğimi bilir.
Söylediniz mi eşinize bilmiyorum ama söyleyin bence eşiniz de az çeki düzen versin ensesine vur ekmeğini al olarak görüyor anasıgil yazık resmen

Ben olsam kendim onlara söylerdim duyduğumu. Ve eşime üzülmeme si için söylemeyeceğimi söylerim.

peki ailesinin o yaptirmak istedigi seyi yapti mi esiniz onu merak ettim

Allah affetsin bir an bende böyle bir konuşmalarına şahit olsam diye düşündüm
Kötü yahu böyle bir konuşmaya şahit olmak ne yapsalar samimiyetsiz geliyor artık, eşim de bayağı üzüldü annesiyle babasının tavrına. Ama bazı şeylere sınır koymak için iyi oldu orası ayrı

Üzülsün. Hayati biraz anlasin. Değer para ile kazanilcak birşey değildir. Sürekli herşeyi ödeyerek ne değerli olursun, ne iyi bir evlat olursun.

Hatta tam tersi. Daha azi yapan, daha değerli oluyor. Ve "beni rahatsiz etmiyor" dediğin şeyler gayet rahatsiz edici. Insan evladiğindan geçinmesi ve bu kadar sömürmesi çok iğrenç birşey.

Kesinlikle eşin ile konuş ve baze ödemeleri kes. Bakalim musluğu kapatinca halen gülecekmi kv'de!

Bunun adi resmen suistimal baska bisey degil .. bide Anne Baba olacaklar bunlar ya onlar aman paralari olsun rahat olsunlar diye düsünmeleri gerekirken ne ödetebiliriz derdindeler vallahi yazik .. bence kesinlikle söylemelisin ..

İlçede oturdukları ev kira, yazın yaylada kalıyorlar, buraya ev yaptırdılar, yayladaki evden bahsediyorlar yani.

Ben yapıp yapmama noktasına karışmam zaten ama bilerek yaptırması daha iyi olacak sanırım.

Geçim sikintisini yaşayan insanin yazliği olurmu? Sadece bizim insanimizda var, ev kira, dikili ağacin yok ama yazlik mutlaka olmali! Faturada evlatlara ödetmeli. Kusura bakmada kayin ailen çok bencil.

Evet elbette zordur ama ben işte o sınır için isterdim. Bizim de pek sınırımız yok malesef neyse konu ben değilim

İnanmaz bacım boşuna uğraşma gerçekten sen bunu diyerek kendini kötü edersin zamana bırak o görür birgün elbet boşuna kendine karşı biletme üzülen sen olursun.

Kv ve kp çok çirkin insanlarmış!
Ben sizin eşinize olan yaklaşımınıza, sakinliğinize, sabrınıza ve olgunluğunuza hayran kaldım. Tebrik ediyorum gerçekten, çok kıymetli bir eşsiniz.
Her daim mutlu olun inşallah.

Evet kaç gelin bu şekilde soğukkanlı ve olgun davranabilir? Ben de tebrik ediyorum.

Geçim sikintisini yaşayan insanin yazliği olurmu? Sadece bizim insanimizda var, ev kira, dikili ağacin yok ama yazlik mutlaka olmali! Faturada evlatlara ödetmeli. Kusura bakmada kayin ailen çok bencil.
Yaylada ki evin yaptırılmasını eşimde istedi, çocukluğu burada geçmiş yazları dedesinin evinde, şimdi bizde geliyoruz çocuklarla. O yüzden evin yaptırılmasına katkıda bulundu bir sıkıntı da yok bizim için.

Ama mesele sömürü de bulunulması, o niyette olunulması, görmüş olduk birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…