Eşimin ailesinin ilgisizliği, boşanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum...

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
40
Merhabalar,
Ben annemi ve babamı 5 yıl önce kaybettim. Pek akrabam yok.Hayatta sadece 2 kardeşim var onlarında bırı bana 17, diğeri 22 saat uzaklıkta yasıyor ve evlıler kendılerıne aıt duzenlerı sorumlukları var. dort bes senedır yılda sadece 1 kac hafta gorusebılıyoruz onun dısında bayramda seyranda telefon konusmaları o kadar. Anlıyacagınız pek kımım kımsem yok.
Esımle evlenelı 4 sene olacak. Aılesı bıze 20 dk mesefade. Inanın bu dort senede o kadar cok sey yasadım kı. Kımım kımsem olmadıgı ıcın bır aıleye ıhtıyac duydugum ıcın herkese karsı altta alan hep ben oldum. Gecen hafta hastanede yattım hıc gelen gıden olmadı esım haber verdıgı halde. Taburcu oldm eve geldı kayın valıdem 5 dk oturup adet yerını bulsun dıye geldım eve gıdıp yemek yapacağım dedi. Dusuk yaptım arayıp gecmıs olsun bıle demedıler ne ıkı gorumcem ne kayın bıraderleırm. Neden boyle dıye dusunuyorum oyle aramızda bır kavga kotu bı olay da gecmedı anlam veremıyorum. Zaten en basından da benı ıstemeye falanda gelmemıslerdı. Artık dayanılmaz oldu. Esım allahtan cok ıyı bır ınsan yoksa dayanamazdım. Ne yapmalıyım akıl verın lutfen.

Merhabalar,
Ben annemi ve babamı 5 yıl önce kaybettim. Pek akrabam yok.Hayatta sadece 2 kardeşim var onlarında bırı bana 17, diğeri 22 saat uzaklıkta yasıyor ve evlıler kendılerıne aıt duzenlerı sorumlukları var. dort bes senedır yılda sadece 1 kac hafta gorusebılıyoruz onun dısında bayramda seyranda telefon konusmaları o kadar. Anlıyacagınız pek kımım kımsem yok.
Esımle evlenelı 4 sene olacak. Aılesı bıze 20 dk mesefade. Inanın bu dort senede o kadar cok sey yasadım kı. Kımım kımsem olmadıgı ıcın bır aıleye ıhtıyac duydugum ıcın herkese karsı altta alan hep ben oldum. Gecen hafta hastanede yattım hıc gelen gıden olmadı esım haber verdıgı halde. Taburcu oldm eve geldı kayın valıdem 5 dk oturup adet yerını bulsun dıye geldım eve gıdıp yemek yapacağım dedi. Dusuk yaptım arayıp gecmıs olsun bıle demedıler ne ıkı gorumcem ne kayın bıraderleırm. Neden boyle dıye dusunuyorum oyle aramızda bır kavga kotu bı olay da gecmedı anlam veremıyorum. Zaten en basından da benı ıstemeye falanda gelmemıslerdı. Artık dayanılmaz oldu. Esım allahtan cok ıyı bır ınsan yoksa dayanamazdım. Ne yapmalıyım akıl verın lutfen.

Eşinizle bir sorununuz yoksa ailesinden neden ilgi bekliyorsunuz ki?
Bırakın uzak olsunlar en azından karışmasınlar size..
Daha iyi değil mi?:uhm:

Eşinle bir sorununuz yoksa niye boşanıyorsunuz arkadaşım. varsın ilgisiz olsunlar, ne var.

eşin ilgileniyorsa ailesini ne yapacaksın.bu yüzden boşanmayı düşünenide ilk defa duyuyorum.boşver onları.çok karışmalarındansa ilgilenmemelerini tercih ederim

Laaleyle aynı fikirdeyim. iç içe yaşayıp ona buna karışmalarındansa uzak olsunlar daha iyi. ayrıca aranızda bi kavga gürültü de olmamış, ilgisizlik çok sorun olmamalı bu durumda.kocanla da bi sorunun yokmuş, daha ne?

