- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim bizde aynı yollardan geçt,k bende eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyom iki kere düşük yaptım kendi ailem geldi üst katımda geldi misafir gibi gitti boşverr şuan 8aylık hamileyim düşük riskim var ama herşeyimi kendim yapıyom gelmesinler çokta tınnnn ben rahatım eşimle mutlulyum önemli olanda bu bir tek allahım var oda bana yetiyo sende sıkma canını boşverrrr dogcak bebegim bana arkadaş dost anne olcak sende öyle yaparsın inşallah
boşanma diye başlık yazmışsın ama boşanacak bi surum yokki.gelmeyi versinler burda millet kaynanamdan nasıl kurtulurum herşeyime karışıyor derken onlar uzaktan görevlerini usulen yerine getiriyorlarmış eşin iyiyse neden boşanacaksın.
amaaaan be güzelim dertsiz başına dertmi arıyosun sen lmaz:boşversene keşke bizimkilerde ilgilenmeselerde bende bi kafamı dinlesem a.s
arkadaşım bence sen bunu dert etmede şükretki sana karışan,başının etini yiyen birileri yok...
milletin arayıpta bulamadığı şeyi sen dert edinmişsin...
hem onlar sana yakınlık gösterseler bile,emin ol kendi ailen gibi olamazlar...
Aileye ihtiyaç duymanız çok normal kardeşlerinizde yokmuş yanınızda:1hug:
Ama zorla güzellik olmaz canım ya alışmaya çalış onlar soğuk durmayı tercih ediyolar demekki..
Madem eşiniz gerçekten çok iyi bir insan gerisini boşverin:umursamaz:..
Sevgili benil , sizin eşinizin ailesinden ilgi beklemeniz,sizin yalnızlığından.Buda gayet normal .
Sizin ailenizin eksikliğinden onlara ihtiyaç duyuyorsunuz.Çok iyi anlıyorum.
Ama her eş ailesi maalesef sizin sizin beklediğiniz ilgiyi anlamayabiliyor hatta anlamamzlıktan geliyor.
Burada önemli olan eşinizinden memnun olmanız.Eşinizde onları değiştiremez.
Elbetteki aileylede iyi olmak önemli,bazan tek eş yeterli olmuyor.Özellikle çocuklarınız büyüdükçe daha çok hissedeceksiniz.
Ama ilgi,alaka ,sevgi başkalarının kalbine zorla konulmuyor.Düşünmüyorlar demekki,
Böyle bir nedenden boşanma sözünü aklınıza getirmeniz sizin tecrübesiz oluşunuza,hayal kırıklığınıza bağlıyorum.
İnanın hayatta insanın başına o kadar acı şeyler geliyor ki; bu sitede okudukça anlayacaksınız...
Boşanma sözünüze gülüp geçeceksiniz.
Bende sizin yaşadığınız olaylara benzer olaylar yaşadım.Hatta yaşadıklarım örnekle görenek derle ya o cinsten...
Bende ailemden ayrı şehirde yaşıyorum,gurbetteyim..16 yıllık evliyim,
O zaman beklentileriniz daha farklı oluyor doğal olarak..
Çok üzüldüğüm ,eşimle tartıştığım süreçler oldu....
Sonuçta ne oldu.Hiç sağlığım gidiyor baktım..
Çocuklarımda büyüyüp bazı şeylere üzülünce haaa dedim bu böyle olamayacak .
Kendim üzüldüm ,yaşadım ama çocuklarımın üzülmesine ,dışlanmasına razı olamam.
Kayınvalidemle açıkça konuştım ,böyle böyle..............
Evet kabul ediyor kadın ama telafisi için değiştirmek için isteği yok ,zorla olmuyor..
Üç yıldır sadece düşelgelerde gidiyoruz.Bayramlarda ,hastalık durumunda vs....Küs değiliz güya ..
Çok nadir arasırada çocukları götürüyor,onlar bile gönüllü gitmiyor.
Ne acı aslında babaanneleri,dedeleri . isterdimki birbirlerini çok sevsinler.Ama olmadı.
Çünkü çocuklar ilgileneni çok iyi hissediyorlar,anlıyorlar......
Benim babam hayatta değil hiç görmediler.Böyle olmasın isterdim..............
Senin yapacağın eşinle iyi anlaşmanı muhafaza etmen ,
Eşinin ailesinden beklentilerini terketmen ve belirli mesafe koyman..
Kolay gelsin...
hastalınınca insan ailesini özellikle de annesini çok arıyor değil mi? Sen ne güzel ki onları ailen olarak benimsemek istemişsin ama onlar bunu açıkça reddetmiş. Bence sen eşini olabildiğince kendine bağla.Bunu yaparken de ailesine sakın sırtını dönme.Örneğin eşine de ki "hadi annemi babamı yemeğe çağıralım birlikte yiyelim bugün yemeği" gibi. Sen ailesine yakın olmak istediğini eşinin gözünün içine sokarsan ve ailesi hala sana uzak olursa ozaman eşin herşeyi daha net görür.
Allah sana mutlu bir yuva verir inş güzelim :Saruboceq:
eşinle ara iyi olduktan sonra ailesinin ilgisini ne yapacakasın
keşke bizede soğuk dursalarda ilgilenmeseler ne kadar güzel bi hayat olurdu:)
hatta bizim ki ilgide değil hayatımızı yönetme merakı ve garip bi saplantı