Eşimin Ailesinin İstekleri

Teşekkür ederim. Bu meseleler evliliğin ilk zamanları olsaydı böyle sakin kalamazdim açıkçası ama şuan biraz tecrübe ve eşimi tanımam ve ona güvenmemle alakalı olarak sakin kalabiliyorum sanırım.

baya çirkin bir şekilde sizin ve eşinizin maddi imkanlarını kullanıyorlar. Bu şekilde olmasa beni de okadar rahatsız etmezdi sonuçta anne babası ve yardım edebiiyorken etmek işlerini halletmek güzel birşey ama olay böyle çakallıklara geldiyse çok tatsız.
Eşinize böyle böyle duydum deseniz oda ters teper. Bu konuşmayı eşiniz kendi kulağıyla duymadıkça yada kendisi bir şekilde hep aynı numarayı yaptıklarını anlamadıkça bu böyle bir süre daha sürer bence, sonrasında bir yerde patlak verecektir ama mutlaka

N ekadar sinir bozucu kesinlikle söyle.Benim ailem olsun eşimin ailesi olsuntam tersi destek çıkmaya çalışır,bunlar oğlunu sömürüyor

arkadaşlar benimde kaynanam oyle esim çalışır maaş almaz bi harçlık alır onuda sigarası yemeyi birazda bana verir (annesi aylık 700 lira alır bütün ihtiyacinida esi karşılar ) esim eve gelince yeminler eder param yok elbisem yok esin herseyi alıyor bana verm8yorsun benim hakkımı da ona veriri

Bence söyleyin öyle planla programla bişey yaptıramıcaklarını anlarlar ne kadar ayıp. İnsanların hassas noktalarını kullanıyorlar.

Başından sonuna kadar okudum yazdıklarınızı çok olgun davranmışsiniz. Ben 3. Senemdeyim evlilikte inşallah sizin gibi olgunlukla karşılarım bazı şeyleri. :)

muhtemelen olan olmuştur ama ben olsam kahvaltı da babasından önce hayatım annenlerin şu ihtiyacı varmış sabah konuşurlarken cam açıktı sesleri olduğu gibi bana geldi derdim.. eşinize söyleseniz de yardım etmeye devam edecek söylemeseniz de en azından kv kp konuştuklarını duyduğunuzu bilsin belki utanırlar. evinize gidince de hayatım ben böyle söyledim ama orada böyle böyle konuştular çok üzüldüm derdim.

Sizi mağdur ederek annesine para vermesi hiç hoş değil tabi ki. Annesi istiyorsa bile eşiniz sınır koyabilmeli, sizinle için çok zor bir durum, eşinizle konuşun olmadı kayınvalideyle konuşun, göz göre göre sizi mağdur etmeye hakları yok.

Beni mağdur etmiyor düşünün sabah kapida para istiyor ve biliyor para olduğunu cunku bizi dinliyor ne yapacak bide asla esim yalan söyleyemez para yok diyemez ya böyle kaynanalar var ve artik ne anlama geldiğini bilmiyorum ama zorun este degil düşüncesiz bencil annelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…