K Khalessii tamam hadi cici bir üslup kullanalım. Seçenek demişsin, ne gibi bir seçenek olabilir sence bu durumda? Bir tane var, onu da sen biliyorsun zaten.
Kocan laf anlayacak biri mi? Yok. Değişti mi? Hayır. Değişecek mi? Hayır.
Bak valla üzmek için yazmıyorum ama sandalye fırlatmış adam, bayağı yaralamaya yönelik bir hareket. Hani burada bazı kadınlar bir kerelik tokat attı falan diyorlar ya, ki buna da karşıyım. Ama seninki tokadı falan atlayıp direkt sandalyeyle başlamış olaya. İsabet etse sana, neler olurdu hayal edebiliyor musun?
Peki bundan sonraki bir kriz anında masa fırlatmaya gitmeyeceğinin bir garantisi var mı? Bence yok.
Kayınvalide ve pedere gelince de her türlü cıngar hakkındır artık bence. Bak anne bile değilim, ama ben bile kaplan kesildim. Çocuğumu hasta edecek, özür dileyeceği yere bir de üste çıkacak, öyle mi? Valla parçalarım. Zaten çocuklar öyle şap şup öpülmez. Uçuk virüsüydü, bilmem neydi bir sürü tehlike var. Hastaneden çıkmış bebeğin odasına bile sokmamak gerek.
Şükür çocuğa bir şey olmamış ama olması ihtimali bile o insanlara çocuk mocuk emanet edilemeyeceğinin net kanıtı. Çocuğuma bir şey olacağına, kayın aileyle toptan görüşmem, belaya kalırım daha iyi valla.
Bunlar tabi benim düşüncelerim, siz kendi doğrunuza bakın. Bir şey diyemem.