sanırım bir aileye ihtiyaç duyuyorum pek kimim kimsem olmadığı için. Koskocaman sehırde yapayanlız hıssetmek ok kotu bı duygu helekı hastalık dusuk gıbı kotu zamanlarda...

haklısınız sanırım eşimin sevgisi herseyden onemli benim içinde saolun arkadaslar ıcımı bıraz ferahlattınız.

içlerinden gelmeyerek mecburen yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi bence.
ne şam'ın şekeri, ne arab'ın yüzü demişler..

eşin iyiyse neden boşanıyosun kii anlam veremedim tek sorun işsizlikse her işsiz olan boşasınmı kocasnı?konuyu açın da yardımcı olalımm

Boşanmayı düşünüyorum diye başlık açmışsın ama boşanacak bir neden yok?

Haaa eşinin ailesini boşa ama eşini boşama:)

Siz de zaten şu an bir ailesiniz...

Şanslısınız ki eşiniz destek ve yanınızda gerisini boşverin bence...

Rabbim ailenizi bebekle daha da genişletsin inşallah...

Takmayın bu kadar çabuk yaşlanırsınız arkadaşım....

Eşinizle sorununuz yokken boşanmayı düşünmeniz biraz mantıksız olmuş bence.Siz evliliğinizde mutluysanız boşverin ilgiyi alakayı falan..Eşinizin gösterdiği ilgi yetmeli bence size.
Hem istemeye bile gelmemişler sizi onlardan ilgi beklemek hata olur diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

yerinde olmayı isterdim ne arayan ne soran
hani seninki çok ilginç ailesi ilgisiz diye eşini boşuyorsun

eşinle sorunun yoksa niye boşanmayı düşünüyorsunuz ki?
sırf ailesi size ilgisiz diyemi,boşver ailesini,ilgilenmesinlerde...

Merhabalar,

Bence çok yanlış bir karadasın. hem eşini seviyorsun eşin de sana ilgi gösteriyor. ama ailesi ilgisiz diye boşanmayı düşünüyorsun. boşver gitsin ailesini sen kocanla mutluysan diğer herşeyi boşver. ailesinin ilgisizliği kocandan çıkaramazsın. bence mutlu bir yuvan varsa bunu sırf bu yüzden bozma sırf bu yüzden de huzursuzluk çıkarma derim.a.s.

Ah be güzelim, sürekli basina olsalar, didikdik herseyine karissalar, esini yönetmeye calissalar daha mi iyi olurdu??

Senle ilgilenmiyorlarsa varsin ilgilenmesinler....esinle mutlu huzurlu isen hic kafana bile takma....

Bazi insanlar yapi olarak bir aile olmanin birbirine iyi gündede kötü gündede yardimci olmanin, aileye dahil olan herkesi bagrina basmanin degerini bilmiyor....deger bilmeyenlerede zorla bildirmek ne kadar mantikli olabilir?:nazar:

Bosver....kendini yanliz hissediyorsan arkadas ve cevreni genisletmeye calis...bazen inan 40 yil yabanci dedigin insanlar sana en yakin olandan daha can oluyor...:kahve:

Sevgiler

esınle bosanma asamasına gelmıs bır durumunuz yok anladıgım kadarıyla
demek kı esınızle mutlusunuz
esının aılesınden bosanmaya karar verdıysen eger zaten hıc evlenmemıssın kı aılesıyle de
bosver canım senınde dert ettıgın seye bak
senın yerınde olmak ısteyen kac ınsan var sen bılıyormusun
esının kıymetını bıl, mutlu huzurlu yuvanda otur derım

Öncelikle düşük yapmışsınız, çok geçmiş olsun. Ailesi yüzünden eşinizle sakın kötü olmayın, o sizin yanınızda ve ilgili alakalı iyi bir eş olduktan sonra gerisini sallayın gitsin. Hastalık-sağlık herkese var bir gün gelir onlarda sana muhtaç olurlar hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Boşanmayı düşüneceğinize bebek sahibi olmayı düşünün bence, bütün hayatınız herşeyiniz aileniz oluyor bir müddet sonra, sevgiler...

Golge etmesinler baska ihsan istemem...:1closedeyes:

X